Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben çok daha önceden almak istiyordum bu jeli türkiyeden alanlar hamile kalamıyor yurt dışındaki ürünler orjinal türkiyedekiler hem sahte hemde s.k.t geçmiş oluyor işe yaramıyor gibi şeyler duydum o yüzden vazgeçmişitim.Bende çok korkuyorum sahte ürün olmasından sen aldın ve inceledin ya birkaç kişi daha o siteyi tavsiye etti bende oradan almaya karar verdim. ztarın hamile kalmasıda umut oldu bize önümüzdeki ay alıcam.Şuan sadece kafamı kurcalayan neden fiyatı bu kadar uygun?

Kızlar birşey sorucam karnım çok ağrıyo kesin adet olucam ama olmazsam yarın bir doktora gideyyim mi sizce adetime 4-5 gün var kese varsa eğer görünür mü?

cnm adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni oluyormus zaten
ama cok merak ediyorsan yarin doktora git bir kanda baktir
varsa eger erken döllenme olduysa kanda cikar
kac günde bir adet oluyorsun düzenli mi adetleri?

püsücüüüüüüüüüüm senmisin yaaaa kız bende kim bu diorum,hemen teklif yolluom kuzu sana,24 haftalık olduk kuzu,anası gibi cimcime bi kızım olucak Rabbimin izniyle....

Evet benim İsoldem hamile haberini aldığımız gün dün gibi çok sevinmiştim.Mahşallah bebiş büyümüş.Ben o cimcimenin ayaklarını ısırırım ama Mahşallah prensesine Allah ikinizede sağlık sıhhat nasip etsin inşallah kolay bir doğum olur ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına.

cnm adet belirtileriyle gebelik belirtileri ayni oluyormus zaten
ama cok merak ediyorsan yarin doktora git bir kanda baktir
varsa eger erken döllenme olduysa kanda cikar
kac günde bir adet oluyorsun düzenli mi adetleri?

Son 3-4 aydır düzenli. Belli olmuyo bir sene çok düzenli oluyo bir sene kafasına göre takılıyo. O da dalga geçiyo benimle

yok cnm sadece sen içıosn bunu o senn dedgn klomen onu eşlere de gerek olncaa vereblıolar eczaneye git al cnm dr yazmadan alablrsn on civarı fiyatı da her gun sabah tok karnına içlckmiş...

Son 3-4 aydır düzenli. Belli olmuyo bir sene çok düzenli oluyo bir sene kafasına göre takılıyo. O da dalga geçiyo benimle

anladim cnm
dedigim gibi cok merak ediyorsan kana git baktir
ama kese hakkinda hicbir bilgim yok gözükür yada gözükmez
cunku hic hamile kalmadim

herşeyin bi vakti var demi cnm ya senn adına çok sevndm Allah saglıckla kucagına da almayı nasip etsin guzel kızınıallah bize de bebişlerimizi nasip etsin eğer vakti varsa da sabır nasip etsin aminnn...

Son düzenleme:
ayy kuzum benim
sorma bende dün gibi hatırlıyorum,
büyüdü sıpam yaaa odasını bile aldık teyzesi
anneannesi aldı daha doğrusu:))))
yavas yavasta dgr eksiklerini alıyoruz kısmetse..
insallah normal ve kolay bi doğrum kuzu yaaa..
insallah Rabbim sanada nasip eder...

değere göre sanırım 4 haftalık
degerlerin haftana göre gayet güzel canım
bırak günleri saatler gecmek bilmicek senin için
anlıyorum seni
ama için rahat olsun,herşey yolunda insallah

Son düzenleme:
herşeyin bi vakti var demi cnm ya senn adına çok sevndm Allah saglıckla kucagına da almayı nasip etsin guzel kızınıallah bize de bebişlerimizi nasip etsin eğer vakti varsa da sabır nasip etsin aminnn...

öyle canım bide bende lanet olasıca pco vardı
hal öyle olunca kabus dolu günler uzadı gitti
ağlamadıgım gece yoktu
ama geride kaldı o günler,şimdi bebeğimin gelecegi günü bekliyorum,
gün gelicek sende burdaki herkesde benim dediklerimi dicek
gecti gitti ogünler dicek inşallah

İNŞALLAHH CANIM...
kızını sağlıcakla kucağına al İnşallah...
benimde gönlümden geçen kız nedense daha bi bağlılık var kızlara karşı
ama ilk önce hayırlı sağlıklı evlatlar olsun da

MAŞALLAH ANNESİİİİ

saol canımm
Rabbim seninde gönlüne göre verir inşallah

E ben senin gebeliğine sevinmedim
uzul uzul nereye kadar elıscım be yoruldum artık napıyım hep gozyasıyla karsılıyom kırmızıları busefer gule oynıya karsılayımda belkı bıdaha gelmez batasıca
taktın mı kız huniyi sende ben gibiiiii
hobareeeyy teyy teeeyyyy biz gibeğyiiizzzzz

takmamı megım ya ben hunılılerın en basında gelıyom nerdeyse 15 aylık koca bı hunı
kırmızılar gelsın bıde test yapcam belkım cızgım daha kırmızı çıkar
neyse ben yarın bı gorıyım kırmızları sonra aranıza namuslu ıffetlı bı anne adayı olaraktan donerım inş
bu aykı ıdolüm sensın senden beklıyorum buyuk süprızı ıns ateşli hatun

Belki şaşar gelmezGüle oynaya kaşılayalım

inşş cnm ya onn sennle olması herşeyi unttur insana ahh cnm ya biz de inş atlarırz bugunleri kavuşrz bebişimze pes etmemek sabır en önmli anahtarla degl mi cnm

İnşallah darısı topikçek hepimizin başına. Ayyy ne güzel heyecanlardır şimdi bebiş alışverişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…