sağol canım umarım öyledir...kaç gün daha bekleyip kan testi yaptırsam?Tatlim hayirlisi olsun diyelimmm oyle biri vardi topicte ama ismini hatirlamadim isallah seninde onun gibi olur hamile olursun
Yap canim bi test sen gecti madem batasica benim pastalar gibi olsun ruyandaki psta isallah
kızzz test AL TESTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT :))))))))))))
hala deliyiz hala sevdalıııııı
Kızlar hasta oluyorum ben galibaa.. Sabahtan beri üşüyorum sırtıma buz vurmuşlar sanki şal üzerimde hep. Başım feci ağrıyor ve gözlerim yanıyor yatsam uyuyacağım ama işteyim. Gerçi bu böyle kalır öteye gitmez grip aşısı vurunuyoruz da her kış böyle olur ama öksürüğe felan çevirmez de bugün böyle mahvetti beni. Akşam eve gidip ağrı kesici yutup doğru yatağa mahsunun dizisine kadar yatarım sonra kalkarım kalkamazsam yatarım yaaa..
test yapman için ısrar ediyorum canım bence var sende birşeyler bak gamze de görmüş sonra hamile olduğunu öğrenmişCANIMM
dün rüyamda yeşil çiçekler ve pasta gördüm şimdi baktım yeşil çiçek gören evliyse hamile kalırmışbekarsa evlenirmiş
:123asta ise hayırlı kısmete işaretmiş hayırlar olsun inşallah
inşallah yeni yılın ilk müjdesini senden ve aysundan alırız canımyıne bana husran yıne bna kırmızılar geldı sagolsunlar hıc umıtlendırmıyolar artık benı napalım nasıp boyleymiş yapcak bişey yok yola devam durmak yok gelıcek inş benım kuzumda bıgun annesının kollarına ve tum isteyenlere inş.yenı batımı verıcem ama utanıyorum meg bunu için bı havai fişek isterım ama 2012 ılk batını veren anne adayı olarak en afıllı yerden olsun mumkunse
spoiler yenı bat1 ocak 2012 gelmez inş bıda
hoşbulduk cnm kolaysa başınaa gelsin
napalım aysunum be beklemekten başka bişi gelmıyo elımızde ya bu hayıt hapı hanı adrılı adetlere ıyı gelıyodu benım agrım var cok fena aglıcam bıde kanamam normalden bıraz fazla bu hap ıcımı temızlıyo heralde bıdakı ay gıbe olcam anladım ben onuahhh ahhh yoluzunum yeniyıla beraber gireceğiz desene benimde 31 aralık...kutlama yaparız belkim
üzülme canımm yolumuza devam...
valla bu macunlar benim zaraıma olacak hissediyorum
evet bi bakıverde haber et canım benide
2012 uğurlu gelir hepimize inşallahhh
ben hala hunican vede kırmızıyım birsummmm
iyi değilim hiç iyi değilimm
/B]
napalım aysunum be beklemekten başka bişi gelmıyo elımızde ya bu hayıt hapı hanı adrılı adetlere ıyı gelıyodu benım agrım var cok fena aglıcam bıde kanamam normalden bıraz fazla bu hap ıcımı temızlıyo heralde bıdakı ay gıbe olcam anladım ben onuahhh ahhh yoluzunum yeniyıla beraber gireceğiz desene benimde 31 aralık...kutlama yaparız belkim
üzülme canımm yolumuza devam...
