h.bulduk tatlım biraz tedirginlik var yarın sabah kan vericem gene.... :18::18::18::18::18:
sen nasılsın bakalımm
Hoşgeldin oflucum..Geçmiş sayfalarda gördüm değerlerin gayet güzel artıyor bence çok sevindim.
h.bulduk tatlım biraz tedirginlik var yarın sabah kan vericem gene.... :18::18::18::18::18:
sen nasılsın bakalımm
selam fıstıklar
ayy bu topiğin eski gediklilerindenim ben
sabah azanlarına kadar ettiğimiz sohbetleri hatırlıyorum,
hamile kalınca maalesef eskisi gibi giremez oldum
bulantılarım okadar fazlaydıki...
Rabbim en kısa zamanda bu güzelliği yaşamayı sizlerede nasip eder insallah...
selam fıstıklar
ii cnm ya neolsn hayıta başladım ben de yok cnm tedrgn olma hiç inş çok çok katlnmş olck yarın kan degerinn
Evet gg dan alıcam adet günümü bekliyorum gelsin hemen sipariş vericem inşallah ozamana kadar birmez 15 tane kalmış:26:nerden alcksn cnmcm ggden mi ?
selam fıstıklar
Slm arkadaslar bugun doktora gittim once ultrasonla bakti evet gebelik var rahim duvarin kalinlasmis 10mm dedi yanilmiyorsam ve buyuk ihtimalle dusugun nedeni seker ve guatr dedi tekrar hcg istedi sanssizlik ya ogleden sonra tekrar sonuc icin gittigimde cihaz bozulmus sonucu yarin alirsin dedi ve eve geldim daha yolda gelirken sanki bi sicaklik hissettim ve eve geldigimde olan olmus kanamam baslamisti yanliz aklima takilan az az goruyorum ve cok feci agri ve kasikta sanci var en bastan beri allahim hayirlisiysa olsun dedim demekki boylesi hayirliymis saglik olsun
duygucumm sana birseyy soracamm bende bu hapı kullanmak istiyorum en çok sancılarıma nezaman alsam akşama sabaha adet olcam sanki agrılarım var dizlerime vurann et oluncamı kullansam kesermi sancımıbir bilgin varmııı
Tedirgin olma herşey yolunda bence
22 kasım 24.08
25 kasım 54.13
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
Bak ne güzel artmış değerin Meleğin artık sana sıkı sıkı tutundu annesi
Evet gg dan alıcam adet günümü bekliyorum gelsin hemen sipariş vericem inşallah ozamana kadar birmez 15 tane kalmış:26:
İsoldem hoşgeldinNasılsın ben yellow Nasıl gidiyor bebeiş kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi?
oyyy kurban olurum sana yaaa
RABBİM SİZLERE DE EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAHHHHH
dualarım hep sizlerle...
eski değerlere bakarsak durum vahim ama son anda 2 katına çıktı bakalım yarın ne olacak:26:
İnşallah Allahın izniyle yarınki değerinde güzel artmış olur.
kesıomş cnm bata kaç gun var dıolar ki bata iki üç gün kala bırakın diolar ama eczacı eşime adette de içsin demiş :44:
saol canımmm 2 yıl beklemeden sonra oldu 1 defa aşılama oldum ama tutmadı sonra iğnelerle yumurtamı geliştirdik ve spontane gebelik oldu,hamd olsun ama o 2 yıllık bekleme süresi benim için faciaydı,okadar kötü günler yaşadımki onun için hepinizi çok çok çok ii anlıyorum ve hergece uyumadan önce dualarıma ekliyorum sizleri,Rabbim kabul eder inşallah...h.g o zaman cnm eski yuvana valla burası ii ki var hamişlk yolunda konşmak dertlşmek çok ii gelıo gereçkten inş biz de sizin kervanınıza katlcz kısa zamanda aminnnsenn kaç ay denedkten sonra geldi cnm bebişin?
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah...Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah:)
İsoldem hoşgeldinNasılsın ben yellow Nasıl gidiyor bebeiş kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi?
oyyy kurban olurum sana yaaa
RABBİM SİZLERE DE EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAHHHHH
dualarım hep sizlerle...
eski değerlere bakarsak durum vahim ama son anda 2 katına çıktı bakalım yarın ne olacak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?