hep ilk sayfadanmı bakıyosunuz listeye ben listeyi görmedim canım
evet bende erkendir dedim pek moralimi bozmadım ama beklemekte çok zor.
ben adet olduğum ilk gün cok kasıklarım ağrır ve belim ağrır ama daha adetime 8 gün var canımadet öncesi belirtim olmazbenim adeti olurum sökene kadar ağrım dinmez ve gögüslerimde şişmez böle ama bilmiyorum.yumurtalarımı iğneyle büyüttüler10 gün göbekten iğne yaptım 3 gün öncede koldan ovitral vuruldum
ooo listeye hemen eklenmişim teşekkür ederim
bişiy sorucam bat ne demek?
aslında 1 aralıktı ama 2-3 gün ileri yada 1 gün geri olabiliyor...yazdım
yazalım canım..bat kaç?
aslında 1 aralıktı ama 2-3 gün ileri yada 1 gün geri olabiliyor...
o yüzden 3 aralık diyelim mi...
İnşallah inşallah. Sadece bu ay çok umutlanmıştım kasıklarımda batma bel ağrısı falan vardı negatif çıkınca sinirim bozuldu. Bir de eşim kitaplardan kafanı kaldırıp çocuk yapmaya fırsatın olmuyo yakında nur topu gibi bir romanın olucak diyince daha çok sinirlendim
O takılmış sanadaha hiçbirşey belli değilki belkide bebişin seninledir 4-5 gün kala idrarda gebelik testinde birşey belli olmaz bence gününü bekle geçerse test yaparsın inşallah hamilesindir ama değilsende üzülmek için çok erken gelecek bebişin en kısa zamanda
İnşallah inşallah. Sadece bu ay çok umutlanmıştım kasıklarımda batma bel ağrısı falan vardı negatif çıkınca sinirim bozuldu. Bir de eşim kitaplardan kafanı kaldırıp çocuk yapmaya fırsatın olmuyo yakında nur topu gibi bir romanın olucak diyince daha çok sinirlendim
Tamam sperm hareketliliği azsa aşılamada şansın yüksek inşallah ilk seferde tutmuştur.Bende heyet raporu çıkarıp alıcam iğneleri süpermiş eczacıdan borç alıp heyet raporunun çıkmasını bekleyerek bir ay zaman kaybı olmuyor hee sevdim bunu:13:amin canım
eşimde sperm sayıları güzel ama hareketliliği azmış spermler yumurtalara ulaşamıyo biz bunu aşılamayla kolaylaştırıcaz dedi dr.şansın cok yüksek önemsiz bi problem dedi ama bilemiyorum
iğneleri eczaneden borç alıyosun canım 15-20 gün sonrada heyet raporun çıkıyo %20 sini ödüyosun benim raporum çıkmadı daha bekliyorum henüz bir ödeme yapmadım bişiy sorucam bat ne demek?
İnşallah belirtilerin bebiştendir.Aşılama sonrası bu belirtiler bana tutmuş olabileceği hissini veriyor inşallah öyledirYumurta takibi yaptırmışmıydın yoksa direk aşılamayamı geçtiniz?
Canım özlemim yazdım ama görmedin sanırım.Adete 4-5 gün kala idrar testinde pozitifi göreni halen görmedim duymadım.Olsa bile çıkması çok düşük bir ihtimal.Dur bakalım adet günün gelsin o zaman bir daha test yaparsın.
Hadi inşallah kocacığıma sahnede en güzel hediyeyi verebilirim belki :) ağzınız bal yesin bacılarım :)
inş canım inş. bebişim benimledir.
yumurta takibi nasıl oluyo sadece beni sık sık muayne ettiler iğneleri oldum sonrada aşılama yapıldı
seninde aşılamamı oldu canım
Çalışan arkadaşlar bebiş olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz,gebelikte,doğumdan sonra ne planlıyorsunuz?Bu benim çok merak ettiğim bir konudur.
Boşuna strese girme içini ferah tut adetini bekle.İnşallah hayallerimizi gerçekleştiririz
Yav şu topicte bi soruma cevap alaydım kafamı kıracam he
Diye bir sorum olmuştu acep niye kimse üzerine alınmıyor çalışan yok mu:117:
İnşallah ben daha yeni olduğum için pek araştırma yapamadım. siz ne kadar süredir bekliyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?