Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımı istettiniz balık paluk heeee tavuk çıkardım yoksam giidip alırım ayyy hamsiyide çok severiiimmmm neyi sevmem ki seve seve 3 yılda 10 kilo aldımm 58 kiloyummmm bide hamiş kalırsam düşünemiyoomm kendimiiii

sus pus olduk yahu bugun herkes yemek yapıyo bende sevınıyodum dunden yaptıgım ıcın bugun rahatcana sohbet etcem topikde dıye

58 kilo gayet normal cnmcım hem hamiş kalalım yeterki kilo milo hiiç önemli değil

kızlar benim kırmızılar tahmin ettiğim gibi geldi.bi kezde beni yanıltsa.

selamlar herkese ooo maşallah 6binleri bulmuşsunuz kızlar sayfada inşalah her 10 sayfada bir biriniz hamile haberi verin

selamlar herkese ooo maşallah 6binleri bulmuşsunuz kızlar sayfada inşalah her 10 sayfada bir biriniz hamile haberi verin

slm hoşgeldin amiiin inşallah tek temennımız bu inşallah sende bebişini sağlıcakla kucagına alırsın cnm

demek çıkmadı hımm
dediğiniz gibi 10 gün geçtiyse geç yumurtladıysan erken tabi çıkmaz
beklemeye devam

Kızlar hap konusunda yardımcı olacak yok mu?AÇ karnına içmenin sakıncası olur mu,genelde geç kahvaltı yaparım
canım ben gün içinde rastgele bir saatte tok almıştım

kızlar benim kırmızılar tahmin ettiğim gibi geldi.bi kezde beni yanıltsa.
off yine miiiiiiii
neyse kuzum sonraki ay bomba gibi sahalarda bekliyoz seni
yeni bat kaç?
selamlar nasılsın
bebiş nasıl
bir de listeyi güncelliyorum
kaçıncı ayında hamile kaldın ve o ay ekstra bişey yaptın mı kullandın mı?

slm hoşgeldin amiiin inşallah tek temennımız bu inşallah sende bebişini sağlıcakla kucagına alırsın cnm

hoşbulduk canım amin çok sağol dileklerin için darısı tüm isteyenlere

selamlar nasılsın
bebiş nasıl
bir de listeyi güncelliyorum
kaçıncı ayında hamile kaldın ve o ay ekstra bişey yaptın mı kullandın mı?

iyiyim ferdatcım sen nasılsın canım? Bulantılarım başladı benim bu hafta o yüzden biraz zor günler geçiriyorum özellikle akşamlarıumarım kısa sürer ve geçer. Ben 10. ayımda hamile kaldım canım o ay farklı olarak bir şey denedim ama listeye nasıl yazılır bilmiyorum:26:ulu orta görünmese iyi olurdu usturuplu yaz sen yine de. Farklı olarak eşim boşaldıktan sonra çıkarken ordaki kaslarımı sıkılı tuttum çok sperm içerde kalması için onun dışında en az yarım saat yattım.İnşallah faydası olur.

canımm hayırlısı olsun üzme kendini. Daha zamanı var belli ki. Sabret canım herşeyin en hayırlısı hayırlı zamanda olsun.

herşeyin hayırlısı inşallah cnm önümüzdeki aya gelır bebişin inşallah

off yine miiiiiiii
neyse kuzum sonraki ay bomba gibi sahalarda bekliyoz seni
yeni bat kaç?

üzülme tatlım bu ay olur inşallahhh
saolun kızlar iyiki varsınız..
şimdiye kadr kendimi paralamıştım bu kez öyle olmadı sanırım pişiyorum iyice
ne yapalım önümüzdeki aya inşallah..
çok sağolun...

birde ateş ölçüyorum ya artık ateşimi iyice anladım..ve beni kırmızı gelecekmi gelmeyecek mi diye uyarıyo...alıştırmıştım kendimi...

yarın gidip hemen agnucaston u alıyorum..inşallah şifa olur
ferda canım yeni batımda 31 aralık..

yazmam kuzum onu gerek yok
hani hayıt hapı preseed falan tarzı şeyleri yapıyorum
bunlar özel yöntemler, bilmesin kimsecikler
başladı demek bulantılar
kaçınılmaz son valla ne diyeyim
ben de bitirdim şükür
geçiyor ama güzel kısmı o
benim de akşamları çok oldu,çoğunun sabah oluyor
11. haftada geçti benimki canım

süpersin valla üzülünce ne oluyo sanki boşuna yıpratıyoruz kendımızı
hayıtda işe yarar elbet şifa olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…