kızlar ben geldimm...
bu akşam devamlı uzandım atağım başlamak üzere bir kaç gün sık uğrayamayabilirim...
siz ne yaptınızz??
akşam akşam hürreme çok üzüldüm
1 yıl olucak temmuzda 1 yıldan sonra doktorlar tedawi etmeye başlıyolar temmuzda gidicez ama çok korkuyorum allahım sen yardım et
selam edamm
bu atakları hissedince önünü almanın bi yolu yöntemi yok mu?
geçmiş olsun canım benim
kızlar ben geldimm...
bu akşam devamlı uzandım atağım başlamak üzere bir kaç gün sık uğrayamayabilirim...
siz ne yaptınızz??
akşam akşam hürreme çok üzüldüm
selam kızlar ben geldim.bugün doktor kontrolüne gittim.adet tarihime göre yapılan hesaptan 1 hafta küçük çıktı bebeğim ultrasonda.bence geç döllenme olduğu için.ama doktorum çok tedirgin oldu. ilkinin düşük olduunu bilio o kürtaj yapmıştı.hçbişi yapmıcaksın ii beslenceksn bol su iççeksin tuzu kesceksin,yolculuk yok iş yok... vs vs... 1 hafta sonra kontrole gel dedi.koraspirin verdi kanı sulandırsın diye.bebeğe giden kan damarları açılınca bebek daha ii beslenirmiş.bende şimdi geceleri ballı koca bardak süt içmey başladım.1 kaık pekmez.ve keçiboynuzu.bolda su içiorum.buarada kan yapan üzüm pekmezimiydi yoksa dut pekmezimi? bebeğimin ilk resimlerini koyuyorum kızlar.kırmızıyla işaretlediğimin içinde.daha çokkkk küçük.5 haftalık nede olsa.bakalım 1 hafta boyunca nasıl bakcam meleğime.inşallah tabi haftaya güzel resimlerle gelirim.öpüyorum sizi.ben yatıyorum.çok saçma sebeplerle kaynanam yuzunden eşimle tartıştım.kaynanamdan nefret ediorum.çok gerginim oyuzden bi an önce yatmak istiorum.zaten bugün çok yoruldum.ii geceler bebişler...Eki Görüntüle 213988 Eki Görüntüle 213987
buda ne böyle tam mercimek
selam kızlar ben geldim.bugün doktor kontrolüne gittim.adet tarihime göre yapılan hesaptan 1 hafta küçük çıktı bebeğim ultrasonda.bence geç döllenme olduğu için.ama doktorum çok tedirgin oldu. ilkinin düşük olduunu bilio o kürtaj yapmıştı.hçbişi yapmıcaksın ii beslenceksn bol su iççeksin tuzu kesceksin,yolculuk yok iş yok... vs vs... 1 hafta sonra kontrole gel dedi.koraspirin verdi kanı sulandırsın diye.bebeğe giden kan damarları açılınca bebek daha ii beslenirmiş.bende şimdi geceleri ballı koca bardak süt içmey başladım.1 kaık pekmez.ve keçiboynuzu.bolda su içiorum.buarada kan yapan üzüm pekmezimiydi yoksa dut pekmezimi? bebeğimin ilk resimlerini koyuyorum kızlar.kırmızıyla işaretlediğimin içinde.daha çokkkk küçük.5 haftalık nede olsa.bakalım 1 hafta boyunca nasıl bakcam meleğime.inşallah tabi haftaya güzel resimlerle gelirim.öpüyorum sizi.ben yatıyorum.çok saçma sebeplerle kaynanam yuzunden eşimle tartıştım.kaynanamdan nefret ediorum.çok gerginim oyuzden bi an önce yatmak istiorum.zaten bugün çok yoruldum.ii geceler bebişler...Eki Görüntüle 213988 Eki Görüntüle 213987
hoşgeldin canım allah şifa versin.........
kendini bilmeyen insanlar için sıkma canını fıstıım
anne de olsa,kimse kusursuz değil..
sallaaa dert etme,kocanla aranı bozma,kimsenin ekmeğine yağ sürmemiş olursun..
bebeğini Allah bağışlasın canım
sağol canımmm...
keşke olabilse bende bu kadar eziyet görmesem tatlım yaaa...
önceden geleceğini haber veriyor resmen...
2-3 saattede agrıların başlıyorr...
ben sabah uyandıgım da hissettim şuan yavaş yavaş çoğalıyor bu gece uyuyamayacagım kesinn
allah kimseye vermesin canım yaaaa...
kurbanlık koyun gibi agrının gelmesini bekliyorsun resmen
bebişine maşallah canımmm..
beslenmeni de çok güzel ayarlamışsın senin bebiş şanslı maşallah
bu arada benim dr um bana kürtajdan sonra hergün bir coraspirin verdi ben uzun zamandır kullanıyorum folikasitle birliktee...
bir düşüğü ve kürtajı olan bütün anne adaylarına veriliyormuş artıkk..tabi bunu sadece bilinçli dr lar veriyormuşş...
hiç birşeye sıkma canını..sen mutsuz olursan bebişinde mutsuz olurr...
öyle düşün ve keyfini yerine getir canımm..
öpüyorum senii..iyi gecelerrr...
1 yıldır hiç gitmedinmi?
keşke bi gidip rutin kontrollerinizi yaptırsaydınız hani bariz görünen bi sorun yoksa öyle denerdiniz bir yıl. varsa bişey boşu boşuna vakit kaybetmişsiniz. neyse bundan sonra geciktirmeyin canım
allah bağışlasın bebişini......hiçbir şey için kendini üzme.......:79::79::79:
çok üzülüyorum bunları duyunca ya
bişeyler olmalı,yapılmalı..
her ağrıdan bi şekilde kurtulmanın yolu var da,bundan nası kurtulunamıyoo anlayamıyorum ben..
sağolasın canım yaaaa.hepinizi seviyorum kızlar.iyiki varsınız.sizde olmasanız...hepinizi çok seviorumm içten.bebişimde seviomuş teyzeleri öle sölüo
sağol tatlım .canımı sıkmadan edemiolar işde... neyse.kendime bakmam lazım.bunların arasında kala kala bu stresle nası olcaksa... rabbim bana kuvvet versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?