Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım bat bugündü ama hiç adet belirtim yok gebelik belirtimde yok artık sadece göğüslerim tombik o kadar test tek çizgi çıktı tek çizgi bile silik çıktı 2. çizgi zaten yok

Canım tek çıkan kontrol çizgisi belirgin değilse o test bozuktur bence çünkü control çizgisi koyu çıkmalı

evet canım bat bugündü ama hiç adet belirtim yok gebelik belirtimde yok artık sadece göğüslerim tombik o kadar test tek çizgi çıktı tek çizgi bile silik çıktı 2. çizgi zaten yok

Tek çizginin silik çıkması çok normal değil bozuk mu acaba test?

iyi geceler kızlar benim bata daha 2 hafta var nerdeyse.... zaman bebiş beklerken ne den yavaş geçerki

miyaba herkese
ben gece ajanlığı yapıyorum topiklerde malum görev icabı işte :82:

yoluzunum dimek tek çızık adetliyken daha bi kırmızı oluyi ööle miiii du bende denicem be

rumuz 36.9 koltuk altından ölçme ateş mi?
ateş çok iyi..

şşşşşşttt gizli görevde misin :82:

Tek çizginin silik çıkması çok normal değil bozuk mu acaba test?

Canım tek çıkan kontrol çizgisi belirgin değilse o test bozuktur bence çünkü control çizgisi koyu çıkmalı

vallahi kızlar ateşim şuan bile dil altından 36.9 control çizgiside silik çıktı testi yaptım normalde bilirsiniz idrarı damlattıkdan sonra ilerliyo ya bu testde öle olmadı bi kaç saniye öyle beyazz durdu sonra control çizgisi silik çıktı

Fotoğrafını ekleyebilir misin çok merak ettim.

megim koltuk altından 36.4 cıkıyo dil altından 36.9 ama ne adet nede gebelik belirtisi var

slm kızlar.sizleri bayadır takip ediyorum.lütfen bana yardımcı olun.şimdi benim 26 kasımda kahverengi bir akıntım geldi.ama sadece 1 sefer kahverengi akıntı geldi.diğer türlü akıntım devam ediyor.adet tarihimde 2 aralık.ama şöylede bi durum var eylülden beri düzensiz adetlerim.eylülde 8 gün sonra geldi.ekimde hiç adet olmadım sonra ki adetim de 2 kasımda oldu.ağustos ayında korunmayı bıraktık adetimin günü şaştı.bu arada dayanamayıp bir kaç gün önce iki farklı markanın idrar testini yaptım.birisinde ikinci çizgi çok silik çıktı.diğer teste ikinci çizgi hiç çıkmadı.şuan karnım gaz varmışcasına şişkinlik hissediyorum.göğüslerim hiç sızlamıyor.arasıra kasıklarıma batmalar oluyor.belim daha kötü.genelde adettimden önce göğüslerim çok acır ama acımıyor.sadece biraz dolgunlaştılar.lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...beni bilgilendirin ben neyim şimdi.

selam
yarın batmış senin..
ya yarın başka bir marka test daha al yap,yada yarını da atlatıp adet olmazsan ki inşallah olmıcaksın,kanda baktırt canım..

İnşallah gebesindir ama belirtiler adet belirtisiyle aynı oluyor.Burda birçok arkadaş kaç kere gebelik belrtisi yaşayıp adet oldukTecrübeli olarak sana tavsiyem belirtilere çok takılma.İkinci çizgi silik de olsa gebelik pozitif kabul ediliyor,bir test daha yapsan netleşir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…