yok aysunumgecmedi ya daha da koyulasiyor hemde,, valla hamilelik testi yapmamak icin kendimi zor tutuyorum evham yapmak istemiyorum.. ama dun dedi doktor bana daha koyu da gelebilir diye.. bazen iyi birseydir bu kahverengi lekelenmeler dedi.. ama insan yine de tedirgin oluyor tabi.. bir an evvel normal hamilelige donerim insaallah..
çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi
kesin miymiş yaa
kaçıyosun he alemsın yahu ilk evlendıgımızde onla uyanıyodum gıcık oluyodum
sonraları alıştım hiç onu duymuyorum bile bizimki gıcıktır kahvaltı etmıyo sabahları işyerinde poğça mohça yıyo
sabah ıstahım olmuyo der hep benımde işime geliyo valla yatıyorum taki burayla tanısana kadr
çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi
tamam artık şart oldu yapayım en kısa zamanda..
megin bi tarifi vardı onu bulayım..
ohh yarasın iki kişilik
benimde yko duygu acaba bişey olurmuki diye çok düşündüm ama yan etkisi vs yok...bugn eczacıya da sordum her hangi bi yan etkisi varmı içebilirmiyim doktora gitmeden yazdırmadan vs dedim için hiç bişy olmaz dedi..
tamam artık şart oldu yapayım en kısa zamanda..
megin bi tarifi vardı onu bulayım..
ohh yarasın iki kişilik
benimde yko duygu acaba bişey olurmuki diye çok düşündüm ama yan etkisi vs yok...bugn eczacıya da sordum her hangi bi yan etkisi varmı içebilirmiyim doktora gitmeden yazdırmadan vs dedim için hiç bişy olmaz dedi..
çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi
bi hap var ya progestan mıydı o ? ondan verseler aslnda bi de nie kan testi yapmadılar ki daha ya anlamk güç :44:burda ilk iş kan testi yapmak olur orda farklı...
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış az dedi...
dış gebelikmiş
benim annemle babamda ayrı ben 5. sınıfa giderken ayrıldılar bir de erkek kardeşim var askerden geldi 2.5 sene oldu çalışıyor annem evlenmedi ama aslında ben istiyorum evlenmesini. Hala el kapısında çalışıyor ben yarın birgün bebek yapcam işten çıkcma ne kadar destek olucam hem hastalığı da var şimdi sonuçlar bekleniyor belki çalışamıcak annemi de isteyen biri var ama kardeşim asla istemiyor annemde pek gönüllü değil ama ben evini yuvasını bilsin daha çok isterim yine dışardan öder emekli ederim ama aklım kalmaz. Aynen annemde koca çekemem alıştım rahatlığa diyor yaa..
Annem 49 yasında genc dınamık,kendı ayakları üzerinde duran,bakımlı herkes tarafından beğenilen bir hatun:86:
Ayy hadi ya cok zor dımı puffy'm.
kız sizinkide 3 bilinmeyenli denkleme dönmüş
benim kayınpederde yakında ayrılır kesin kaynanadan zaten zorla evlendirilmiş adam
bizimkilerde ben 2 yalındayken ayrıldılar
ama hala görüşürler arkadaş gibi
ama ben aslaannemde diğeride saygı gösteriyolar bu durumuma düşün yani en son orta 1 de gördüm
ve aynı şehirde yaşıyorduk ben evlenmeden önce hatta uzun yıllar 2 sokak ötede yaşıyorlardı
ama huyumu bildiği için hiç görünmezdi bana
oflumm gerçektenmi bugn dr a gittin dimi noldu ne bitti tam bi anlat hele gene kan yaptılarmı
oflucum sen bugün doktora gidecektin ne oldu kana mı baktı ultrason mu anlat hele sakin ol..
dış gebelikmiş
ama once kalp atışı için biraz daha beklenip duylmazsa dr kesn soyler boş mu dış mı bence sen başka bi dra daha git cnm iice emn olmak için....
ayyyyyyyyyyyyy nasıl olur yaaaaaaaaaaa
hani sonuçlar iidi
((
üzülme tatlım nolurrrr
diyorum ama şimdi nafile biliyorum(((
tarifi şu kuzum :
1 su bardağı süt(ben 1 buçık koyuyorum daha ii oluyo)
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 bardak şeker
1.5 bardak un
4 çorba kaşığı kakao
3 adet yumurta
kabartma tozu (ben hep kekelerde bile 2 tane kullanırım sanada tavsiye ederim)
1 vanilya
süt,yağ,şeker ,kakao yu karıştır çooook şekerler erisin içinde
bu karışımdan 2 su bardağı ayır bi kaba
geri kalan karışıma diğerleri koy
fırına at kek olacak bu 20 dk. pişir
çıkarınca hemen kes üzerine o sıvıyı yedir
afiyet olsun (browni)
evet canım propektüste de öyle yazıyo..hiiç bırakılmamalıymış..ama hamilelik ihtimaline karşı 3 gün kala da bırakılabilir dediğin gibi..bi de eczacı eşime adet gunlernde de içsin demiş hiç aralıksız üç ay içlck demmş ama ben bata üç gün kala bırkmayı düşnuorm...
dış gebelikmiş
gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum
ayyyyyyyyyyyyy nasıl olur yaaaaaaaaaaa
hani sonuçlar iidi
((
üzülme tatlım nolurrrr
diyorum ama şimdi nafile biliyorum(((
tarifi şu kuzum :
1 su bardağı süt(ben 1 buçık koyuyorum daha ii oluyo)
1 su bardağı sıvı yağ
1.5 bardak şeker
1.5 bardak un
4 çorba kaşığı kakao
3 adet yumurta
kabartma tozu (ben hep kekelerde bile 2 tane kullanırım sanada tavsiye ederim)
1 vanilya
süt,yağ,şeker ,kakao yu karıştır çooook şekerler erisin içinde
bu karışımdan 2 su bardağı ayır bi kaba
geri kalan karışıma diğerleri koy
fırına at kek olacak bu 20 dk. pişir
çıkarınca hemen kes üzerine o sıvıyı yedir
afiyet olsun (browni)
çok kötüyümmm
doktor dış gebelik dedi
kız sizinkide 3 bilinmeyenli denkleme dönmüş
benim kayınpederde yakında ayrılır kesin kaynanadan zaten zorla evlendirilmiş adam
bizimkilerde ben 2 yalındayken ayrıldılar
ama hala görüşürler arkadaş gibi
ama ben aslaannemde diğeride saygı gösteriyolar bu durumuma düşün yani en son orta 1 de gördüm
ve aynı şehirde yaşıyorduk ben evlenmeden önce hatta uzun yıllar 2 sokak ötede yaşıyorlardı
ama huyumu bildiği için hiç görünmezdi bana
gittim kan verdim işte..
değerim 185.9 dan 346.1 e çıkmış
değerleri beğenmedi.
dış gebelik dedi
çok kötüyüm kaç saattir ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?