Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydıııınnn hamişlerrrr ve benim gibi hamiş kalmakkk isteyennlerrrrr hepinize güzel bi gün diliyorummmm

Gunaydiiinnnnn kizlarrr kkmuz ilk yuze girmis bizde bu azim oldukca ilk besede sokariz sitemizi basim cok agriyooo cuma gunude agriyo denmezmiz ama napimmm

evet yaaa hadi ben yatıyorum malum iş var ama sabaha kadar muhabbet dönüyor burada belki başka topiklerde de. Zaten gebe kalna ve hamilelik topikleri almış başını gidiyor. Dertler desen dünya kadar hergün başka başlık açılıyor, dizilerimizde öyle. Maşallahh..

Gunaydiiinnnnn kizlarrr kkmuz ilk yuze girmis bizde bu azim oldukca ilk besede sokariz sitemizi basim cok agriyooo cuma gunude agriyo denmezmiz ama napimmm

ayy ağrı kesici felan alamıyor musun yat o zaman biraz iyi gelir belki.

Son düzenleme:

günaydın canım geldimi kırmızlar ben mi yanlış anladım:44:

günaydıııınnn hamişlerrrr ve benim gibi hamiş kalmakkk isteyennlerrrrr hepinize güzel bi gün diliyorummmm
günaydınnn canım..avatarın ne kadar şirin

günaydın gebişimm.
hamilelikte çok olurmuş baş ağrısı diye duymuştum geçmiş olsun canım.

Yatamam ki bi kere uyandim mi bidaha uyku yok bana dun ikili testimizi olduk teyzesiii babasi ilk kez gordu takla atti ama kicini dondu babasina anasina cekcek simdiden belli

günaydın canım geldimi kırmızlar ben mi yanlış anladım:44:

günaydın canım..

geldi geldi canım hemde tammmmmm saat ve dakikasında

hani 1 gün geç gelde azcık ümitleneyim değil mi yok..pisss kırmızııııııııııı

Yesillllll avatarini yirimmmmmm

ye canımmmm yiiiiiiiii ahhh olsada bende yesem artık rüyalarıma girmeye başladı eşimin kucağında bi kız bebek çoook tatlıydı sonra bana veriyor bebeği bebiş sarılıyodu bannnaaa çoookk güzellldiiiiiii

günaydınnn canım..avatarın ne kadar şirin

günaydın gebişimm.
hamilelikte çok olurmuş baş ağrısı diye duymuştum geçmiş olsun canım.

Evet canim hamilelikte cok olurmus dun yoruldum arabanin icinde aksamda halam geldi bittim dinlenemedim migrenim var zaten artarmis olsun ne yapalimmm yesilin avatari super dimi dun bizimkide aynen oyle duruyodu

Isallah ruyalarin gercek olsun bitanemmm dun bizimki aynen senin avatardaki gibi duruyodu

canım tez zamanda rabbim herkese yaşatsın.
Bi benmiyim rüyaları abuk sabuk olan, her gece kocam aldatır, dayak yerim, boşanırım.
Dün gecede şirkette ağda yapıyodum

Bi benmiyim rüyaları abuk sabuk olan, her gece kocam aldatır, dayak yerim, boşanırım.

Cok egzotikmis ruyannnn puffym vallahi bayildim sirkette agda

Ben, siteye yeni üye oldum.. 5 aylık evliyim ama birlikteliğimizin 8. yılı neredeyse bende bebiş istiyorum eşim pek gönüllü değil ama istiyorum işte ben evlenir evlenmez olsun isterdim ama oda gönülden istesin diye beklemeye aldım.. En son konuştuğumuzda martta girişime başlamak için anlaştık :) Yani planlı gebelik olsun istiyoruz 3 ay öncesinden yapılan rutin testler, folik asit vs. kullanıp ondan sonra dua edelim duanın gücüne inanıyorum allah tüm isteyenlere gönüllerindeki sağlıklı tatlı bebişleri nasip etsin inş. (bende bir kızım olsun istiyorum böyle demek ne kadar doğru bilemiyorum ama içimden geçen bu)
sevgiler....

evet ya herkes bizim gibi.. derdini çevresindekilere anlatamıyor heleki böyle konuları..burası rahatlamak için paylaşım için birebir..

Evet canim hamilelikte cok olurmus dun yoruldum arabanin icinde aksamda halam geldi bittim dinlenemedim migrenim var zaten artarmis olsun ne yapalimmm yesilin avatari super dimi dun bizimkide aynen oyle duruyodu
oy oyyyyyy yerim ben onu annesiiiii....
maşallah bebemizeee
Günaydınlardan bir demet herkese
Meggg sanki sen bizi artık sevmiyorsun, arada bir gelip gidiyosun

günaydın pufffyyy...

aminnnn canııımmm inşallahhhh.. ayy sorma sormaaa bende çok saçma rüyalar görürüm aa benide her gece aldatır rüyamdaaa kocammm ama senin daha ilginçmiş ağda yapıyodun haaaa hayır olsun canııımmm

bende hiç doğru dürüst rüya göremiyorum yaf.gördüğümüde hemen unutuyorum.

Vücuttaki tüyleri sökmek için ağda kullanmak gönül huzuruna ve ferahlığa,
Ağda kullandığı halde tüylerin tamamen ya da kısmen dökülmediğini görmek iç sıkıntılarının bir süre daha devam etmesine delalet eder.

inşallah sen hepsini sökmüşsündür puffyyyy
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…