Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ok canim bu arada söylemeden edemicem aslinda arada bir okuyorum bu sayfalari ama pek katilmiyorum..seni cok icten ve sempatik buldum pozitif enerji veriyorsun

teşekkür ederimmm canımm

katıl sohbetimize sende hep :92:

canım benim sıkıntım miğdem çok ağrıyor ve bulanıyor çok halsiz ve rahatsızım ama korktuğum için ilaç kullanamıyorum galiba en doğrusu sabırla adet günüme kadar beklemek veya pazartesi kan tahlili yaptırmak olacak bu ara ben havva kızlar tanıştığıma çok memnun oldum

kendimi tekrar tanıtayım ben havva 30 yaşındayım 2 yaşında 1 oğlum var ve 28 haziranda 3 yıllık evli olucam kısmetse tekrar hamile kalmak istiyorum 6 aydır korunmuyoruz fakat 2 bebiş bizi zorlicak gibi gzüküyorrrrr bunun üstüne birde miğde hastalığı geldi şimdide korkuyorum bebiş olurda ilaç kullanırsam bişey olur die işte ble DDDD

hoşgeldin arkadaşımm

hayırlısı oldun haklarımızda inşallahhh...
bebeklerimiz bize çabucak gelsinler..

ben yazana kadar gelmişsin cnm sanırım :)) ohh ne güzel dinlen sende güzel sonuç alalımda bizede yansır megimmm

iyi geceler kızlar ben geldim nasılsınız gece kuşları:79:

gece kuşu hoş geldinnnn

cnm benim nickimden de anlaşıldığı gibi adım şebnem 1 yıl olucak evleneli korunmayı bu ay bıraktım ilk denememiz :) hayırlısı olsun hepimiz için

cnm hayırlısı olsun hepimiz için kafana hiç takma

kızlarcım ben bizim evin dumanlı hava sahasına gidiorum bi arkadaşa bakıp gelicem :)))

tekrar merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım.
adım ayşe 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

kızlar tam gidiyordumki bi bakim dedim herkesin ilk ayı galiba ben baya deneyimliyim o zman 6. ayım olacak bu ay kendimi baya bilge adam gibi hissettim sorularınız varsa yardımcı olmak isterimmmm

kızlar tam gidiyordumki bi bakim dedim herkesin ilk ayı galiba ben baya deneyimliyim o zman 6. ayım olacak bu ay kendimi baya bilge adam gibi hissettim sorularınız varsa yardımcı olmak isterimmmm

öhö öhö ben dururken sen ha gerçi soru almayım pek bilgili değilim

tekrar merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım.
adım ayşe 26 yaşındayım 7 yıllık evliyim
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

çok esprilisin yarışmayamı gelmiştik tüh haberim olmadan tanıtmışım kendimi kusura bakma

bi arkadaş kendimizi tanıtmamızı rica etmiş o yüzden tanıttım ama bu kadar espri konusu olucamızı bilsem tanıtmazdım

kızlar KKde kadınlar hamamı bölümüde,şeffaf oda diye bir konu vardı..
(arşivde şu anda,bulabilirsiniz..link vermek yasak..) ben orda şeffaf oda 11. hafta konuğuydum.. herrrr türlü soruyu sormuşlardı ve bende yanıtlamıştım içtenlikle..
detaylarım ve dahaaaa da fazlası orda..

:78:ama kısaca söyliim; ben 27 yaşındayım.. 3 sene olucak ocakta evliliğimiz..(ama bunun 15 ayında eşim askerdi.. asker yolu bekledim yani..)
ilk kez bu ay korunmadık..bebek istiyorum çoooookkkkkkk

öpüyorum heppiniziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…