Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun canımm dediğin gibi akşam erkende yat dinlen uyuyup dinlenince geçer...
benim eşimde çok çbuk hastalanır..öksürük içinde kürümüz varbir çay k. zencefil,bir t.k bal,,biraz limon kaynamış suya karıştırıp içiceksin..öksürüğü hemen kesiyo..
inşallah öksürüğe çevirmez bilirim çok zor oluyo...

Son düzenleme:
test yapman için ısrar ediyorum canım bence var sende birşeyler bak gamze de görmüş sonra hamile olduğunu öğrenmiş
inşallah yeni yılın ilk müjdesini senden ve aysundan alırız canım
hoşbulduk cnm kolaysa başınaa gelsin

ahhh canım benim
başımda zaten şuanda 4 gün boyunca durmak yok

ahhh ahhh yoluzunum yeniyıla beraber gireceğiz desene benimde 31 aralık... kutlama yaparız belkim

üzülme canımm yolumuza devam.
..
napalım aysunum be beklemekten başka bişi gelmıyo elımızde ya bu hayıt hapı hanı adrılı adetlere ıyı gelıyodu benım agrım var cok fena aglıcam bıde kanamam normalden bıraz fazla bu hap ıcımı temızlıyo heralde bıdakı ay gıbe olcam anladım ben onu
valla bu macunlar benim zaraıma olacak hissediyorum
evet bi bakıverde haber et canım benide

2012 uğurlu gelir hepimize inşallahhh

ıns canım ya hepımıze ıns ama ben cok yoruldum 2011ede ole baslamıstım

ahhh ahhh yoluzunum yeniyıla beraber gireceğiz desene benimde 31 aralık... kutlama yaparız belkim

üzülme canımm yolumuza devam.
..
napalım aysunum be beklemekten başka bişi gelmıyo elımızde ya bu hayıt hapı hanı adrılı adetlere ıyı gelıyodu benım agrım var cok fena aglıcam bıde kanamam normalden bıraz fazla bu hap ıcımı temızlıyo heralde bıdakı ay gıbe olcam anladım ben onu
valla bu macunlar benim zaraıma olacak hissediyorum
evet bi bakıverde haber et canım benide

2012 uğurlu gelir hepimize inşallahhh

ıns canım ya hepımıze ıns ama ben cok yoruldum 2011ede ole baslamıstım

İldam elindekilerin hepsine talibim

bereketli ve bebişli olsun o zaman cnm bnmmm

slm arkadaşlar bişey soracaktım ben,hayıt suyu yada hayıt hakkında bilgisi olan varmı?:44::44::44::44:

Canım ben bildiğim kadarını söyleyeyim, hayıt tohumunu demleyip suyunu içiyorsun ya da hapını alıp günde 1 tane içiyorsun,yumurtlamayı düzenliyor böylece gebe kalman kolaylaşıyor.Yanında başka faydaları da var da bizim ilgilendiğimiz kısmı bu.Ben bu kadar biliyorum canım.

Canım soracağım hep unutuyorum,ne iş yapıyorsun çok yorucu bir işin var anladığım kadarıyla.

seninle batlarımız aynıydı bak benim kırmızılar geldi bitti bile.Test yapsana canım nasıl duruyorsun
eliscim benimki düzensiz olduğu için megin tabiriyle kaşarlandım
oyüzden çok merak etmiyorum sakinim hep geçer
teeeeeeeeee 3 günnn ivetttt çok geçmiş değilmi yarın yapıyorum tamm
inşallah annenin sonuçları temiz çıkar canımmm

kızlar annme aradı şimdi
rüyasında görmüş beniii

diyorki: boynıunda 5 i 1 yerde vardı çok net gördüm
herkes sana altın takıyordu ama heryerin altına boğulmuştu nerdeyse
kolarında bileziklerr taşıyamıyordun diyor

anammm anammmm nedir ki bu şimdi

asembcim hayatım sevda hiç gelmedimi bugün ne yaptı acaba inş gelmemiştir kırmızılar:18:

yok hiç gelmedi sanırım cnmcım ay evet kırmızıları gelmesın kımsenııınn yarında dr a tkr gidecekti belki yarın gelır buraya da güzel hbri verir bize inşallahh

[elimde kalanaları ne yapıcam ben

ovucan
spreeed jel
agnucaston
keçiboynuzları
1 kavanoz keçiboynuzu pekmezi
çakşır köklü macun
gınseng vitamin
1 kutu e vitamini
5 tane gebelik testi :)))))

kura çekeriz isteyene yollarım bende nappiim :))))

[/QUOTE]

aynı listeyi bende yapmıştım canım ferda yazıyo ya ne kullanarak hamile kaldınız diye bizim liste baya bir uzun senle bizimkilerden diğerlerine yer kalmıcak
ben jele başlamadım henüz duyguyla sen hamile kalırsanız aysunla bende alıcaz bir de sen vitemin kullanıyorsun biz taze sıkılmış havuç suyu listenin geri kalan kısmı aynı yani

yok hiç gelmedi sanırım cnmcım ay evet kırmızıları gelmesın kımsenııınn yarında dr a tkr gidecekti belki yarın gelır buraya da güzel hbri verir bize inşallahh

ayy inş canım yaaa inş güzel haberlerle gelir yaaa senin kaç gün bat canım :26:

cok güzel bi ruya cnmcım hayırlara gelsın inşallah acep bebişmi geliyoda millet onun ıcın sana altın takıyo ayy inşallah üledir cnmcım

Bir başka yoruma göre de; bolluğa, sıkıntı ve dertlerinizden kurtulmaya ve isteklerinize yakın zamanda kavuşacağınıza işarettir. bir yerde görmek: Çalışmalarınızın karşılığını bol kazanca kavuşarak göreceğinize işarettir
Beşi bir yerde görmek: Çalışmalarınızın karşılığını bol kazanca kavuşarak göreceğinize işarettir.

cok güzel bi ruya cnmcım hayırlara gelsın inşallah acep bebişmi geliyoda millet onun ıcın sana altın takıyo ayy inşallah üledir cnmcım

keşkeeee yaaaaaaaaaaaaa
okadar altın takan olur mu yavvv :44:
sanmam

ama altın görmek evlilik diyo valla
anne kızzz dedim evleniyon mu yoksam bekarda kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…