Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hadi inşallah kocacığıma sahnede en güzel hediyeyi verebilirim belki :) ağzınız bal yesin bacılarım :)

İnşallah verirsin eşine sahnede en güzel hediyeyi ama pozitif düşün pozitif olsun şimdiden umutsuzluğa kapılmak yok gelecek bebelerimiz inşallah benim 3 yıl oldu ve sebepsiz infertilite hala bebiş yok ama umudum var:124::124::124::124:

Ben de çalışmıyrum ama çalışmayı şu sıralar çok istiyorum.Önce bebek dedim ama bebiş de nazlanıyor çalışma zamanını da kaçırmayayım diyorum.Bakalım kısmet.

Yav şu topicte bi soruma cevap alaydım kafamı kıracam he

Diye bir sorum olmuştu acep niye kimse üzerine alınmıyor çalışan yok mu:117:

canım ben calışıyorum ama inş. bebişim gelsin hayırlısıyla duruma göre bakıcam

ağır biişim yok eger hamileliğimde sorunsuz olursa çalışmaya devam doğumdan sonrada izinlerimi kullanıcam sonra annem kayınvalıdem bakıcak

önce bi hayırlısıyla hamiş olayımda

Canım ben Nisan ayından beri bekliyorum ama benim 2 gebeliğim oldu ikisi de düştü.Tahliller yapıldı kan pıhtılaşması var gebe kalınca iğne başlayacam
Sonuçta gebe kalabiliyorsun bunu biliyoruz bu da bişey. İnşallah en kısa sürede hamilelik haberini alırız sonra sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

umut fakirin ekmeği diye boşuna dememişler. benim yengemin de 4 yıl sonra oldu bebeği hem de normal yoldan ama dayım sürekli kuru incirin içine anason koyup yiyordu hatırlıyorum:)

Evet hayırlısıyla hamile kalalım da gerisi kolay ne gerekirse yapılır zaten

İnşallah canım.Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.

Ben de çalışmıyrum ama çalışmayı şu sıralar çok istiyorum.Önce bebek dedim ama bebiş de nazlanıyor çalışma zamanını da kaçırmayayım diyorum.Bakalım kısmet.

Bence çalışmak istiyorsan çalış.Hem kafan dağılmış olur.Ben şuan çalışmayı çok istiyorum fakat her ay en az 6-7 kez hastaneye gidiyorum çalışsam izin almam zor olur sonrasında aşılama tüp bebek vs. daha sık gidip gelemem gerekecek diye bende tedavi sürecim bitene kadar yani önümde 2 yumurta takibi 2 aşılma 2 de tüp bebek denemesi var bunların sonucunda hamile kalırsam bebeğim büyüyene kadar çalışmayı düşünmüyorum.Ama bunların sonucunda hamile kalamzsam ki bunlar önümüzdeki yaz sonlanmış olacak işe girmeyi ve herşeyi kendi haline bırakmayı düşünüyorum.Benim planım bu şekildeİşe girdikten ve kendi haline bıraktıktan sonra gelirse bebişim o zmanda son aylarıma kadar duruma göre çalışırım ve bebişimin alışverişini tamamlayıp işten ayrılırım

İnşallah bizlerde hiç beklemediğimiz bir anda hamile olduğumuzu öğreniriz.Benim eşimde keçibuynuzu pekmezi içiyor bende her ay umut bağlaacak bişey buluyorumÖnümüzdeki ayda hayıt hapı ve preseed deniycez

Aslında çok fazla denemek de iyi değilmiş biz sanki perçinliycez son kez yapıyomuşuz gibi fazla yoruyoruz hem kendimizi hem eşlerimizi ama saatin ve ilişkinin şeklinin de önemi büyük diyorlar

ooo kızlar muhabbet koyulaşmış.bira önce kurt gibi acıkmışım yemek yedim.sanki akşam yemeği yememişim gibiydi.dombili olup çıkıcam yaaa...çok merak ediyorum bakalım yarın (yani bugün) adet olucakmıyım.yoksa yine geç mi gelicek...

İnşallah bu saydıklarının hiçbirne gerek kalmaz da bebişin sürpriz yapar.Bebiş gelsin de gerisi zaten hallediliyor.Hayırlısı bakalım.

allah yardımcın olsun...ztar sakin üzülme moralini bozma nasibi varsa allah yaşatacaktır
tevekkül et
bizim elimiz ona yetişmez
kader cizgisi her şey
allah büyük
dua edeceğim

canım iyi haberlerle döneceksin inşallah..
dualarımız seninle
gelince yaz tamam mı..

tesekkur ederim kizlar cok gec oldu eve ancak gelebildim. doktora gittim yine idrarimdan bi test yaptilar ve hemsireler ve doktorumda dahil normal oldugunu soylediler.. doktor dinlen vesaire falan bile demedi yani.. cok sukur.. ve bu ayin 12 sinde ultrason randevusu verdi ben sonraki iki hafta sehir disinda olacaktim cunku.. o zamanda 6 haftalik olucaz insaallah.. oyle yani..

Kızlarr günaydınn. Sabeh eşim 2011 de en çok girilen sitelere bakıyordu tesadüfen yani bir yerde görmüş vee kadınlar kulubü 86. sırada yani ilk 100'e girmiş bulunmakta ki yapı kredi bankası felan daha bir çok yeri de geride bırakmış durumda. Ayy ne güzel dimi..

Canım çok şükür bak birşey yokmuş sen yine de seni yoracak işlerden kaçın, kendine dikkat et. İnşallah Allah'ın izniyle bebeğini kucağına alacaksın canım..

günaydın kızlarrrrrrrr...

megim koltuk altından 36.4 cıkıyo dil altından 36.9 ama ne adet nede gebelik belirtisi var
ben dereceyi elimden düşürmedim dün adetim gelene kadar kızlarr..ve adet gelene kadar ateşim 37-36.9 da gezindi bende adet gelmez bu kadar yüksek sıcaklıkla diye düşünürken geldi
şunu demek istiyorum kiii sabah yataktan kalktığımız sıcaklık hariç gün içindeki hiç bir ısıyı dikkkate almıyoruz demek ki...
gerçi bu benim için geçerlibende öyle oldu...
inşallah gibesindir rumuzyok canım
çok şükür bişey yok ztar...artık için rahat etsin kuzum bebeğin sağlıklı annesi
Günaydın kızlar...
günaydınnn canım...
günaydın canım..
yaşasınnnn...bunda bizim etkimiz büyük..sabah akşam buralardayız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…