aa aydur tebrikleeerr cnmm
sen o testi dikkate alma..bozukmuş o..
yarın başka bi test al bebem
bi iki gün daha mı beklesem belki geç döllenmedir ki inşallah birde canım dün gece yatarken allahım ben ve benm gibi bebek bekleyen herkesi bebeğine kavuştur diye dua ettim yattım rüyamda fal baktırıyorum falcının yüzünü hiç görmüyorum ama erkek oluyo falıma bakıyor sadece merak etme seninde bebeğin olucak diyo ve başka bişey söylemiyo sonra uyandım ule adet mi oldum dedim olmamışım bugün akıntımda tekrar basladı seffaf ama ıslaklıgını hissedecegim kadar çok hayırdır inşallah
bi iki gün daha mı beklesem belki geç döllenmedir ki inşallah birde canım dün gece yatarken allahım ben ve benm gibi bebek bekleyen herkesi bebeğine kavuştur diye dua ettim yattım rüyamda fal baktırıyorum falcının yüzünü hiç görmüyorum ama erkek oluyo falıma bakıyor sadece merak etme seninde bebeğin olucak diyo ve başka bişey söylemiyo sonra uyandım ule adet mi oldum dedim olmamışım bugün akıntımda tekrar basladı seffaf ama ıslaklıgını hissedecegim kadar çok hayırdır inşallah
kan tahlili yaptırıcam ama pazartesi yaptırmayı düşünüyorum.silik çizginin çıktı testin markası bebek time dı.bu markaya pekte güven olmuyormuş diye duydum.nekadar doğru sizce.ayy yaa eğer hamile değilsem inşallah yarın adet olurum.ama tabiki İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR...beklemek kadar sinir bişiy yok.
rumuzum belirtilerin çok güzel
geç döllenme olasılığı da var tabii..
bekleyebiliceksen yarını da atlat ve bir test daha yap bakalım..
kan tahlili yaptırıcam ama pazartesi yaptırmayı düşünüyorum.silik çizginin çıktı testin markası bebek time dı.bu markaya pekte güven olmuyormuş diye duydum.nekadar doğru sizce.ayy yaa eğer hamile değilsem inşallah yarın adet olurum.ama tabiki İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR...beklemek kadar sinir bişiy yok.
offfff hem kırmızılar gelecek diye korkuyorum hemde test yapmaya çok korkuyorum megim ne yapıcam yaa rüyamda kafama takıldı hamileysem bayılırım heralde heyecandan bnde anksiyete bozuklugu var elim ayagım birbirine giriyo =) bu ihtimal bile mutlu ediyo bni =)
Canım benim sabıkalı test o.Ben o markadan yaptım hamileydim çıkmadı
Canım benim sabıkalı test o.Ben o markadan yaptım hamileydim çıkmadı
ama bu paniği atmaya çalışmalısın canım ya..
tabii ki gelecek bebekler,ama biz bu şekilde her ay ruhumuzu mu teslim edicez..
onlar gelicekleri zamanı biliyolar zaten..
sen elinden geleni yaptın.. rahatla biraz nolur..
inşallah gebesindir canım
çoğu yerde de,olmadığı halde pozitif gösterdiğini yazıyolar..
Benim yaptığım tesin markası CONDO TECO. başka yoktu eczanede. negatif çıktı bütün ümitlerim kırıldı. Benim eşim müzisyen hamile olsaydım eğer kan testi yaptırıp sonucunu yılbaşı gecesi pembe bir zarf içinde sahneye yollıcaktım ama olmadıAnnem de 3 liralık teste güven olur mu diyo gerçi:)
desenize bu ay tutturamadık bebeği..napalım diğer aylara kaldı artık.napalım hayırlısı.adetim zamanında gelmezse doktora gidicem.tedavi filan uygular belki..doktora gitmekte kasıyor.geçen sene sancıdan bi doktora gideyim dedim.kendimi ameliyat masasında buldum.meğer dış gebelik yaşıyormuşum vede iç kanama geçiriyormuşum.o yüzden iyice korkar oldum doktorlardan sanki kötü bişiy çıkıcakmış gibi hissediyorum..
Kızlar bu ay herkesin eğer hamileysem eşime yılbaşı sürprizi yaparım hayali varBende bu ay hamile kalırsam yılbaşı gecesine kadar eşimden gizlicem ve yılbaşında ona sürpriz yapıcam aynı şekilde sonrasındada annemlere sürpriz yapmak istiyorum.Eşime nasıl söylerim henüz düşünmedim ama annemlere eşimle birlikte bebişli bir pasta yaptırıp ortaya getirince öğrensinler istiyoruz.İnşallah yeni yıla hepimiz bebeişli girelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?