ve alakn dan dolayı çok teekkür ederimmm
ok canim bu arada söylemeden edemicem aslinda arada bir okuyorum bu sayfalari ama pek katilmiyorum..seni cok icten ve sempatik buldum pozitif enerji veriyorsun
canım ben dr.a gittiğimde doktor iki gün sonrası belli olur demişti ama forumda 10 gün sonra çıkmayıpta sonra gebe olanları okudum. idrar testi günün gelmden zaten çıkmaz. senin şikayetlerin hastalığınlamı ilgili yoksa belirti olduğunumu düşünüyosun ?
ha bu arada benim dr. ilk bir ay hiçbişi olmaz ilaçtan demişti çünkü kendisi bana ilaç yazmıştı zaten.bence ilaçlarını kullanmalısın rahat ol bişi olmaz
hoşgeldinnnnnnnnnn
n harfini uzatmak durumunda kaldım 15 karakterden az olmaz diyo forum
hoşgeldinnnnnnnnnn
n harfini uzatmak durumunda kaldım 15 karakterden az olmaz diyo forum
hoşbulduk canım sende hoş geldin
papatyacımmm hoşgeldin
ben 2 sene oldu evleneli..korunmamıza ragmen bebegim olmuyor..bende hayıra yordum ve işe basladım...kafama çok taktığım için sorun yasadığımı düşünüyorum...Ama Allah tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin işallahhhh...
yok ya ben karar verdim bu şekilde mesaj yazmak ve değiştirememek hoşuma gitmedi..
ama herşeye alışır zamanla..
evet bak ben heyecanlıyım çok..
dün test yapmıştım tek çizgiydi..
ama adet günümde tekrar yapıcam test..
hee bu arada çalışma falan yokkk,ben dinlenmedeyim:86:
bizde hala annemlerdeyiz,ordan geldim KKye..
birazdan eve geçicezz,yani yan apartamana..
hemen gelirim tekrar..:78:
iyi geceler kızlar ben geldim nasılsınız gece kuşları:79:
kızlar bu arada tanışmaya ne dersiniz :))
ben ayşe 28 yaşındayım 6 aylık evliyim 5 aydır korunmuyorum
ama bebeğim nazlı galiba gelmedi daha
eşimdede bendede herhangi bir sorun görünmüyor bakalım bekliyoruz işte bizde inşallah rabbim tez zamanda hepimize verir
ben 2 sene oldu evleneli..korunmamıza ragmen bebegim olmuyor..bende hayıra yordum ve işe basladım...kafama çok taktığım için sorun yasadığımı düşünüyorum...Ama Allah tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin işallahhhh...
kızlar tam gidiyordumki bi bakim dedim herkesin ilk ayı galiba ben baya deneyimliyim o zman 6. ayım olacak bu aykendimi baya bilge adam gibi hissettim sorularınız varsa yardımcı olmak isterimmmm
tekrar merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım.
adım ayşe 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?