temem canımm görüşürüzkimse yok ben de kaçıyorum meg :))) görüşürüz cnm fazla konuşmayın okumak zor oluyor
slmmm herkeseee...
ben bu akşam aranızda olamayacam...
başım çok agrıyorr..
sabah 6 da kalktımm..
stresli bir gün olduu..
hepinizi öpüyorum...
UMUTSUZLUKKK YOKKKKKK
biz en temiz duygularımızla rabbimizden istiyoruz streslere girmeyeceğiz birazda akışına bırakacağız ama burda geyiğimizide yapacağız
bu ay olmadı öbür ay öbür ay olmadı sonraki ayy olana kadar devam edeceğiz
benim bir arkadaşım 3 yıl çocuk sahibi olamadı, üstelk doktorlar hiçbir sorun yok dedi ne zaman umudu kesti kendinden küt diye hamile kaldıya buna karar verdikten sonra düşünmemek çok zor ama en azından saplantı haline getirmeyelim o yüzden hiç üzülmeyin kızlar çalışmalara devam
geçen akşam haziran ayında hamile kalmak isteyenler topiğindeydik 2 akşam giremedim sanırım kapanmış topic :97: anlamadım ne oldu ki????
seyyah üzülme ne olur... olacak Allah'ın izni ile bebişlerimiz.buna inanmak ve sabır etmek lazım.ilacı bıraktıktan 3 ay sonra denemelere başlamak lazımmış.ilacın olumsuz etkileri oluyormuş ve mutlaka folik kullanmak gerekiyormuş ilacı bırakır bırakmaz belki güleceksiniz bana ama dayanamayıp test yaptım ve tabi ki tek çizgi çıktı bir yerde okumuştum bir haftalık bebek bile çıkabilir testte diye... boş umut işte benimki bat 20 haziran benim ve salı günü dr. gideceğim
selam kızlarr ne olmuş foruma ya değişmiş biraz önce yapılanırma vardı giremedim şimdide herşey değişmiş yaa
luckymmmmm nereye cnm hep burdayız artık diğer taraf kapandımeg üzgünüm yazamıyorum 10 dk dolmasını beklemek çok yorucu(( Şimdilik uzakta kalacağım konuya cidden kafam allak bullak oldu. Pazartesiden itibaren dönerim galiba aranıza ya kendi konumla yada bi şekilde bi yerde gelirim işte :))
:)) bizimde çalışmalar devam bakalım ne olucak sonuç hayırlısıyla çift çizgi olsunnnbat 4 temmuz :)))
Çalışma no 1
benim moralim cok bozuk.sabahtan beri ağlıyorum
kizlar benimde bat 20 haziran benide araniza alirsaniz coook sevinirim
merhaba meg immmmm nasılsın kuzum
iyiyim şebom benim..
bat 13 üm ya,tedirginlikle bekliyorum..
mesaj değiştiremiyoruz ya,acaip bi durum..:44:
arkadaşlarımın batlarını sonra ekleyebilcem artık..
sen nasılsın?
slm arkadaşlar benim bir sorum olacak ayın 3 yumurtlama tarihimdi ve değerlendirdik yalnız ayın 6 sında miğdemde aşırı bulantı ile kanama oldu acile gittik hamilelik olabileceğini sledim kan tahlili yapıldı sonuç 1 yani yok ama ben rahat değilim oyüzden verilen ilaçları kullanmadım adetim ayın 17 de beklemek zor eğer sorum kanda gebelik yumurtlamadan 3 gün sonra belli olurmu ? pazartesi gene tahlil yaptırsam mı miğde bulantım okadar çokki 5 gündür ne bişi yiyebiliyorum nede içebiliyorum zorlayıncada kan geliyo bugün belki belli olur die idrar testi yaptım tek çizgi ama C nin altında değil C İLE T NİN ortasın da bu ne demektir belim ve kasıklarım çok ağrıyor ne olur yardımmmmm hapımı kullanmam lazımmmmm
şebocummm miyabaaa
tabi gel hoşgeldin aramıza arkadaşımm
yanlız az önce farkettim,mesaj düzenlemesi yapılamıyo..
kkdeki yapılandırma çalışmasından dolayı..
bu sebeple batını birazdan eklicem canım olur mu..
canım emin olmamakla beraber,soruna yorum yapmaya çalışayım;
yarın bir keze daha kanda betaHCG bakılsın..eğer değerde biraz yükselme varsa,bu gebeliğe işaret olabilir çünkü..
yani gebelik var mı az çok anlaşılır kan değerinden..
istersen ilacının bundan içmeye başla..
hoşgeldin topiğimize..
bat'ın(beklenmeyen adet tarihi) yazılsın ister misin listemize?
evet cnm ikonlar okunmuyor
ayyy çok az kaldı senin bende heyecan yaptım şimdiçalışmalara devam mı cnm senin beklemedemisin sadece
bende iyim cnm eşim maça gitti yalnız kaldım evde allahtan siz varsınız nasıl geçerdi vakit
hoşbulduk yazılsın isterim 17 haziran
slm arkadaşlar benim bir sorum olacak ayın 3 yumurtlama tarihimdi ve değerlendirdik yalnız ayın 6 sında miğdemde aşırı bulantı ile kanama oldu acile gittik hamilelik olabileceğini sledim kan tahlili yapıldı sonuç 1 yani yok ama ben rahat değilim oyüzden verilen ilaçları kullanmadım adetim ayın 17 de beklemek zor eğer sorum kanda gebelik yumurtlamadan 3 gün sonra belli olurmu ? pazartesi gene tahlil yaptırsam mı miğde bulantım okadar çokki 5 gündür ne bişi yiyebiliyorum nede içebiliyorum zorlayıncada kan geliyo bugün belki belli olur die idrar testi yaptım tek çizgi ama C nin altında değil C İLE T NİN ortasın da bu ne demektir belim ve kasıklarım çok ağrıyor ne olur yardımmmmm hapımı kullanmam lazımmmmm
iyi geceler kızlar ben geldim nasılsınız gece kuşları:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?