Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ağrını artıdı mııııı..azaltıyor diyorlardı evett.bundada vardır bi hayır canım belkide dediğin gibi fena yumurtlattı seni ve içini temizliyo..

ilacın kullanımını bize yazarmısın canım..sabah mı akşammı içtin..adet günleri yani şimdide içiyormusun
iyi olmalısın cnm bnm..iyi olacağız..stres yook

bana altını annem taksaydı bebek tabiri çıkacaktı ama annem takmamış
millet atakmış

benım 4 aralık kuzumm yanı bu pazarr :18: adet olmassam eğer çarşambaya kadr bekler bi test yaparım tabı gelmesse kırmızılarr

inşşşşşşşşşşşşşşş gelmezzzzzzzzzzzz Allahımm inşş bebişin gelir inşşşşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Kaç gün geçikir normalde?

Rüya tebirlerine baktım çok güzel şeyler yazıyor arkadaşlar da yazmış zaten,hadi inşallah.

inşşşşşşşşşşşşşşş gelmezzzzzzzzzzzz Allahımm inşş bebişin gelir inşşşşş AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

cnmm benımmm amiiiiiiiiiin inşallahhhh peşpeşe gebiş kalırız inşallahh kuzum benıım

valla zaten var ööle bi şey
bakalım artık
bayramda adam izin istedi bizden görüşmek için ok verdik biz
onların karaı artık
cicim baba geliyo bana

aa öylemi hayırlısı olur inşallahh annecıgın ve sızler mutlu olursunuz inşallh

cnmm benımmm amiiiiiiiiiin inşallahhhh peşpeşe gebiş kalırız inşallahh kuzum benıım

aa öylemi hayırlısı olur inşallahh annecıgın ve sızler mutlu olursunuz inşallh

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞ HAYIRLISI OLSUN DA BENİM DAHA VAR ÇALIŞMALARI SIKI TUTMAM LAZIM Kİİ BU AY BENDE GÜZEL HABERLER VERİRİM İNŞ AMİNNNN

ya nebılım ben normalde cok agrılı adet olurdum kızkensonra dogum kontrol hapı benım kurtarıcım oldu haytımda ılk defa onunla sansısız oldum belkıde oyuzde rahattım ıctım bı sene salak kafamhapı bırakalı 15 ay oldu bunun 6 ayı cok kotuydu resmen ıkı ayda ılacla adet oldum anca doktor hormonlarımın normal oldugunu soledı fakat odonemde cok seyler attlattım cok streslıydım hastalıklar falan babam annem cok uzulmustum stres olabılır dedı duzeldı dedım yumurtlama takıbıne gıttım tembellık var dedı klomene basladım 3 ay kullandım olmadı esımın sperm sayısı ıı cıktı cok sukur sonra rahım fılmı oda temız beklıyoruz baklım bu ay hayıt hapına basladım işte ben gec basladım yalnız 11.gun basladım sanırım sabahları içtim 1 tane pek satıne dıkkat etmedım nezamn kalktıysam ozaman içtim ama 11 ekadar mutlaka içtim genelde tk içtim canım yanıcok agrım var ama bundan once 3 ay klomen var hormonlarım bı garıplestı ve klomen kanamamı azaltmıstı belkıde ılacsız ılk ayım oldugu için sokuluyo hayıt hapıda yardımcı olabılır neyse ordan oraya atladım hapı 11.gunden 25.gune kadar içtim sonra bıraktım ateşim dustu dıye nasılsa olucam dıye olucagımı bıldıgım için bu sabah devan edıyım dedım geldı zaten benımkıler ama ara vermeden devam edıcem ıcınde o donemde dahıl 3 ay kullanılmalı yazıyo cunku hamılelık olusmadığı surece ferdatta doktor hamıle oldugunu ögrenınce bırak demıs ıcınded ole yazıyo demekkı bı zararı olmuyo ben bu ay bıramadan kullanıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…