Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hayılrlara çıksın inşallah çook güzel
sende bendensin valla ne görsem bi açıyorum tabiri bebek diyo :)))
bekliyorum bende deli gibi :))))
değilmiyaaa deliye herşey belirti işte bizde bunlarla kendimizi avutuyoruz ama bu rüyalar birde çıkarsa varya işte ozaman tam hunican oluruz kuduruz herhalde
Ben gecen gebeligimde pasta gordum hamile kaldim ama dustu bundada pasta gordum ve yedim hatta uc aylik oldum yine hamisim pasta bende bebege cikiyo sendede oyle olur isallah

bende yedim canım afiyetleee inşallahhh bebiş rüyasıdır inşalllahhhhh

hiç sanmıyorum ama diyelim gebe kaldım bu ay

elimde kalanaları ne yapıcam ben

ovucan
spreeed jel
agnucaston
keçiboynuzları
1 kavanoz keçiboynuzu pekmezi
çakşır köklü macun
gınseng vitamin
1 kutu e vitamini
5 tane gebelik testi :)))))

kura çekeriz isteyene yollarım bende nappiim :))))

Herkese huzurlu,mutlu,sağlıklı iyi haber dolu günler dilerim.Ben geldim nasılsınız?

Slm kızlarr ben de yeni üye oldum konuya,1,5 yıllık evliyim eşimde bende bebiş istiyoruz ama evliliğimin ilk yılında sistit oldum doktor bu iltihabı tam geçirmeden hamile kalırsan ilk 3 ayda düşük yaparsın dedi( bisürü antibiyotik içtim 2 ay önce doktora kontrola gittiğimde iyi durumdasın hamile kalabilirsin günaşırı ilişki dedi 2 ay oldu ama daha kalamadım bu ay adetim bir gün gecikti iki gün daha bekleyip test yapıcam bakalım hayırlısı....

[QUOTE hep bu diziler yüzünden canım bende hemen kalıcam sanıyordum ama 27 aydır tık yok:44::44:
aynen ööle sanırım
bide ilgisizmişim bu kolarda valla
siz 27 aydır mı istiyorsunuz ?
sperm testi falan nasıl çıkmıştı peki canım

bende dün çakşır köklü macun aldım aktardan
:))))
agnusaton da aldım kendime ama adetimi bekliyorum kullanmak için
evet biz yeniyiz anlaşılan süreçte
ben zaten ilk defa bu ay ocucan kullanıcam aslında ilk bebek denemem gibi geliyor şimdi bana bu durum
en azından yumurtlamamaı kaçırmıcam[/QUOTE]

evet canım 27 ay olmuş ama bana sanki daha uzunmuş gibi geliyo:18::18:
ben evleneli 54 ay olmuş :44::44:
27 ay korunmuşum 27 aydır da korunmuyorum ama ben sanki korunduğumuz zamanı da korunmamış gibi hissediyorum.ben de ilaç kullanmadım eşim şapka kullandı
1 sene olmayınca eşimle birlikte dr gittik banaherşey normal dediler.eşimden de spermiyogram istediler devlet hastanesi spermiyogram yapmadıkları için eşimde labarutuarda örnek veri tabiyki çok sıkıntı sters yaptı o zaman ve sanırım çok az örnek vermiş verdiği örnekte sayım yapılamamış dr gösterdik oda burda hiç bir şeye bakılamamış başka yerde tekrar yaptırın dedi eşimde bu sefer özel bir hospıtel hastasinde yaptırdı ordakinde de değer 1-2 milyon çıkmış ama bizim dr bize dedi ki burda 1,2,3 tane yani sayılamayacak kadar az sperm var dedi ve varikosel de var dedi yani eşime sen azospermsin demiş tek yolun tüp bebek olduğunu söylemiş çok kötü oldu eşim ve bunlar ramazan ayında oldu çok kilo verdi resmen hasta oldu sonra yavaş yavaş kendini toplamaya başladı bende tüp bebek merkezi araştırmaya başladım oda kendine iyi gelebilecek kürler falan 6 ay sonra eşim kendini iyi hissetmeye başladığında tüp bebek merkezine gittik spermiyoram yapıldı ondan öncede dr eski sonuçlara baktı bize öbür dr dediği 1,2 tane olan spermin aslında 1,2 milyon olduğunu dr yanlış değerlendirdiğini söyledi ama biz ona bile inanmamıştık yok hocam o 1,2 tane diyoruz dr a.neyse ordaki spermiyogramın sonucu geldi hocaya haca dedi 3,5 milyon sperm sayısı ben mutluluktan ağladım eşimle birbirimize sarıldık dr çıktıktan sonra sevinçten.1 ay sonra regl olunca gelin başlayalım tedaviye dedi 1 ay sonra tedaviye başladık tüp bebek için sşimin verdiği spermiyogramda sayı 9 milyon çıktı hareketide %15 den %60 olmuştu ama tüp bebeğim tutmadı malesef bizde ikinci için hem para biriktiririz hemde biraz daha kürler kullanıp daha iyi duruma geliriz diye beklemedeyiz şuanda canım eşim en son eylül ayında verdi tekrar spermiyogram 20 milyonun üstünde çıktı ve şu sayım bile yapılamayan yerde yaptırdı ben eminim ki tüp bebek merkezinde daha da fazla çıkacak sayı biraz fazla uzun oldu canım ama benim kısaca hikayem bu yani

