normal ultrosunla yanı karından baktı bişey göremedi.
evet sadece değerlere göre yorum yaptı...
sat tarihim 24 kasımdı...
Peki dış gebelik diyip gönderdi mi ben anlamadım bişey demedi mi?Dış gebelik diyebilmesi için kesenin rahimde olmadığına emin olması lazım.Bu durumda kesinlikle aşağıdan da ultrason bakması lazım.Bence bulabilirsen yarın hemen bir doktora git de içini rahatlat.Öyle ya da böyle bi netliğe kavuşsun canım.Bana hiç dış gebelikmiş gibi gelmiyor.
ah canim benim ucretsiz olur mu cigerini aliyorlar valla.. turkiyedeki saglik sistemi resmen bedava kimse sikayet etmesin valla
canim burda hastayla cok ilgilenmelerinin sebebi basina bi is gelse sigorta canlarina okur o yuzden yani ve o sebeple de genellikle sana en kotu ihtimali hemen deyiverir doktorlar.. simdi benim gittigim yer bir klinik iki hastaneyle anlasmasi var.. orayla biz cok cok cok uygun fiyata anlastik normal fiyatlara nazaran.. hastaneden doktorlar belli gunlerde gelip, ordaki hastalarini muayene ediyorlar.. ve dogumu da sectigin hastanede yapiosun.. bizimki bizim evin dibinde hemen.. oyle yani canim benim.. bide hemsire bir arkadasim var onunla konustum.. diyorki kahverengi lekelenme de hamilelik belirtisidir dedi.. doktorumda o tarz biseyler demisti.. o yuzden cok daha rahatim cok sukur.. bakalim artik bir dahaki randevulara kadar beklicez dua etcez
pazartesi tekrar gel kan takibi yaparız dedi...
alttan falan da bakmadı(
en erken pazartesi gidebilirim doktora
bilmiyorum bitap düşmüş durumdayım
oflu bu kadar üzme kendini neolur daha hiçbşey belli degl gitcksn başka dra da bak o keseyi de gösterck inş sana kese görnmeden bence de bilnemz dış gebelk falan neolur kalbini ferah tut..
alttan falan da bakmadı(
nasıl üzmiyim üzülmemek elde değil biliyorum ama...
her şey ALLAHTAN bunu da biliyorum...
ama çok huzursuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum
belirsizlik beni mahvediyo
nasıl üzmiyim üzülmemek elde değil biliyorum ama...
her şey ALLAHTAN bunu da biliyorum...
ama çok huzursuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum
belirsizlik beni mahvediyo
ovulasyon yumurtlama günü demek ateş konusunda pek bi bilgim yok canım
yumurtlama zamnanım geçti diye biliyorum canım
ayın 9 da adet olmuştum ben
nezaman olur yumurtlama adetin 14. günü değilmi
yumurtlama zamnanım geçti diye biliyorum canım
ayın 9 da adet olmuştum ben
nezaman olur yumurtlama adetin 14. günü değilmi
bu arada film gene harikaydı yaa.. kuşum abbas öldü
Nurdanımmm hoş geldnn guzell gebişimmzz bizimmazracım mrb tatlım ne yaptın btrdn mi işleri ? aysunm sana bşey sorcam tatlım yaa aldgn çakşır suyu bi litremi ? kaça aldn ben nette buldm 35 tl bi litre ama daha aktara sormadım sadece nettn baktım bi de suyla karştrlp içlıo demi o ? kocişi ikna ettm diger ay alcz içecek inş gelrse kırmızılar
onda o göbek varken ölmezzz
bu arada film gene harikaydı yaa.. kuşum abbas öldü
alttan falan da bakmadı(
Hangi film aysunum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?