Çalışan arkadaşlar bebiş olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz,gebelikte,doğumdan sonra ne planlıyorsunuz?Bu benim çok merak ettiğim bir konudur.
günaydın canım..
geldi geldi canım hemde tammmmmm saat ve dakikasında
hani 1 gün geç gelde azcık ümitleneyim değil mi yok..pisss kırmızııııııııııı
bende hiç doğru dürüst rüya göremiyorum yaf.gördüğümüde hemen unutuyorum.
Vücuttaki tüyleri sökmek için ağda kullanmak gönül huzuruna ve ferahlığa,
Ağda kullandığı halde tüylerin tamamen ya da kısmen dökülmediğini görmek iç sıkıntılarının bir süre daha devam etmesine delalet eder.
inşallah sen hepsini sökmüşsündür puffyyyy...
inşallah canımmmhadi yaaa öyle net görünüyomu ultrasondaaa Allahım esirgesin senin meleğini canımmmm
Ben, siteye yeni üye oldum.. 5 aylık evliyim ama birlikteliğimizin 8. yılı neredeyse bende bebiş istiyorum eşim pek gönüllü değil ama istiyorum işte ben evlenir evlenmez olsun isterdim ama oda gönülden istesin diye beklemeye aldım.. En son konuştuğumuzda martta girişime başlamak için anlaştık :) Yani planlı gebelik olsun istiyoruz 3 ay öncesinden yapılan rutin testler, folik asit vs. kullanıp ondan sonra dua edelim duanın gücüne inanıyorum allah tüm isteyenlere gönüllerindeki sağlıklı tatlı bebişleri nasip etsin inş. (bende bir kızım olsun istiyorum böyle demek ne kadar doğru bilemiyorum ama içimden geçen bu)
sevgiler....
inşallahhhhhhhhhhhh....
birazda pressede inceleyeyim bakalım şimdi..
ondan da alacağım sanırım..
belki önümüzdeki ay teknoloji daha da gelişir başka şeyler alırım..çünkü deneyecek bişey kalmıyo
canım ben uzun etek yada bol paça pantolon giymişim siyah ama hangisi hatırlamıyorum. Bacağımın arka tarafına sürüyorum ağdayı bezi yapıştırıyorum. Yavaş yavaş çekiyorum. Bir bakıyorum kapı açılıyo müşteri gelmiş hemen bezi masanın altında çekiyorum. Müşteriyi götürüyorum toplantı odasına geri geliyorum ağdyı sürdüğüm yer kaymak gibi olmuş :). Çok mutlu olmuştum ama sabah kalkınca orman bakanlığının yakında el koyacağı bacaklarımı görünce hüsran tabi
sağol canım ateşim düşmüştü ya hazırlıklıydım kırmızıya aslında.üzülmemek elde değil hayırlısı olsun..ben hamile kalırsam eğer çok rahatsız olmazsam dr izine ayırana kadar çalışmayı düşünüyorum ama bebiş olduktan sonra herhalde mecbur kalmazsam 5 sene çalışmam çünkü hemen ikinciyi yapmayı düşünüyorum ilkini yapmayı becermişim gibi hemen ikinciye geçtim bende
sağlık olsun üzülme ama olur mu gelecek yakında bebişleriniz seviyorum seni
canım ben uzun etek yada bol paça pantolon giymişim siyah ama hangisi hatırlamıyorum. Bacağımın arka tarafına sürüyorum ağdayı bezi yapıştırıyorum. Yavaş yavaş çekiyorum. Bir bakıyorum kapı açılıyo müşteri gelmiş hemen bezi masanın altında çekiyorum. Müşteriyi götürüyorum toplantı odasına geri geliyorum ağdyı sürdüğüm yer kaymak gibi olmuş :). Çok mutlu olmuştum ama sabah kalkınca orman bakanlığının yakında el koyacağı bacaklarımı görünce hüsran tabi
evet ya herkes bizim gibi.. derdini çevresindekilere anlatamıyor heleki böyle konuları..burası rahatlamak için paylaşım için birebir..
oy oyyyyyy yerim ben onu annesiiiii....
maşallah bebemizeee
günaydın pufffyyy...
Çalışan arkadaşlar bebiş olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz,gebelikte,doğumdan sonra ne planlıyorsunuz?Bu benim çok merak ettiğim bir konudur.
günaydın canım..
geldi geldi canım hemde tammmmmm saat ve dakikasında
hani 1 gün geç gelde azcık ümitleneyim değil mi yok..pisss kırmızııııııııııı
aysunum gelmiş seninkiler hayırlısı olsun bitanem yeni ay yeni umutt
ben bugün hiç iyi değilimm :2:kasık ağrısı ve belimin ağrısından kesin üşüttüm yada kist oldu pazartesine kadar gelmezse benimki doktora gidicem bakalım :26:
aysunum gelmiş seninkiler hayırlısı olsun bitanem yeni ay yeni umutt
ben bugün hiç iyi değilimm :2:kasık ağrısı ve belimin ağrısından kesin üşüttüm yada kist oldu pazartesine kadar gelmezse benimki doktora gidicem bakalım :26:
puffy sendende ses yok değil mi halaaa
inşalah bebişler geliyodurrrr.[/B]
kızlar günaydınnnnnnn...
bugün bat günüm...heyecanla bekliyordum ancak akşamdan beri karın ağrım var sanırım regl olucammmmm..
Günaydın kızlar....dün bat günümdü regl olmadım..umarım hamişimdir...ama kendi kendime söz verdim 1 hafta geçmeden test yapmıycamm..
ama çok da heyecanlı ve sabırsızım...Allahım hayırlısını göstersin inşallah...
bebikom bende hala regl olmadım. Ama halimden gayet memmunum. Kısmetse olucak yakında diyorum.
selam kııızzzzllaaaaaarrrrr ben geldiim. beni özleyen var mı? nasıl gidiyo? nasılsınız bakalım? var mı yeni hamişler?
kış kış kırmızılar kış kışşşşşgel gel bebiş gel gellll
hunican oldum galibaaaaaaaaaaaa kırmızılar bana iyi gelmediiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?