Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hayıt iyi gelecek ben inanıyorum yani inanmak istiyorum yani inanmak zorundayım sankı artık:86:

bi gün yersen bidaha yazamam ki buraya ama.

Koca bı tepsi yap benım gibi git gel ye:86:

Ahahahah :86:

Benimde 1 adet cici annem ve 1 adet cici kayınpederim var.:86:

Benim annem evlenmedi,ben 6 yaşındayken ayrılmışlar...

Dahada koca moca ıstemem diyor.

Söyle bakıyım annen kim senin yoksa bir kardeşmiyiz
Kız benimkilerde ben 6 yaşındayken ayrılmıştı

Ahhh kuzum sende benim gibi yap browninin adini ilk gordugum gun kalktim pisirdim kocamda kakao sevmez butun tepsiyi ben yedimmm

:)))))) ay ne güzel ya 11'e kadar uyumak 9 falan.

Ben eşimi gönderdikten sonra uyuyamıyorum,kahvemı içip temizliğe başlıyorum.

en geç saat 10'da temizlik bitmiş oluyor sonrasında rahatım.

Sabahın 7'sinde buraya gelıyorum günaydın yazıp kaçıyorum

Hayıt iyi gelecek ben inanıyorum yani inanmak istiyorum yani inanmak zorundayım sankı artık:86:

ya benm aslnda adetle ilgili hiç bi sıkntım yok bi tek acaba stresten hormonlar oynarsa die içeym dedm bi zararı olmaz heralde demi kızlar ya kaş yaparken gözü çıkarmayayım

çakşırı nasl yapıosn cnm tozunu mu suyunu mu tek onu mu yapcksn bu ay???
canım sabahları inciri yiyo..yatarkende keçiyi içiyo..bunuda akşam yemeklerden önce
duygucum aktara gittim bugün kökü var bide suyu var dedi...suyunu tavsiye etti su bardağının 1/4 ü kadar çakşır üstünede normal su koyulup içircekmişiz..pratik geldi hem bana..
yarın gidip alcam yarın gelir dedi..bide bunu içsin bakalım...hulyada çok faydasını görmüş...
kızlar ben biraz çıkıyorum sonra gelirim yine bol sohbetler size

görüşürüz canım

benim annemle babamda ayrı ben 5. sınıfa giderken ayrıldılar bir de erkek kardeşim var askerden geldi 2.5 sene oldu çalışıyor annem evlenmedi ama aslında ben istiyorum evlenmesini. Hala el kapısında çalışıyor ben yarın birgün bebek yapcam işten çıkcma ne kadar destek olucam hem hastalığı da var şimdi sonuçlar bekleniyor belki çalışamıcak annemi de isteyen biri var ama kardeşim asla istemiyor annemde pek gönüllü değil ama ben evini yuvasını bilsin daha çok isterim yine dışardan öder emekli ederim ama aklım kalmaz. Aynen annemde koca çekemem alıştım rahatlığa diyor yaa..

Ahhh kuzum sende benim gibi yap browninin adini ilk gordugum gun kalktim pisirdim kocamda kakao sevmez butun tepsiyi ben yedimmm

ehehehe bende senın gibiyim işte koca tepsııyı kendım yıyorum herüfüm sevmez öle kekleri

cnmcım yazmıstım emme sen göremedın sanırım çorbam var dunden kalan yanınada senınkınden yapcam yanı sebzeli bulgur pilavı senden kopya aldım

hırhısss varrrr menümü çaldı polisssşekerim bir taraftan yemek yapıyorum mutfağa git gel geçmişi pek okuma fırsatım olmadı kusura bakma görmedim canım benim

kaçıyosun he alemsın yahu ilk evlendıgımızde onla uyanıyodum gıcık oluyodum
sonraları alıştım hiç onu duymuyorum bile bizimki gıcıktır kahvaltı etmıyo sabahları işyerinde poğça mohça yıyo
sabah ıstahım olmuyo der hep benımde işime geliyo valla yatıyorum taki burayla tanısana kadr

bnm kociş nieyse çakşır otu deynce direk hayır dıo ama yok ya bu ay ben de içircm azcık ısrarcı olayım bari ya ne yapayım :44:çok faydalıymş topikten arkdaslar çok yarr görmş falan filan diyeyim

ya benm aslnda adetle ilgili hiç bi sıkntım yok bi tek acaba stresten hormonlar oynarsa die içeym dedm bi zararı olmaz heralde demi kızlar ya kaş yaparken gözü çıkarmayayım

Bişey olacağını sanmıyorum hayatım,bitki sonucta demleyıp içiyoruz.

Benımde LH yüksek düşmesini umut ederek içiyorum.

sağol canımmm benim hoşgeldin gibemmm..nasılsın bebiş nasıl..geçti mi akıntın..

yok aysunumgecmedi ya daha da koyulasiyor hemde,, valla hamilelik testi yapmamak icin kendimi zor tutuyorum evham yapmak istemiyorum.. ama dun dedi doktor bana daha koyu da gelebilir diye.. bazen iyi birseydir bu kahverengi lekelenmeler dedi.. ama insan yine de tedirgin oluyor tabi.. bir an evvel normal hamilelige donerim insaallah..

hırhısss varrrr menümü çaldı polisssşekerim bir taraftan yemek yapıyorum mutfağa git gel geçmişi pek okuma fırsatım olmadı kusura bakma görmedim canım benim

önemli değil cnm benımm yap yemecıklerınıı ohh mis gibi
aaa hanı bız sırdaşdık lütfen ama olmuyo böyle aramızda :26:

Annem 49 yasında genc dınamık,kendı ayakları üzerinde duran,bakımlı herkes tarafından beğenilen bir hatun:86:

Ayy hadi ya cok zor dımı puffy'm.

tamam artık şart oldu yapayım en kısa zamanda..
megin bi tarifi vardı onu bulayım..
ohh yarasın iki kişilik

benimde yko duygu acaba bişey olurmuki diye çok düşündüm ama yan etkisi vs yok...bugn eczacıya da sordum her hangi bi yan etkisi varmı içebilirmiyim doktora gitmeden yazdırmadan vs dedim için hiç bişy olmaz dedi..

kız sizinkide 3 bilinmeyenli denkleme dönmüş
benim kayınpederde yakında ayrılır kesin kaynanadan zaten zorla evlendirilmiş adam
Ahahahah :86:

Benimde 1 adet cici annem ve 1 adet cici kayınpederim var.:86:

Benim annem evlenmedi,ben 6 yaşındayken ayrılmışlar...

Dahada koca moca ıstemem diyor.

bizimkilerde ben 2 yalındayken ayrıldılar
ama hala görüşürler arkadaş gibi
ama ben asla annemde diğeride saygı gösteriyolar bu durumuma düşün yani en son orta 1 de gördüm
ve aynı şehirde yaşıyorduk ben evlenmeden önce hatta uzun yıllar 2 sokak ötede yaşıyorlardı
ama huyumu bildiği için hiç görünmezdi bana

bi hap var ya progestan mıydı o ? ondan verseler aslnda bi de nie kan testi yapmadılar ki daha ya anlamk güç :44:burda ilk iş kan testi yapmak olur orda farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…