Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlarr ne olmuş foruma ya değişmiş biraz önce yapılanırma vardı giremedim şimdide herşey değişmiş yaa

kimse yok ben de kaçıyorum meg :))) görüşürüz cnm fazla konuşmayın okumak zor oluyor
temem canımm görüşürüz
ama söz veremem bol çene çalabilirz de..:86:

slmmm herkeseee...
ben bu akşam aranızda olamayacam...
başım çok agrıyorr..
sabah 6 da kalktımm..
stresli bir gün olduu..
hepinizi öpüyorum...

geçmiş olsun edamm,dinlen o zaman canım benim görüşürüz..

yok umutsuzluk evettt :92:
biz KK kadınlarıyız,inatla bebelerimiz beklicezzz (şu KK similisi iyi bişey mi,değil mi kararsızım )

derincimm

tatsız,hoş olmayan olaylar oldu damlapalcim.. kırıldık,üzüldük.. ama geçti bitti..
yine bir aradayız şükürler olsun..
bebeklerimizi beklemeye burdan devam ediyoruz..

senin batının da listeye yazılmasını ister misin?
yada ben yazayım,istemezsen silerim canım..

selam kızlarr ne olmuş foruma ya değişmiş biraz önce yapılanırma vardı giremedim şimdide herşey değişmiş yaa

alyamm
bende alıntılarla yazmaya başlayınca gördüm,nolmuş kkye bööle ya :44:
vardır bir bildikleri ama,alışırız biz KKyi seviyoruz çünkü..

luckymmmmm nereye cnm hep burdayız artık diğer taraf kapandı

bat 4 temmuz :)))
Çalışma no 1
:)) bizimde çalışmalar devam bakalım ne olucak sonuç hayırlısıyla çift çizgi olsunnn

benim moralim cok bozuk.sabahtan beri ağlıyorum

cnmmmm moralini bozma hiç hepimiz az da olsa hazırlıklı olmalıyız hemen olacak diye birşey yok hayırlı zamanda olsun bebişler üzme kendini lütfenn

gece kuşları ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kizlar benimde bat 20 haziran benide araniza alirsaniz coook sevinirim

şebocummm miyabaaa

tabi gel hoşgeldin aramıza arkadaşımm

yanlız az önce farkettim,mesaj düzenlemesi yapılamıyo..
kkdeki yapılandırma çalışmasından dolayı..
bu sebeple batını birazdan eklicem canım olur mu..

slm arkadaşlar benim bir sorum olacak ayın 3 yumurtlama tarihimdi ve değerlendirdik yalnız ayın 6 sında miğdemde aşırı bulantı ile kanama oldu acile gittik hamilelik olabileceğini sledim kan tahlili yapıldı sonuç 1 yani yok ama ben rahat değilim oyüzden verilen ilaçları kullanmadım adetim ayın 17 de beklemek zor eğer sorum kanda gebelik yumurtlamadan 3 gün sonra belli olurmu ? pazartesi gene tahlil yaptırsam mı miğde bulantım okadar çokki 5 gündür ne bişi yiyebiliyorum nede içebiliyorum zorlayıncada kan geliyo bugün belki belli olur die idrar testi yaptım tek çizgi ama C nin altında değil C İLE T NİN ortasın da bu ne demektir belim ve kasıklarım çok ağrıyor ne olur yardımmmmm hapımı kullanmam lazımmmmm

merhaba meg immmmm nasılsın kuzum

iyiyim şebom benim..
bat 13 üm ya,tedirginlikle bekliyorum..

mesaj değiştiremiyoruz ya,acaip bi durum..:44:
arkadaşlarımın batlarını sonra ekleyebilcem artık..

sen nasılsın?

iyiyim şebom benim..
bat 13 üm ya,tedirginlikle bekliyorum..

mesaj değiştiremiyoruz ya,acaip bi durum..:44:
arkadaşlarımın batlarını sonra ekleyebilcem artık..

sen nasılsın?

evet cnm ikonlar okunmuyor
ayyy çok az kaldı senin bende heyecan yaptım şimdi çalışmalara devam mı cnm senin beklemedemisin sadece

bende iyim cnm eşim maça gitti yalnız kaldım evde allahtan siz varsınız nasıl geçerdi vakit

canım emin olmamakla beraber,soruna yorum yapmaya çalışayım;

yarın bir keze daha kanda betaHCG bakılsın..eğer değerde biraz yükselme varsa,bu gebeliğe işaret olabilir çünkü..
yani gebelik var mı az çok anlaşılır kan değerinden..
istersen ilacının bundan içmeye başla..

hoşgeldin topiğimize..
bat'ın(beklenmeyen adet tarihi) yazılsın ister misin listemize?

ok canim bu arada söylemeden edemicem aslinda arada bir okuyorum bu sayfalari ama pek katilmiyorum..seni cok icten ve sempatik buldum pozitif enerji veriyorsun

hoşbulduk yazılsın isterim 17 haziran

yok ya ben karar verdim bu şekilde mesaj yazmak ve değiştirememek hoşuma gitmedi..
ama herşeye alışır zamanla..

evet bak ben heyecanlıyım çok..
dün test yapmıştım tek çizgiydi..
ama adet günümde tekrar yapıcam test..

hee bu arada çalışma falan yokkk,ben dinlenmedeyim :86:

bizde hala annemlerdeyiz,ordan geldim KKye..
birazdan eve geçicezz,yani yan apartamana..
hemen gelirim tekrar..:78:

canım ben dr.a gittiğimde doktor iki gün sonrası belli olur demişti ama forumda 10 gün sonra çıkmayıpta sonra gebe olanları okudum. idrar testi günün gelmden zaten çıkmaz. senin şikayetlerin hastalığınlamı ilgili yoksa belirti olduğunumu düşünüyosun ?
ha bu arada benim dr. ilk bir ay hiçbişi olmaz ilaçtan demişti çünkü kendisi bana ilaç yazmıştı zaten.bence ilaçlarını kullanmalısın rahat ol bişi olmaz

kızlar bu arada tanışmaya ne dersiniz :))
ben ayşe 28 yaşındayım 6 aylık evliyim 5 aydır korunmuyorum
ama bebeğim nazlı galiba gelmedi daha
eşimdede bendede herhangi bir sorun görünmüyor bakalım bekliyoruz işte bizde inşallah rabbim tez zamanda hepimize verir

ay inanmıcaksınız ama, biz eve geçmiş bulunmaktayız

ben 2 sene oldu evleneli..korunmamıza ragmen bebegim olmuyor..bende hayıra yordum ve işe basladım...kafama çok taktığım için sorun yasadığımı düşünüyorum...Ama Allah tez zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin işallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…