Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

normal ultrosunla yanı karından baktı bişey göremedi.
evet sadece değerlere göre yorum yaptı...
sat tarihim 24 kasımdı...

Peki dış gebelik diyip gönderdi mi ben anlamadım bişey demedi mi?Dış gebelik diyebilmesi için kesenin rahimde olmadığına emin olması lazım.Bu durumda kesinlikle aşağıdan da ultrason bakması lazım.Bence bulabilirsen yarın hemen bir doktora git de içini rahatlat.Öyle ya da böyle bi netliğe kavuşsun canım.Bana hiç dış gebelikmiş gibi gelmiyor.

pazartesi tekrar gel kan takibi yaparız dedi...
alttan falan da bakmadı (
en erken pazartesi gidebilirim doktora
bilmiyorum bitap düşmüş durumdayım

anladm cnm :26:hiç şikayet etmeyelm o zaman şu anda saglık sistemi esksnden daha ii en azından uygun fiyata ozel hastahanelere gideblıosn burda artık bence de cnm onmli degldr o kahverengi akntı oluomuş genelde ilk aylarda sen yne çok yormamaya çalş kendini cnm elnden geldgnce ii hberler alcz yne cnm inşş bi dahaki kontrolunde...

oflu bu kadar üzme kendini neolur daha hiçbşey belli degl gitcksn başka dra da bak o keseyi de gösterck inş sana kese görnmeden bence de bilnemz dış gebelk falan neolur kalbini ferah tut..

oflu bu kadar üzme kendini neolur daha hiçbşey belli degl gitcksn başka dra da bak o keseyi de gösterck inş sana kese görnmeden bence de bilnemz dış gebelk falan neolur kalbini ferah tut..

nasıl üzmiyim üzülmemek elde değil biliyorum ama...
her şey ALLAHTAN bunu da biliyorum...
ama çok huzursuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum
belirsizlik beni mahvediyo

Neyse sen bilirsin.Üzme kendini,ben herşeyin yoluna gireceğine inanıyorum.En azından kese yok dememiş.Bence kanla olacak iş değil.Bi kere kesenin rahim dışında olduğundan emin olması lazım.Hala kan demiş anlamadım.Bence sen doktorunu değiştir.

ama çok huzursuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum

seni çok ii anlıorm cnm ama şu var ki o dr ezbere konşmş daha henuz hiçbşey belli degl burda da okmşsndr ferda da aynı şeyi yaşadı bazı drlar insanı boş yere telaşlandırablıor inş da katlanacak degerlern keseyi de görcksn cnm bnm buna inanalım boyle olsun dua edicm senn için oflucmm inş herşey ii olacak

ama çok huzursuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum

Canım ben senin doktorunu hiç beğenmedim Ne yapacağımı bilmiyorum diyorsun ama başka bi doktora gitmelisin bence.Yine söylüyorum ben dış gebelik olduğuna inanmıyorum.

yumurtlama zamnanım geçti diye biliyorum canım
ayın 9 da adet olmuştum ben
nezaman olur yumurtlama adetin 14. günü değilmi

canım eğer 28 günde bi adet oluyosan 14. gün olarak biliyorum ama yinede sana ovulasyon( yumurtlama) testlerinden almanı öneririm daha güvenli oluyor..

yumurtlama zamnanım geçti diye biliyorum canım
ayın 9 da adet olmuştum ben
nezaman olur yumurtlama adetin 14. günü değilmi

canım ovulasyonda ateş düşer ovulasyondan adete doğru yükselir..gebelik varsa yükseklerde seyreder..ama sabah 6-8 saatleri arası ve hep aynı saatlerde ölçülecek ayrıca da en az 3 saatlki uykudan sonra ve yataktan çıkmadan ölçülecek..o dediğin ısılar gn içinde ölçtüklerinse pek anlamı yok...benim adet günü ateşim gün içinde 37 idi ve adet geldi ama sabah ateşim düşüktü...önemli olan sabahki ateşin..

Nurdanımmm hoş geldnn guzell gebişimmzz bizimm azracım mrb tatlım ne yaptın btrdn mi işleri ? aysunm sana bşey sorcam tatlım yaa aldgn çakşır suyu bi litremi ? kaça aldn ben nette buldm 35 tl bi litre ama daha aktara sormadım sadece nettn baktım bi de suyla karştrlp içlıo demi o ? kocişi ikna ettm diger ay alcz içecek inş gelrse kırmızılar

canım almadım bugün gittim konuştum hem kökü hem suyu var dedi suyu tavsiye etti ama bitmiş getirticem dedi..
yarın yine gidicem..yarın getirmeye çalışıcam olmazsa çarşamba gelir dedi evet 1 lt ve 20 tl idi ama yeni gelen zamlı olabilir vs dedi ama olsa olsa 25 tir.. suya karıştırılıp içiliyomuş...1/4 çakşır üstü su olacak..yani baya gider..sende keçiye ve incire de devam edeceksin aynı zamanda değil mi??

oflu sana bişi dicem bugün eşimle de konusuyorduk bi hamile kaldım diye ne kadar seviniyoruz dedim
eşimin iş arkadaşının bebeği dogduktan 6 ay sonra hastalanmış ve bi hastaneye yatmış cocuk 3 yasında dün gözlerini kapattı
hiç bir hastane kabul etmiyormuş cocuk 2 bucuk senedir tek başına bi hastanedeydi..
Rabbim Hakkımızda hayırlısını versin lütfen üzülme herşeyde var bir hayır..
bende kürtaj oldum, bende cok istiyorum nerdeyse 2 sene olcak artık ama olmuyorsa olmuyor bu Kul yapımı değil Allah isterse olur istemezse Razıyız ..
Lütfen hayırlısını iste kendini yiyip bitirmenin bi alemi yok inşallah bu bebiş olmazsa yine olur Saglıklı olsun da .. sen saglıklı ol da..
şimdi diceksin ki amma kafa şişirdin o kadar basit mi evet bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…