nıyeyse bana var gibi geliyo cnmcım ama tmm çok heves yapmayalım inşallah vardır dıye dua edelim
hem yoksada azcık uzulcez sonra gene başlıycaz calışmalara tamammı cnmcım
canımı istettiniz balık paluk heeeetavuk çıkardım yoksam giidip alırım ayyy hamsiyide çok severiiimmmm neyi sevmem ki seve seve 3 yılda 10 kilo aldımm 58 kiloyummmm bide hamiş kalırsam düşünemiyoomm kendimiiii
yazamıyorum petron yanımdaaa spolierbalıkkk sevmemmmmm
kızlar benim kırmızılar tahmin ettiğim gibi geldi.bi kezde beni yanıltsa.
58 kilo gayet normal cnmcım hem hamiş kalalım yeterki kilo milo hiiç önemli değil
selamlar herkeseooo maşallah 6binleri bulmuşsunuz kızlar sayfada inşalah her 10 sayfada bir biriniz hamile haberi verin
demek çıkmadı hımmamannnnniiiiin seninki daha fenaymış
Allah onları ii etsin
ne demek gelmemek düğüne istemeye
kimmiş ki onlar seni beyenmemiş
ya deli oluyorum bööle tiplere
yaptım bile :)
ama öldüm gülmekten
bırak 2.çizgiyi 1. bile tam çıkmadı hahahahah
bebiş yok yani
canım ben gün içinde rastgele bir saatte tok almıştımKızlar hap konusunda yardımcı olacak yok mu?AÇ karnına içmenin sakıncası olur mu,genelde geç kahvaltı yaparım
off yine miiiiiiiikızlar benim kırmızılar tahmin ettiğim gibi geldi.bi kezde beni yanıltsa.
selamlar nasılsınselamlar herkeseooo maşallah 6binleri bulmuşsunuz kızlar sayfada inşalah her 10 sayfada bir biriniz hamile haberi verin
ama 38 bedenim boyum 1 60 çok değilmi :) orası öytle canım bi hamiş kalayım doğurayımda isterse 50 kilo alayımm ahhhh ahhhh
slm hoşgeldin amiiin inşallah tek temennımız buinşallah sende bebişini sağlıcakla kucagına alırsın cnm
selamlar nasılsın
bebiş nasıl
bir de listeyi güncelliyorum
kaçıncı ayında hamile kaldın ve o ay ekstra bişey yaptın mı kullandın mı?
canımm hayırlısı olsun üzme kendini. Daha zamanı var belli ki. Sabret canım herşeyin en hayırlısı hayırlı zamanda olsun.
herşeyin hayırlısı inşallah cnm önümüzdeki aya gelır bebişin inşallah
off yine miiiiiiii
neyse kuzum sonraki ay bomba gibi sahalarda bekliyoz seni
yeni bat kaç?
saolun kızlar iyiki varsınız..üzülme tatlım bu ay olur inşallahhh
hoşbulduk canım amin çok sağol dileklerin içindarısı tüm isteyenlere
iyiyim ferdatcım sen nasılsın canım? Bulantılarım başladı benim bu hafta o yüzden biraz zor günler geçiriyorum özellikle akşamlarıumarım kısa sürer ve geçer. Ben 10. ayımda hamile kaldım canım o ay farklı olarak bir şey denedim ama listeye nasıl yazılır bilmiyorum:26:ulu orta görünmese iyi olurdu usturuplu yaz sen yine de . Farklı olarak eşim boşaldıktan sonra çıkarken ordaki kaslarımı sıkılı tuttum çok sperm içerde kalması için onun dışında en az yarım saat yattım.İnşallah faydası olur.
saolun kızlar iyiki varsınız..
şimdiye kadr kendimi paralamıştım bu kez öyle olmadı sanırım pişiyorum iyice
ne yapalım önümüzdeki aya inşallah..
çok sağolun...
birde ateş ölçüyorum ya artık ateşimi iyice anladım..ve beni kırmızı gelecekmi gelmeyecek mi diye uyarıyo...alıştırmıştım kendimi...
yarın gidip hemen agnucaston u alıyorum..inşallah şifa olur
ferda canım yeni batımda 31 aralık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?