Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ay inşallah ya valla hepimizin hayali var.Eğer öyle bir şey olursa beklemeye değdi diyeceğim.

evimin cevresindeki bütün eczanelerden gebelik testi aldım artık utanıyoorum bütün eczacılar tanıyo farklı semtlere gidip alıcam artık sanıırrım =)
Benim eczacı hemen kalkma beline yastık koy 30 dk öyle yat dedi şok oldum:83::83:

merhaba kıslar

aşk olsun iki akşamdır topiğinize yazıyorum benide aranıza alırmısınız diye kimsede tık yok

Hoş geldin ecrin nasılsın?

merhaba kıslar

aşk olsun iki akşamdır topiğinize yazıyorum benide aranıza alırmısınız diye kimsede tık yok

Hoşgeldin canım mesajın gözden kaçmış olmalı sayfalar hızlı ilerliyorya bazen mesaj yazınca diğer sayfaya atlıyor o şekilde gözden kaçmış olmalı.

Kendinden bahsedermisin kaç yıllık evlisin ne zamandır bebiş istiyorsunuz hangi aşamadasınız?Ve birde beklenen adet tarihini yazarsan megim seni listeye ekler

meg şarkı yok mu bugün?Bize şarkı gönderir misin

Son düzenleme:
Bebek isteyen..... diye başlığı görünce bir Selam vereyim dedimm...Hayırlı geceler arkadaşlar

Çok istiyorum bende çokkk

ben de test almaktan bıkanlardanım, artık hep eşime aldırıyorum ama ciddi anlamda koliyle falan almayı düşünüyorum varmıdır nerde satılırr

Benim eczacı hemen kalkma beline yastık koy 30 dk öyle yat dedi şok oldum:83::83:

Ben test almıyorum ama bebek olması için aldığım ilaçlardan (folik asid, klomen vs.) biliyor eczacı artık beni.Geçen gün anneme soruyormuş kızın nasıl diye oda iyi demiş eliyle hamile işareti yapıyormuş hani karnına böle yuvarlak yapıp varmı bişey diye sormuş

bu sabah 9 gibi yaptım ovulasyon testini tek çizgi çıktı akşam 11 gibi yaptım çift çıktı. yumurtlamışmıyım. ne zaman halvet etsek ki bu sabahmı yoksam bu gecede olurmuki

Bebek isteyen..... diye başlığı görünce bir Selam vereyim dedimm...Hayırlı geceler arkadaşlar

Çok istiyorum bende çokkk

Selam biz de çok istiyoruz gelecek bebişler

ben de test almaktan bıkanlardanım, artık hep eşime aldırıyorum ama ciddi anlamda koliyle falan almayı düşünüyorum varmıdır nerde satılırr
Var ben genelde çok sayıda alıyorum.gg da ovulasyon+gebelik testi kampanyaları var,Her birinden 10 tane falan alıyorum aylık.Çoğumuz öyle alıyoruz.

6 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum ilk aşılamam 22 kasımda ilk aşılamam yapıldı 6 aralıktada sonucu öğrenicem beklediğm adet tarihim 9 aralık

megggg sende beni gözden kaçırdın bu sefer kaçırmazsın demi

hoşbuldum :))

bende 22 kasımda aşılama oldum 6 aralığı bekliyorum günler geçmek bilmiyo....

topiği okuyodum yazmak istedim negüzel dostluklarınız var

Aşılamamı oldun inşallah tutmuştur ve bebeşin seninledir.Bende kısmetse şubatta yaptırıcam aşılama hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim.Mesela öncesinde iğneylemi yumurtaları geliştirdiler öyleyse kaç gün sürdü iğneler vs. yazarsan çok sevinirim tüm aşamalarını

bu sabah 9 gibi yaptım ovulasyon testini tek çizgi çıktı akşam 11 gibi yaptım çift çıktı. yumurtlamışmıyım. ne zaman halvet etsek ki bu sabahmı yoksam bu gecede olurmuki

Çift çıkar genelde ama hingisi koyu çıkıyor?Önemli olan c çizgisi değil t çizgisinin koyu çıkması.Sen şansa bırakma halvetlen bence.Bat ne zamandı

6 yıllık evliyim 1 yıldır korunmuyorum ilk aşılamam 22 kasımda ilk aşılamam yapıldı 6 aralıktada sonucu öğrenicem beklediğm adet tarihim 9 aralık

İnşallah tutmuştur aşılman bir üstteki mesajımı gördünmü tatlım eğer zahmet olmazsa ayrıntıları yazarsan sevinirim

kızlar listeyi nezaman yapıyosunuzzz

birde benim belim çok ağrıyo özellikle ayakta durduğum zaman.aşılamanın ilk günleri göğüslerim sızlıyodu şimdi sızı yok ama çok dolgunlaştılar ayrıca kasık ağrım oluyo sabah kalktığınızda sıkışık olursunuzda kasıklarınız ağrırya onun gibi bazende kasıklarımda batma oluyo veee sürekli bişiyler yiyesim var habire tıkınıyorum

5 günüm kaldı sonucu öğrenmeme ama hem umutluyum hem umutsuzum

bugün 10. günüm sabah test yaptım hiç bişey çıkmadı acaba bebiş yokmu yoksa testimi erken yaptım offff offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…