Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dediğin gibi ilaçsız olduğun için bu ay çok olmuştur.çok ağrın varsa yüz üstü yat karnının altınada bi yastık koy uzan iyi gelir..

.ozaman bende yarın başlıyorum vede adet döneminde de içiyorum..gebelik olana kadar devam yani..sabahları tok karna tamam canım çok sağol.

benn bugun orucluyummm ama canım yemek yapmak istemedim

spoiler

bende karsıki dönerciden ekmek arası döner yicem yanına da ayrann ohhh misleer giibi

canım ben fırında tavuklu patates yapıyorum birde dometesli soğanlı bulgur pilavı çorbamda vardı zaten dünden yayla çorbası bu kadar sende ne var

çok severim afiyet olsun canımmm
ama ben onu dün yaptım..
aslında hiçç zoruma gitmez benim yemek yapmak hergün mutlaka yaparım ama belim ağrıyo çokk..

sanırım kocişe sipariş vereceğim gelirker alsın

Son düzenleme:

valla öksürüğe çevirmez kolay kolay aşı baya engelliyo ama bu ateşi ve halsizliği engellemiyor. Biliyordum bende bu kürü canım olursa uygularım. Sağolasınn..

yok cnm hiç yorucu değil işim. Anadolu üniversitesinde yabancı dillerdeyim eşimde bu kampüste o mühendislikte hoca. ben kütüphanedeyim. Ders araları geliyor öğrenciler bir tek işte kitap alıyorlar ingilizce geri getiriyorlar tarihi uzattıyorlar okuyamazlarsa felan onların işlemlerini yapıyorum fiş doldurtuyorum sonrada bilgisayara giriyorum onlar derse girince bilgiler kısa zaten. Haftada bir getirmeyenlerin listesini hazırlatıp astıyorum hatta şu iki gün tatildi sınavları vardı sonrada tatillerde akşamcılar geliyor ing. öğretmenliği okuyanlar açıköğretim burada ders alıyorlar onlar var rahattım iki gün. Normalde hazırlık bunlar burdan geçip kendi bölümlerine gidecekler öyle işte..

sağol canım yaa..İnşallahh..

ohh ohhh bence süper bir rüya. Allah hayırlara çıkarsın. Aslında güzel rüya gördüğünde kimselere demiyecekmişsin. Suyu açıp suya anlatacakmışsın ki hayırlara çıksın..

İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CANIM İNŞŞŞ HAYIRLISI OLSUN DA BENİM DAHA VAR ÇALIŞMALARI SIKI TUTMAM LAZIM Kİİ BU AY BENDE GÜZEL HABERLER VERİRİM İNŞ AMİNNNN

amiiiiiiiiiiin kuzumm evet sıkı tut kaçırma sakunn elektrikler gitti allahtan cabuk geldımde yetiştim size menunde gayet güzelmiş valla benım bi çorbam var yanına bende
spoiler SEBZELİ BULGUR PİLAVI YAPAYIM SENIN GİBİ

spoiler

bende karsıki dönerciden ekmek arası döner yicem yanına da ayrann ohhh misleer giibi

Allah kabul etsin canım

ohh mis gibi

spoiler

bende söyleyeyim gelirken lahmacun alsın..hiç yemek yapamıcam bende bugn..

Son düzenleme:
aynen kızlar hazır alcam bugün başka kolay bişi yapcaktım hatta ne zamandır canım istiyordu ama çok kötüyüm bugün başımı kaldırcak halim yok burda da zaman geçsin diye pc başındayım işte zaman geçmiyor ve daha 2 saatim var. Eve gidince söyleriz bişiler ki canım hiçbirşey yemek istemiyor.

merhaba duygum hoşgeldin

evet bende bugün aldım ilacımı ve yarın başlıyorum..şifalar olsuun hepimize..

ateşin düşmüş evet ama henüz yumrtlaman için erken 30 günde bir oluyordun sen sanırım..ateşin yükselişe geçip tekrar inecektir..daha erken çünkü..

canım ben fırında tavuklu patates yapıyorum birde dometesli soğanlı bulgur pilavı çorbamda vardı zaten dünden yayla çorbası bu kadar sende ne var

Bende hiçbir şey yok fikir olsun diye sordum ama herkes dışardan idare edecek galiba

kızlar bugün bende

spoiler yok

sizde neler var?

Hiçbir şey yok

spoiler

Afiyet olsun canım, benim de canım yemek yapmak istemiyor bakalım ne yapacağım

demi yaa cnm evt erken benm 25 gunde bir cnm ama yne de erken daha... ben pazar gunu falan olur die düşnuorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…