Son düzenleme:
Hhahahaha ilda ve sen halvet kusu olcaniz bu ay havalar soguk dustan sonra dikkat usutmeyin

talip olurdum ama aynıları hemen hemen bendede var..ama preesedeni gönderebilirsin ildaaa bi o eksik şimdilik.

Son düzenleme:
eminemmmm teeeeeeee 30 undaydı senin bat ben olsam şimdiye yapmıştım...gerçi benim kırmızılar benim hiiiç umutlanmama izin vermezde

al alllll test yap bugün valla çok meraktayım bendeeeeeeeee

ALLAH iyiliğini versin aysunum teeeeeeeeeee 30,u dediğin 2 gün önceydi
testi alsam bile akşam yapmama sabah ilk idrarla yaparım ve yine gelir buraya yazarı tek çizgi madurunuz geldi diyee
keşke benimkide düzeli olsada bekletip bekletip hüsran yaşatmasa

Son düzenleme:
seninle batlarımız aynıydı bak benim kırmızılar geldi bitti bile.Test yapsana canım nasıl duruyorsun

Kızlar hasta oluyorum ben galibaa.. Sabahtan beri üşüyorum sırtıma buz vurmuşlar sanki şal üzerimde hep. Başım feci ağrıyor ve gözlerim yanıyor yatsam uyuyacağım ama işteyim. Gerçi bu böyle kalır öteye gitmez grip aşısı vurunuyoruz da her kış böyle olur ama öksürüğe felan çevirmez de bugün böyle mahvetti beni. Akşam eve gidip ağrı kesici yutup doğru yatağa mahsunun dizisine kadar yatarım sonra kalkarım kalkamazsam yatarım yaaa..

sağol cnm bnm çook tşk..nasılsın???
ben hala hunican vede kırmızıyım birsummmm
iyi değilim hiç iyi değilimm

2 gün benim için öyle uzun kiiiiii...yanlış mı hesap etmişim:44::44::44:

ama sabah yaparsam teeee 3 gün geçmiş oluyooo..ayyyyyy bana göre çok uzun eminem yaf..hesaplar karıştı

Ayy dua edin kızlar annemde bişi çıkmasın temiz olsun herşeyi de ben de şubatta başlıyım yaaa 2 ayım kaldı diye seviniyordum hevesim kursağımda kalmasın ben şubatta başlayabilirsem martta agnucastın ve muhakkak presedi alıcam hatta preseedi hemen o ay alabilirim tam bize öre çünkü benim rahmim arkaya dönük ve eşimde de az biraz hareket sorunu var bu yardımcı oluyorsa iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…