Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yarım saate gelicem,sohbete devam kızlar

edacım migrenmi?
ablamdada var oda anlar, anladığı anda başına buz torbası koyup uyursa atlatıyo ama atlatamazsa atak geliyo.onunkini uykusuzluk ve soğuk tetikliyo en çok. feci bişey yüzü gözü morarır ertesi günü. ablam emzirirken ağrı kesicide alamadığı için öyle çekerdi bi gün yarım saat içind şakağı erik boyutu kadar şişti bi anda ama hemen acile gittik. migren ağrısından kılcal damarlar yırtılmış kan birikmiş orda. şiddetli ağrılarda oluyomuşş allah herkesin şifasını versin
bu arada bunun iki türlüsü varmış. biri hormonlara bağlı regl zamanı geliyorsa mide bulantılarıyla geliyorsa şayet bu tedavi ediliyormuş hatta normal doğum yapan kadınlarda tamamen kaybolabiliyormuş. hatta annem ben doğmadan önce sürekli şiddetli baş ağrıları çekermiş benim doğumumla bıçak gibi kesilmiş bizde şimdi diyoruzki heralde migrendi. diğer migrenin tedavisi yokmuş

anladım canım tabi sende görün bencede. bi sorun varsa sende tedavini olmaya başlarsın.

yok tatlım migren değil fmf hastasıyım benn...akdeniz ateşi diye biliniyorrr...

ablana da çok geçmiş olsun..aynı dert annemde de var..çok çekiyorlar yazıkk..
allah şifa versin inşş...

hayır canımmm ben fmf hastasıyımm...
halk dilinde akdeniz ateşi diye biliniyorr...

anladım canım benim akrabalarımdada var ilacın ismini bilmiyorum ama küçük kırmızı renkli bir ilacı sürekli kullanıyor atakları geçirmiyormuş ama sık gelmesini engelliyormuş karnı ağrır en az 3 gün yatak döşek yatar sonra normal hayatına döner allah yardımcın olsun şifa versin rabbim

ilacın adı buymuş
Colchicum Dispert
tabi eda zaten çok daha ii biliyodur
üzüldüm allahım şifasını versin

canım çok geçmiş olsun. genetik bir hastalık değilmi? çok bilgim yok nedir tam olarak ne gibi şikayetlerin var

sağol canımmm...
evet genetikk...
yüksek ateş, yüksek agrı, benim idrarıma kan karışıyor herkeste oluyor mu bilmiyorumm...
mesela bazıları kasık karında agrı çekiyor bazıları eklemleri...
benim ki kasık karın omuz kalp heryerime vuruyor hemen hemen ama eklemlerime vuruyor diyemem sadece yokluyor...
9 yaşımda farkedildi 17 yaşımda teşhis koyuldu çünkü o dönemlerde bilinen bir hastalık değildi teşhiside zor koyuluyorr...
malesef ömür boyu çekeceğim bir hastalıkk...
tek bir ilacı var o da atak gecirene kadar işe yarıyor atak sırasında hiç bir fonsiyonu yok maleseff...
dr a gitsen yapabilecekleri birşeyde yok sadece serum verip 1-2 saat agrını azaltıyorlar deymiyor amaa...

işte böyle cnmm...

selam gececiler Edacığım çok geçmiş olsun tatlım ben dua ediyorum senin için ve diğer arkadaşlarım için inşşş tez zamanda hamiş kalıcan bidaha atak matak yaşamıcan Allah ım kabul etsin inşşş

eeee nasılsınız ben fazla kalamıcamm hem pc çıldırttı beni papatyam format atmayı beceremedim ki zaten anlamıyordum bile ama işte her taşın altından illaki çıkıcamm yaaa sabah pc servis teknisyenlerini arıcağım telde tarif etmişlerdi bi kez format atmayı tabi o zaman garanti söz konusuydu yarın da yardımcı olsalar inşşş ay ekran klayvesinden yazmak gayet sıkıcıymış

geçmiş olsun canım hemen netten baktım zaten nedir diye
bu ilaç atak zamanlarını uzatıyomuş galiba
sendede işe yarıyomu bu anlamda

Ben geldimm geçmişi okudum biraz ama döktürmüşsünüz gene.edammm geçmiş olsun canım zor bir hastalık değil mi üni.de bir arkadaşımda vardı

eda evet teşhisi zormuş akrabamın oğlu askerdeyken karın ağrısıyla hataneye gitmiş apandist zannedip amelyat etmişler meğerse akdeniz anemisiymiş

ilacın adı Colchicum Dispert canım minik kırmızı bir hap doğru biliyorsunn...
o ilaç sayesinde daha hafif geçiriyorsunn...
17 yaşıma kadar teşhis konulmadıgı için ilacı kullanamıyordum o zaman resmen kendimi duvardan duvara vuruyordum agrıdann...
kalbim sıkışıyordu nefes alamıyordumm..anlatılmayacak kötü ağrıları...
ama bu ilaç sayesinde daha hafif en azından agrı çekiiyorumm...
çok zorlanırsam agrı kesici içiyorumm..ama en azından bağırıp çağırmıyorumm...
ben en az 3 günle atlatıyorum..şöyle 3 günde ayaga kalkıyorum ama tam geçmiyor..
tamamen geçmesi 1 haftayı buluyorr...
daha sonra hiç birşey olmamıs gibi hayatına devam ediyorsun...
ama benim bu ay 3. atagım hiç gücüm kalmadı o yüzden...yumurtlama dönemim sırf bu yüzden bomboş geçmişti bu ayy...

mesela ben korunmayı 11 ay önce bıraktım ama bu ataklar yüzünden ve ist a gidip gelmem den dolayı 7 kere deneyebildim...
o 7 kereyide tam deneme diyemem...çoğunda ataklı oluyorumm maleseff...

ilacın adı buymuş
Colchicum Dispert
tabi eda zaten çok daha ii biliyodur
üzüldüm allahım şifasını versin

evet alyacım doğru bu ilaç...
internette ayrıntıları da var zatenn..
devamlı arastırıyorum belki yapılabilecek birşey vardır diye...
ama şuan için malesefff...

sağol canım benimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…