al al cnm valla ben once dedm sahtemi ne ama sonra tüpü kutuyu inceledm hologramı tüpte seri nosu s.k.t herşeyi tam baskılı şeklde hem orjinal benceo kalır kalır cnm onbeş dıolar sonra yne stok yenilenıo sıkma canını
Kızlar birşey sorucam karnım çok ağrıyo kesin adet olucam ama olmazsam yarın bir doktora gideyyim mi sizce adetime 4-5 gün var kese varsa eğer görünür mü?
püsücüüüüüüüüüüm senmisin yaaaa kız bende kim bu diorum,hemen teklif yolluom kuzu sana,24 haftalık olduk kuzu,anası gibi cimcime bi kızım olucak Rabbimin izniyle....
canımm yeni hamilesin galiba,kaç haftalık gebesin?
cnm adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni oluyormus zaten
ama cok merak ediyorsan yarin doktora git bir kanda baktir
varsa eger erken döllenme olduysa kanda cikar
kac günde bir adet oluyorsun düzenli mi adetleri?
duygum batım 6 aralık ama erken gelecek sanırımm 3 4 gibi 1 günü içiyim ozaman yarın dr gidiyimde yazarmı acaba ne desem yazar.öyle yazıyolarmı bunu sanki sabaha gelecekmiş gibiyim yyaaa bu ilacı eşimede içirsem oluyomu sanki aklımda öle kalmış bilgin varmıı
Son 3-4 aydır düzenli. Belli olmuyo bir sene çok düzenli oluyo bir sene kafasına göre takılıyo. O da dalga geçiyo benimle
saol canımmm 2 yıl beklemeden sonra oldu 1 defa aşılama oldum ama tutmadı sonra iğnelerle yumurtamı geliştirdik ve spontane gebelik oldu,hamd olsun ama o 2 yıllık bekleme süresi benim için faciaydı,okadar kötü günler yaşadımki onun için hepinizi çok çok çok ii anlıyorum ve hergece uyumadan önce dualarıma ekliyorum sizleri,Rabbim kabul eder inşallah...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah...
püsücüüüüüüüüüüm senmisin yaaaa kız bende kim bu diorum,hemen teklif yolluom kuzu sana,24 haftalık olduk kuzu,anası gibi cimcime bi kızım olucak Rabbimin izniyle....
ayy kuzum benimEvet benimİsoldem hamile haberini aldığımız gün dün gibi çok sevinmiştim.Mahşallah bebiş büyümüş.Ben o cimcimenin ayaklarını ısırırım ama Mahşallah prensesine Allah ikinizede sağlık sıhhat nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.
degerlerin haftana göre gayet güzel canımdeğere göre sanırım 4 haftalık
herşeyin bi vakti var demi cnm ya senn adına çok sevndm Allah saglıckla kucagına da almayı nasip etsin guzel kızınıallah bize de bebişlerimizi nasip etsin eğer vakti varsa da sabır nasip etsin aminnn...
ayy kuzum benim
sorma bende dün gibi hatırlıyorum,
büyüdü sıpam yaaa odasını bile aldık teyzesi anneannesi aldı daha doğrusu:))))
yavas yavasta dgr eksiklerini alıyoruz kısmetse..
insallah normal ve kolay bi doğrum kuzu yaaa..
insallah Rabbim sanada nasip eder...
degerlerin haftana göre gayet güzel canım
bırak günleri saatler gecmek bilmicek senin için
anlıyorum seni
ama için rahat olsun,herşey yolunda insallah
İNŞALLAHH CANIM...
kızını sağlıcakla kucağına al İnşallah...
benimde gönlümden geçen kız nedense daha bi bağlılık var kızlara karşı
ama ilk önce hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da
MAŞALLAH ANNESİİİİ
saol canımm
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah
uzul uzul nereye kadar elıscım be yoruldum artık napıyım hep gozyasıyla karsılıyom kırmızıları busefer gule oynıya karsılayımda belkı bıdaha gelmez batasıcaE ben senin gebeliğine sevinmedim
taktın mı kız huniyi sende ben gibiiiii
hobareeeyy teyy teeeyyyy biz gibeğyiiizzzzz
uzul uzul nereye kadar elıscım be yoruldum artık napıyım hep gozyasıyla karsılıyom kırmızıları busefer gule oynıya karsılayımda belkı bıdaha gelmez batasıca
takmamı megım ya ben hunılılerın en basında gelıyom nerdeyse 15 aylık koca bı hunı
kırmızılar gelsın bıde test yapcam belkım cızgım daha kırmızı çıkar
neyse ben yarın bı gorıyım kırmızları sonra aranıza namuslu ıffetlı bı anne adayı olaraktan donerım inş
bu aykı ıdolüm sensın senden beklıyorum buyuk süprızı ıns ateşli hatun
kızlar yaaaaaa adet olmadım belirtide yok test negatif ateşim 36.9 ne oluyo yine anlamadım ya =(
öyle canım bide bende lanet olasıca pco vardı
hal öyle olunca kabus dolu günler uzadı gitti
ağlamadıgım gece yoktu
ama geride kaldı o günler,şimdi bebeğimin gelecegi günü bekliyorum,
gün gelicek sende burdaki herkesde benim dediklerimi dicek
gecti gitti ogünler dicek inşallah
ayy kuzum benim
sorma bende dün gibi hatırlıyorum,
büyüdü sıpam yaaa odasını bile aldık teyzesi
anneannesi aldı daha doğrusu:))))
yavas yavasta dgr eksiklerini alıyoruz kısmetse..
insallah normal ve kolay bi doğrum kuzu yaaa..
insallah Rabbim sanada nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?