ah ah brownim bende öyle düşünerek üzülmemeye çalıştım..en azından zamanında gelio diye...
şifa olsun canım hayıttıyız hepimiz bu ay gelsin bebişler..
bu arada seni her gördüğümde canım browni istiyo yaaa ne yapsam ki yine istedii...
bi gün yicem seni haaaaaaa
Ahahahah :86:
Benimde 1 adet cici annem ve 1 adet cici kayınpederim var.:86:
Benim annem evlenmedi,ben 6 yaşındayken ayrılmışlar...
Dahada koca moca ıstemem diyor.
asemb tatlım sende ne yemek var bugün bakalım
ah ah brownim bende öyle düşünerek üzülmemeye çalıştım..en azından zamanında gelio diye...
şifa olsun canım hayıttıyız hepimiz bu ay gelsin bebişler..
bu arada seni her gördüğümde canım browni istiyo yaaa ne yapsam ki yine istedii...
bi gün yicem seni haaaaaaa
dimi insanın aklı burda oluyo 11 e kadr yatan ben en geç 9 da kalkıyorum temizliğimi yapıyorum damlıyorum buraya
çınladı çınladı kulaklar demek sendin oiyiyim çok şükür cnmcım batı bekliyorum bende az kalduu
Hayıt iyi gelecek ben inanıyorum yani inanmak istiyorum yani inanmak zorundayım sankı artık:86:
bi gün yersen bidaha yazamam ki buraya ama.
Koca bı tepsi yap benım gibi git gel ye:86:
canım sabahları inciri yiyo..yatarkende keçiyi içiyo..bunuda akşam yemeklerden önceçakşırı nasl yapıosn cnm tozunu mu suyunu mu tek onu mu yapcksn bu ay???
kızlar ben biraz çıkıyorum sonra gelirim yine bol sohbetler size
Kaderdaşım benim15 senedir özgürlüğüm diye bi tarafını yırtan annem nisanda evlendi benimde.
2 abim var benim bide ben işte bende cic baba bolluğu var. Anamın 3.sü
Babamdanda çooook cici annem var. 3 tanede ondan ben geniş bir aileğim.
Hatta kayınvalidem ve kayınpederimde 2.lerden ayrıldılar
Ahhh kuzum sende benim gibi yap browninin adini ilk gordugum gun kalktim pisirdim kocamda kakao sevmez butun tepsiyi ben yedimmm
cnmcım yazmıstım emme sen göremedın sanırım çorbam var dunden kalan yanınada senınkınden yapcam yanı sebzeli bulgur pilavı senden kopya aldım
:)))))) ay ne güzel ya 11'e kadar uyumak 9 falan.
Ben eşimi gönderdikten sonra uyuyamıyorum,kahvemı içip temizliğe başlıyorum.
en geç saat 10'da temizlik bitmiş oluyor sonrasında rahatım.
Sabahın 7'sinde buraya gelıyorum günaydın yazıp kaçıyorum
canım sabahları inciri yiyo..yatarkende keçiyi içiyo..bunuda akşam yemeklerden önce
duygucum aktara gittim bugün kökü var bide suyu var dedi...suyunu tavsiye etti su bardağının 1/4 ü kadar çakşır üstünede normal su koyulup içircekmişiz..pratik geldi hem bana..
yarın gidip alcam yarın gelir dedi..bide bunu içsin bakalım...hulyada çok faydasını görmüş...
görüşürüz canım
ya benm aslnda adetle ilgili hiç bi sıkntım yok bi tek acaba stresten hormonlar oynarsa die içeym dedm bi zararı olmaz heralde demi kızlar ya kaş yaparken gözü çıkarmayayım
sağol canımmm benim hoşgeldin gibemmm..nasılsın bebiş nasıl..geçti mi akıntın..
hırhısss varrrrmenümü çaldı polisss şekerim bir taraftan yemek yapıyorum mutfağa git gel geçmişi pek okuma fırsatım olmadı kusura bakma görmedim canım benim
Söyle bakıyım annen kim senin yoksa bir kardeşmiyiz
Kız benimkilerde ben 6 yaşındayken ayrılmıştı
Hayıt iyi gelecek ben inanıyorum yani inanmak istiyorum yani inanmak zorundayım sankı artık:86:
bi gün yersen bidaha yazamam ki buraya ama.
Koca bı tepsi yap benım gibi git gel ye:86:
ohh yarasın iki kişilikAhhh kuzum sende benim gibi yap browninin adini ilk gordugum gun kalktim pisirdim kocamda kakao sevmez butun tepsiyi ben yedimmm
ya benm aslnda adetle ilgili hiç bi sıkntım yok bi tek acaba stresten hormonlar oynarsa die içeym dedm bi zararı olmaz heralde demi kızlar ya kaş yaparken gözü çıkarmayayım
Kaderdaşım benim15 senedir özgürlüğüm diye bi tarafını yırtan annem nisanda evlendi benimde.
2 abim var benim bide ben işte bende cic baba bolluğu var. Anamın 3.sü
Babamdanda çooook cici annem var. 3 tanede ondan ben geniş bir aileğim.
Hatta kayınvalidem ve kayınpederimde 2.lerden ayrıldılar
Ahahahah :86:
Benimde 1 adet cici annem ve 1 adet cici kayınpederim var.:86:
Benim annem evlenmedi,ben 6 yaşındayken ayrılmışlar...
Dahada koca moca ıstemem diyor.
Söyle bakıyım annen kim senin yoksa bir kardeşmiyiz
Kız benimkilerde ben 6 yaşındayken ayrılmıştı
yok aysunumgecmedi ya daha da koyulasiyor hemde,, valla hamilelik testi yapmamak icin kendimi zor tutuyorum evham yapmak istemiyorum.. ama dun dedi doktor bana daha koyu da gelebilir diye.. bazen iyi birseydir bu kahverengi lekelenmeler dedi.. ama insan yine de tedirgin oluyor tabi.. bir an evvel normal hamilelige donerim insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?