valla bu macunlar benim zaraıma olacak hissediyorum
evet bi bakıverde haber et canım benide
2012 uğurlu gelir hepimize inşallahhh
İldam elindekilerin hepsine talibim
hiç sanmıyorum ama diyelim gebe kaldım bu ay
elimde kalanaları ne yapıcam ben
ovucan
spreeed jel
agnucaston
keçiboynuzları
1 kavanoz keçiboynuzu pekmezi
çakşır köklü macun
gınseng vitamin
1 kutu e vitamini
5 tane gebelik testi :)))))
kura çekeriz isteyene yollarım bende nappiim :))))
=QUOTE]
alemsin..bebiş gelsinde gözün hiçbirini görmez eminim..tek derdimiz elimizdekilerin ne olucağı olsun ildacım
valla ööleee
ama herşeyimle hazırken kalmama da komik olur :)))
evet canım benimde 16 aralık beraber sayıcaz günleri inşallah beraber müjde veririz yine
hoşgeldin canım
kolay gelsin
eveettt birlikte müjde verelimmmm inşallah Rabbim duy sesimiziii
aminnnnnnnn canım
test yapman için ısrar ediyorum canım bence var sende birşeyler bak gamze de görmüş sonra hamile olduğunu öğrenmiş
inşallah yeni yılın ilk müjdesini senden ve aysundan alırız canım
ahhh canım benim
başımda zaten şuanda 4 gün boyunca durmak yok
slm arkadaşlar bişey soracaktım ben,hayıt suyu yada hayıt hakkında bilgisi olan varmı?:44::44::44::44:
Kızlar hasta oluyorum ben galibaa.. Sabahtan beri üşüyorum sırtıma buz vurmuşlar sanki şal üzerimde hep. Başım feci ağrıyor ve gözlerim yanıyor yatsam uyuyacağım ama işteyim. Gerçi bu böyle kalır öteye gitmez grip aşısı vurunuyoruz da her kış böyle olur ama öksürüğe felan çevirmez de bugün böyle mahvetti beni. Akşam eve gidip ağrı kesici yutup doğru yatağa mahsunun dizisine kadar yatarım sonra kalkarım kalkamazsam yatarım yaaa..
eliscim benimki düzensiz olduğu için megin tabiriyle kaşarlandımseninle batlarımız aynıydı bak benim kırmızılar geldi bitti bile.Test yapsana canım nasıl duruyorsun
teeeeeeeeee 3 günnn ivetttt çok geçmiş değilmi
ben hala hunican vede kırmızıyım birsummmm
iyi değilim hiç iyi değilimm
2 gün benim için öyle uzun kiiiiii...yanlış mı hesap etmişim:44::44::44:
ama sabah yaparsam teeee 3 gün geçmiş oluyooo..ayyyyyy bana göre çok uzun eminem yaf..hesaplar karıştı
inşallah annenin sonuçları temiz çıkar canımmmAyy dua edin kızlar annemde bişi çıkmasın temiz olsun herşeyi de ben de şubatta başlıyım yaaa 2 ayım kaldı diye seviniyordum hevesim kursağımda kalmasın ben şubatta başlayabilirsem martta agnucastın ve muhakkak presedi alıcam hatta preseedi hemen o ay alabilirim tam bize öre çünkü benim rahmim arkaya dönük ve eşimde de az biraz hareket sorunu var bu yardımcı oluyorsa iyi olur..
asembcim hayatım sevda hiç gelmedimi bugün ne yaptı acaba inş gelmemiştir kırmızılar:18:
yok hiç gelmedi sanırım cnmcım ay evet kırmızıları gelmesın kımsenııınnyarında dr a tkr gidecekti belki yarın gelır buraya da güzel hbri verir bize inşallahh
kızlar annme aradı şimdi
rüyasında görmüş beniii
diyorki: boynıunda 5 i 1 yerde vardı çok net gördüm
herkes sana altın takıyordu ama heryerin altına boğulmuştu nerdeyse
kolarında bileziklerr taşıyamıyordun diyor
anammm anammmm nedir ki bu şimdi
ayy inş canım yaaa inş güzel haberlerle gelir yaaa senin kaç gün bat canım :26:
kızlar annme aradı şimdi
rüyasında görmüş beniii
diyorki: boynıunda 5 i 1 yerde vardı çok net gördüm
herkes sana altın takıyordu ama heryerin altına boğulmuştu nerdeyse
kolarında bileziklerr taşıyamıyordun diyor
anammm anammmm nedir ki bu şimdi
cok güzel bi ruya cnmcım hayırlara gelsın inşallah acep bebişmi geliyoda millet onun ıcın sana altın takıyo ayy inşallah üledir cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?