günaydıııınnn hamişlerrrr ve benim gibi hamiş kalmakkk isteyennlerrrrrhepinize güzel bi gün diliyorummmm
günaydın kızlarrrrrrrr...
ben dereceyi elimden düşürmedim dün adetim gelene kadar kızlarr..ve adet gelene kadar ateşim 37-36.9 da gezindi bende adet gelmez bu kadar yüksek sıcaklıkla diye düşünürken geldi
şunu demek istiyorum kiii sabah yataktan kalktığımız sıcaklık hariç gün içindeki hiç bir ısıyı dikkkate almıyoruz demek ki...
gerçi bu benim için geçerlibende öyle oldu...
inşallah gibesindir rumuzyok canım
çok şükür bişey yok ztar...artık için rahat etsin kuzum bebeğin sağlıklı annesi
günaydınnn canım...
günaydın canım..
yaşasınnnn...bunda bizim etkimiz büyük..sabah akşam buralardayız
Gunaydiiinnnnn kizlarrr kkmuz ilk yuze girmis bizde bu azim oldukca ilk besede sokariz sitemizi basim cok agriyooo cuma gunude agriyo denmezmiz ama napimmm
günaydın kızlarrrrrrrr...
ben dereceyi elimden düşürmedim dün adetim gelene kadar kızlarr..ve adet gelene kadar ateşim 37-36.9 da gezindi bende adet gelmez bu kadar yüksek sıcaklıkla diye düşünürken geldi
şunu demek istiyorum kiii sabah yataktan kalktığımız sıcaklık hariç gün içindeki hiç bir ısıyı dikkkate almıyoruz demek ki...
gerçi bu benim için geçerlibende öyle oldu...
inşallah gibesindir rumuzyok canım
çok şükür bişey yok ztar...artık için rahat etsin kuzum bebeğin sağlıklı annesi
günaydınnn canım...
günaydın canım..
yaşasınnnn...bunda bizim etkimiz büyük..sabah akşam buralardayız
günaydınnn canım..avatarın ne kadar şiringünaydıııınnn hamişlerrrr ve benim gibi hamiş kalmakkk isteyennlerrrrrhepinize güzel bi gün diliyorummmm
Gunaydiiinnnnn kizlarrr kkmuz ilk yuze girmis bizde bu azim oldukca ilk besede sokariz sitemizi basim cok agriyooo cuma gunude agriyo denmezmiz ama napimmm
evet yaaa hadi ben yatıyorum malum iş var ama sabaha kadar muhabbet dönüyor burada belki başka topiklerde de. Zaten gebe kalna ve hamilelik topikleri almış başını gidiyor. Dertler desen dünya kadar hergün başka başlık açılıyor, dizilerimizde öyle. Maşallahh..
ayy ağrı kesici felan alamıyor musun yat o zaman biraz iyi gelir belki.
günaydın canım geldimi kırmızlar ben mi yanlış anladım:44:
Yesillllll avatarini yirimmmmmm
günaydınnn canım..avatarın ne kadar şirin
günaydın gebişimm.
hamilelikte çok olurmuş baş ağrısı diye duymuştum geçmiş olsun canım.
ye canımmmm yiiiiiiiiiahhh olsada bende yesem artık rüyalarıma girmeye başladı eşimin kucağında bi kız bebek çoook tatlıydı sonra bana veriyor bebeği bebiş sarılıyodu bannnaaa çoookk güzellldiiiiiii
ye canımmmm yiiiiiiiiiahhh olsada bende yesem artık rüyalarıma girmeye başladı eşimin kucağında bi kız bebek çoook tatlıydı sonra bana veriyor bebeği bebiş sarılıyodu bannnaaa çoookk güzellldiiiiiii
günaydınnn canım..avatarın ne kadar şirin
günaydın gebişimm.
hamilelikte çok olurmuş baş ağrısı diye duymuştum geçmiş olsun canım.
canım tez zamanda rabbim herkese yaşatsın.
Bi benmiyim rüyaları abuk sabuk olan, her gece kocam aldatır, dayak yerim, boşanırım.
Dün gecede şirkette ağda yapıyodum
Isallah ruyalarin gercek olsun bitanemmm dun bizimki aynen senin avatardaki gibi duruyodu
evet ya herkes bizim gibi.. derdini çevresindekilere anlatamıyor heleki böyle konuları..burası rahatlamak için paylaşım için birebir..evet yaaa hadi ben yatıyorum malum iş var ama sabaha kadar muhabbet dönüyor burada belki başka topiklerde de. Zaten gebe kalna ve hamilelik topikleri almış başını gidiyor. Dertler desen dünya kadar hergün başka başlık açılıyor, dizilerimizde öyle. Maşallahh..
ayy ağrı kesici felan alamıyor musun yat o zaman biraz iyi gelir belki.
oy oyyyyyy yerim ben onu annesiiiii....Evet canim hamilelikte cok olurmus dun yoruldum arabanin icinde aksamda halam geldi bittim dinlenemedim migrenim var zaten artarmis olsun ne yapalimmm yesilin avatari super dimi dun bizimkide aynen oyle duruyodu
Günaydınlardan bir demet herkese
Meggg sanki sen bizi artık sevmiyorsun, arada bir gelip gidiyosun
Bi benmiyim rüyaları abuk sabuk olan, her gece kocam aldatır, dayak yerim, boşanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?