Kızlar yemek ne düşünüyorsunuz,menünüzde neler var?
ya nebılım ben normalde cok agrılı adet olurdum kızkensonra dogum kontrol hapı benım kurtarıcım oldu haytımda ılk defa onunla sansısız oldum belkıde oyuzde rahattım ıctım bı sene salak kafam hapı bırakalı 15 ay oldu bunun 6 ayı cok kotuydu resmen ıkı ayda ılacla adet oldum anca doktor hormonlarımın normal oldugunu soledı fakat odonemde cok seyler attlattım cok streslıydım hastalıklar falan babam annem cok uzulmustum stres olabılır dedı duzeldı dedım yumurtlama takıbıne gıttım tembellık var dedı klomene basladım 3 ay kullandım olmadı esımın sperm sayısı ıı cıktı cok sukur sonra rahım fılmı oda temız beklıyoruz baklım bu ay hayıt hapına basladım işte ben gec basladım yalnız 11.gun basladım sanırım sabahları içtim 1 tane pek satıne dıkkat etmedım nezamn kalktıysam ozaman içtim ama 11 ekadar mutlaka içtim genelde tk içtim canım yanıcok agrım var ama bundan once 3 ay klomen var hormonlarım bı garıplestı ve klomen kanamamı azaltmıstı belkıde ılacsız ılk ayım oldugu için sokuluyo hayıt hapıda yardımcı olabılır neyse ordan oraya atladım hapı 11.gunden 25.gune kadar içtim sonra bıraktım ateşim dustu dıye nasılsa olucam dıye olucagımı bıldıgım için bu sabah devan edıyım dedım geldı zaten benımkıler ama ara vermeden devam edıcem ıcınde o donemde dahıl 3 ay kullanılmalı yazıyo cunku hamılelık olusmadığı surece ferdatta doktor hamıle oldugunu ögrenınce bırak demıs ıcınded ole yazıyo demekkı bı zararı olmuyo ben bu ay bıramadan kullanıcam inş.
canım ben fırında tavuklu patates yapıyorum birde dometesli soğanlı bulgur pilavı çorbamda vardı zaten dünden yayla çorbası bu kadar sende ne var
geçmiş olsun canımm dediğin gibi akşam erkende yat dinlen uyuyup dinlenince geçer...
benim eşimde çok çbuk hastalanır..öksürük içinde kürümüz varbir çay k. zencefil,bir t.k bal,,biraz limon kaynamış suya karıştırıp içiceksin..öksürüğü hemen kesiyo..
inşallah öksürüğe çevirmez bilirim çok zor oluyo...
Canım ben bildiğim kadarını söyleyeyim, hayıt tohumunu demleyip suyunu içiyorsun ya da hapını alıp günde 1 tane içiyorsun,yumurtlamayı düzenliyor böylece gebe kalman kolaylaşıyor.Yanında başka faydaları da var da bizim ilgilendiğimiz kısmı bu.Ben bu kadar biliyorum canım.
Canım soracağım hep unutuyorum,ne iş yapıyorsun çok yorucu bir işin var anladığım kadarıyla.
eliscim benimki düzensiz olduğu için megin tabiriyle kaşarlandım
oyüzden çok merak etmiyorum sakinim hep geçer
teeeeeeeeee 3 günnn ivetttt çok geçmiş değilmiyarın yapıyorum tamm
inşallah annenin sonuçları temiz çıkar canımmm
kızlar annme aradı şimdi
rüyasında görmüş beniii
diyorki: boynıunda 5 i 1 yerde vardı çok net gördüm
herkes sana altın takıyordu ama heryerin altına boğulmuştu nerdeyse
kolarında bileziklerr taşıyamıyordun diyor
anammm anammmm nedir ki bu şimdi
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞ HAYIRLISI OLSUN DA BENİM DAHA VAR ÇALIŞMALARI SIKI TUTMAM LAZIM Kİİ BU AY BENDE GÜZEL HABERLER VERİRİM İNŞ AMİNNNN
benn bugun orucluyummm ama canım yemek yapmak istemedim
spoiler
bende karsıki dönerciden ekmek arası döner yicem yanına da ayrann ohhh misleer giibi
Allah kabul etsin canım
ohh mis gibi
spoiler
bende söyleyeyim gelirken lahmacun alsın..hiç yemek yapamıcam bende bugn..
slm canlarımmmnaslsnzz? bnm ateş iki gündür düşük ama ovucan yaptım dun iknci çizgi hiç çıkmadı hayıt tohumuna başladım bugun 2.gunm içıorm pazara tahmn edıorm ovulasyonu yine yapcm ovucanları bakalm kaçrmamak için ...
ateş tablom...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ben fırında tavuklu patates yapıyorum birde dometesli soğanlı bulgur pilavı çorbamda vardı zaten dünden yayla çorbası bu kadar sende ne var
kızlar bugün bende
spoiler yok
sizde neler var?
benn bugun orucluyummm ama canım yemek yapmak istemedim
spoiler
bende karsıki dönerciden ekmek arası döner yicem yanına da ayrann ohhh misleer giibi
merhaba duygum hoşgeldin
evet bende bugün aldım ilacımı ve yarın başlıyorum..şifalar olsuun hepimize..
ateşin düşmüş evet ama henüz yumrtlaman için erken 30 günde bir oluyordun sen sanırım..ateşin yükselişe geçip tekrar inecektir..daha erken çünkü..
ohh ne guzel cnm
spoiler
biz de balık yemeğe gitcez bugun
Beeeen geeeldiiimmmmmm
çok severim afiyet olsun canımmm
ama ben onu dün yaptım..
aslında hiçç zoruma gitmez benim yemek yapmak hergün mutlaka yaparım ama belim ağrıyo çokk..
sanırım kocişe sipariş vereceğim gelirker alsın
slm canlarımmmnaslsnzz? bnm ateş iki gündür düşük ama ovucan yaptım dun iknci çizgi hiç çıkmadı hayıt tohumuna başladım bugun 2.gunm içıorm pazara tahmn edıorm ovulasyonu yine yapcm ovucanları bakalm kaçrmamak için ...
ateş tablom...
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Beeeen geeeldiiimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?