Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

h.bulduk tatlım biraz tedirginlik var yarın sabah kan vericem gene.... :18::18::18::18::18:
sen nasılsın bakalımm

ii cnm ya neolsn hayıta başladım ben de yok cnm tedrgn olma hiç inş çok çok katlnmş olck yarın kan degerinn

h.bulduk tatlım biraz tedirginlik var yarın sabah kan vericem gene.... :18::18::18::18::18:
sen nasılsın bakalımm

Tedirgin olma herşey yolunda bence
22 kasım 24.08
25 kasım 54.13
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
Bak ne güzel artmış değerin Meleğin artık sana sıkı sıkı tutundu annesi

h.g o zaman cnm eski yuvana valla burası ii ki var hamişlk yolunda konşmak dertlşmek çok ii gelıo gereçkten inş biz de sizin kervanınıza katlcz kısa zamanda aminnn senn kaç ay denedkten sonra geldi cnm bebişin?

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah:)

duygucumm sana birseyy soracamm bende bu hapı kullanmak istiyorum en çok sancılarıma nezaman alsam akşama sabaha adet olcam sanki agrılarım var dizlerime vurann et oluncamı kullansam kesermi sancımıbir bilgin varmııı

nerden alcksn cnmcm ggden mi ?
Evet gg dan alıcam adet günümü bekliyorum gelsin hemen sipariş vericem inşallah ozamana kadar birmez 15 tane kalmış:26:

İsoldem hoşgeldin Nasılsın ben yellowNasıl gidiyor bebeiş kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi?

yagmurcum cok gecmis olsun cnm
rabbim yardimcin olsun insallah
insallah yeniden gebe kalir ve bu sefer sag salim kucagina alirsin

kesıomş cnm bata kaç gun var dıolar ki bata iki üç gün kala bırakın diolar ama eczacı eşime adette de içsin demiş :44:

Tedirgin olma herşey yolunda bence
22 kasım 24.08
25 kasım 54.13
28 kasım 91.22
30 kasım 185.9
Bak ne güzel artmış değerin Meleğin artık sana sıkı sıkı tutundu annesi

oyyy kurban olurum sana yaaa
RABBİM SİZLERE DE EN KISA ZAMANDA VERSİN İNŞALLAHHHHH
dualarım hep sizlerle...
eski değerlere bakarsak durum vahim ama son anda 2 katına çıktı bakalım yarın ne olacak:26:

al al cnm valla ben once dedm sahtemi ne ama sonra tüpü kutuyu inceledm hologramı tüpte seri nosu s.k.t herşeyi tam baskılı şeklde hem orjinal bence o kalır kalır cnm onbeş dıolar sonra yne stok yenilenıo sıkma canını

dualarım hep sizlerle...
eski değerlere bakarsak durum vahim ama son anda 2 katına çıktı bakalım yarın ne olacak:26:

İnşallah Allahın izniyle yarınki değerinde güzel artmış olur.

kesıomş cnm bata kaç gun var dıolar ki bata iki üç gün kala bırakın diolar ama eczacı eşime adette de içsin demiş :44:

duygum batım 6 aralık ama erken gelecek sanırımm 3 4 gibi 1 günü içiyim ozaman yarın dr gidiyimde yazarmı acaba ne desem yazar.öyle yazıyolarmı bunu sanki sabaha gelecekmiş gibiyim yyaaa bu ilacı eşimede içirsem oluyomu sanki aklımda öle kalmış bilgin varmıı

Kızlar birşey sorucam karnım çok ağrıyo kesin adet olucam ama olmazsam yarın bir doktora gideyyim mi sizce adetime 4-5 gün var kese varsa eğer görünür mü?

h.g o zaman cnm eski yuvana valla burası ii ki var hamişlk yolunda konşmak dertlşmek çok ii gelıo gereçkten inş biz de sizin kervanınıza katlcz kısa zamanda aminnn senn kaç ay denedkten sonra geldi cnm bebişin?
saol canımmm 2 yıl beklemeden sonra oldu 1 defa aşılama oldum ama tutmadı sonra iğnelerle yumurtamı geliştirdik ve spontane gebelik oldu,hamd olsun ama o 2 yıllık bekleme süresi benim için faciaydı,okadar kötü günler yaşadımki onun için hepinizi çok çok çok ii anlıyorum ve hergece uyumadan önce dualarıma ekliyorum sizleri,Rabbim kabul eder inşallah...

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin darısı bize inşallah:)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah...

İsoldem hoşgeldin Nasılsın ben yellowNasıl gidiyor bebeiş kaç aylık oldu cinsiyeti bellimi?

püsücüüüüüüüüüüm senmisin yaaaa kız bende kim bu diorum,hemen teklif yolluom kuzu sana,24 haftalık olduk kuzu,anası gibi cimcime bi kızım olucak Rabbimin izniyle....

dualarım hep sizlerle...

canımm yeni hamilesin galiba,kaç haftalık gebesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…