Kızlar bu ay herkesin eğer hamileysem eşime yılbaşı sürprizi yaparım hayali varBende bu ay hamile kalırsam yılbaşı gecesine kadar eşimden gizlicem ve yılbaşında ona sürpriz yapıcam aynı şekilde sonrasındada annemlere sürpriz yapmak istiyorum.Eşime nasıl söylerim henüz düşünmedim ama annemlere eşimle birlikte bebişli bir pasta yaptırıp ortaya getirince öğrensinler istiyoruz.İnşallah yeni yıla hepimiz bebeişli girelim
merhaba kıslar
aşk olsun iki akşamdır topiğinize yazıyorum benide aranıza alırmısınız diye kimsede tık yok
hoşgeldin canımm...
Benim eczacı hemen kalkma beline yastık koy 30 dk öyle yat dedi şok oldum:83::83:evimin cevresindeki bütün eczanelerden gebelik testi aldım artık utanıyoorum bütün eczacılar tanıyo farklı semtlere gidip alıcam artık sanıırrım =)
merhaba kıslar
aşk olsun iki akşamdır topiğinize yazıyorum benide aranıza alırmısınız diye kimsede tık yok
merhaba kıslar
meg şarkı yok mu bugün?Bize şarkı gönder
Benim eczacı hemen kalkma beline yastık koy 30 dk öyle yat dedi şok oldum:83::83:
bıyrınnn
[video=youtube;_iQRXuAo6Eg]http://www.youtube.com/watch?v=_iQRXuAo6Eg[/video]
Bebek isteyen..... diye başlığı görünce bir Selam vereyim dedimm...Hayırlı geceler arkadaşlar
Çok istiyorum bende çokkk
Var ben genelde çok sayıda alıyorum.gg da ovulasyon+gebelik testi kampanyaları var,Her birinden 10 tane falan alıyorum aylık.Çoğumuz öyle alıyoruz.ben de test almaktan bıkanlardanım, artık hep eşime aldırıyorum ama ciddi anlamda koliyle falan almayı düşünüyorum varmıdır nerde satılırr
Hoşgeldin canım mesajın gözden kaçmış olmalı sayfalar hızlı ilerliyorya bazen mesaj yazınca diğer sayfaya atlıyor o şekilde gözden kaçmış olmalı.
Kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş istiyorsunuz hangi aşamadasınız?Ve birde beklenen adet tarihini yazarsan megim seni listeye ekler
hoşbuldum :))
bende 22 kasımda aşılama oldum 6 aralığı bekliyorum günler geçmek bilmiyo....
topiği okuyodum yazmak istedim negüzel dostluklarınız var
bu sabah 9 gibi yaptım ovulasyon testini tek çizgi çıktı akşam 11 gibi yaptım çift çıktı. yumurtlamışmıyım. ne zaman halvet etsek ki bu sabahmı yoksam bu gecede olurmuki
Selam biz de çok istiyoruz gelecek bebişler
6 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum ilk aşılamam 22 kasımda ilk aşılamam yapıldı 6 aralıktada sonucu öğrenicem beklediğm adet tarihim 9 aralık
bu sabah 9 gibi yaptım ovulasyon testini tek çizgi çıktı akşam 11 gibi yaptım çift çıktı. yumurtlamışmıyım. ne zaman halvet etsek ki bu sabahmı yoksam bu gecede olurmuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?