Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ağrın sancın yoksa herşey yolunda ztarım..bişey olmayacak Allahın izniyle hem dün doktora gittin ve her şey normal dedi
içini ferah tut annesi bebişimiz iyi

çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi

oflucum sen bugün doktora gidecektin ne oldu kana mı baktı ultrason mu anlat hele sakin ol
..

eheeheh :))))

benim eşimde kahvaltı yapmaz hiç yalnızca pazar günleri kahvaltımız meşhurdur.

Sabahları ballı süt yaparım içer gider.

Ama ben çalışırkende ondan geç gitmeme rağmen kalkardım onu gönderirdim,şimdi evdeyim yine düzene devam.

Kalkma diyor ama ben göndermezsem rahatsız oluyorum.

bazen saatı duymuyorum sonradan gözümü acıyorum bakıyorum parmak uclarında yürüyor:86:

Alıskanlık olmus sankı cok tuhaf pazarları bile gözümü bi açıyorum saat 7.

çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi

ayyyyyyyyyyyyy nasıl olur yaaaaaaaaaaa
hani sonuçlar iidi
((
üzülme tatlım nolurrrr
diyorum ama şimdi nafile biliyorum (((

tarifi şu kuzum :
1 su bardağı süt(ben 1 buçık koyuyorum daha ii oluyo)
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 bardak şeker
1.5 bardak un
4 çorba kaşığı kakao
3 adet yumurta
kabartma tozu (ben hep kekelerde bile 2 tane kullanırım sanada tavsiye ederim)
1 vanilya

süt,yağ,şeker ,kakao yu karıştır çooook şekerler erisin içinde
bu karışımdan 2 su bardağı ayır bi kaba
geri kalan karışıma diğerleri koy
fırına at kek olacak bu 20 dk. pişir
çıkarınca hemen kes üzerine o sıvıyı yedir

afiyet olsun (browni)

heyyyyyy benide ekleyin bat 16 aralık

bu arada umutege benim bugün kırmızı çizgim açık renk çıktı sanırım doğru gün bu gün değilllllllllllllllllllllllllllllllll sanırım yarın neyse geç olsun güç olmasın dimiii

bi de eczacı eşime adet gunlernde de içsin demiş hiç aralıksız üç ay içlck demmş ama ben bata üç gün kala bırkmayı düşnuorm...

çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi

canim cok uzuldum yaa.. neden oyle olmuski??? Uzulme demekle olmaz ama Rabbim en kisa surede gercekten sevindirsin seni insaallah..

bi hap var ya progestan mıydı o ? ondan verseler aslnda bi de nie kan testi yapmadılar ki daha ya anlamk güç :44:burda ilk iş kan testi yapmak olur orda farklı...

canim doktor da dedi.. progestan hormonu bazen dusuk olabiliyor falan diye.. bunlar bana idrarimdan test yaptilar yine.. ve doktor ve hemsireler dahil kahverengi lekelenmenin normal oldugunu soylediler.. onemsemediler bile.. doktor bana dediki kimisi 6 ay normal adet goruyor anlamiyor bi geliyor 6 aylik olmus bebegi dedi.. yani kadin bana herseyin yolunda oldugunu soyledi.. ki amerikada en ufak bi olayi bile o kadar buyuturlerki hep en kotusunu pat diye derler yuzune.. panik yaparlar hemen.. gayet rahattilar.. doktor onden de dedi zaten bana koyulasabilir akinti diye.. oyle yani.. annemde oyle olmus.. bazi kisilerde boyle oluomus hakikaten.. hamileliginde adet gibi lekelenmeler oluomus.. kanama olmadigi muddetce sorun yok anladigim kadariyla.

BEnde aynen öyle düşündüğüm için karışmadım zaten. Şimdi hala elim annemin üstünde, o benim nefes alma sebebim.

Annem 49 yasında genc dınamık,kendı ayakları üzerinde duran,bakımlı herkes tarafından beğenilen bir hatun:86:

Ayy hadi ya cok zor dımı puffy'm.

Zor du ama annemin üzüntülerinin bitmesi beni mutlu ediyodu.

Canım bizimkilerde hala ortam olunca görüşür. Mesela babam böbrek ameliyatı oldu annem ziyarete gitti

Bu arada oflu sen başka bi doktora git. Deki adet tarihim geçiyo son adet bu de bak ne diycek sana güzelim. Bence dış gebelik değil. Değer gayette iyi artıyo:26:

oflumm gerçektenmi bugn dr a gittin dimi noldu ne bitti tam bi anlat hele gene kan yaptılarmı

oflucum sen bugün doktora gidecektin ne oldu kana mı baktı ultrason mu anlat hele sakin ol
..

gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum

çok sağol ildaaaaaa
hemen word e kopyalıyorumm..
bi de eczacı eşime adet gunlernde de içsin demiş hiç aralıksız üç ay içlck demmş ama ben bata üç gün kala bırkmayı düşnuorm...
evet canım propektüste de öyle yazıyo..hiiç bırakılmamalıymış..ama hamilelik ihtimaline karşı 3 gün kala da bırakılabilir dediğin gibi..
bırakırmıyım bilmiyorum ben ama içerim heralde kesintisiz..:44:

değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış az dedi...
dış gebelikmiş

gittim kan verdim işte..
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi

Canım ciddimisin yaaa şmdi tesadüfen girdim konuya okuyunca şok oldum .
Oflu'cumm ama dış gebelikte bildiğim kadarıyla çok sancı ve farklı bazı belirtiler olur, umarım yanlış bi yorumdur
umarım doktor yanılıyodur canım ya, çok kötü bilyiorum ama ne olur güçlü ol,
ne dedi peki ne yapılacakmış şuan bekleyecekmi değerini görmek için ?

ilda un ve şeker su bardağımı çay bardağımı onu yazmamışsın
bi yazıver bakem

çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi

cnm cok uzuldum yaaa valla ne elden bişe geliyor bu durumlarda ne dilden Rabbim ne dediyse o oluyor işte Allah sabır versin kardeşim ama umudunu kesme vardır her şerde bir hayırr..

kendi babanla mı görüşmüyorsun. Bende babamla evlendiğimden beri görüşmüyorum zaten başka şehire geldim. Düğünüme bile çağırmadım. Hep babamdır dedim ama bir desteğini görmeim onun yüzünden kazandığım halde okuyamadım açıköğretim yazdım. Ne ihtiyacım olsa yanımda olmadı. En son evleniyorum demi merak bile etmedi kimdir diye çok attı ama hiçbir iğne faydası olmadı üstüne mütahite verdiğimiz evi sattı haberimiz bile olmadı bir kuruşta çocuğuma bırakayım demedi hiç paraya satmış yemiş. Geleceğimizle oynadı. Sonra da görüşmedim kendisi aradı soğuktum kardeşim görüşüyor gidiyormuş işyerine öyle işte hiç özlemiyorum bile.

gittim kan verdim işte..
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi

bence tek dr la kalma canım
başka bi dr a da görün derim
burada mı okumuştum hatırlamıyorum ama
biri tam 3 dr a gitmiş boş kese demişler
4.dr ne boş kesesi bebiş var diyip kalp atışlarını bile duymuşlar düşün yani
başka birine kesin görün derim oflu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…