- 12 Ağustos 2011
- 488
- 4
- 96
aaa kaç yeni başladın demi cnm sen buna Allah Allah nie ki süt gelsn ya Ferda da olmuodu oyle du bakalm bu iknci gunm benden gelck mi :26:
Hiiii aşkolsun valla böyle yansıttıysam çok üzülürüm.Bak uyuz olmak için bi neden daha
Hayırlısı olsun elbet gelecek.Yumurtlama günün bak bugünlerde böyle sıkıntılı düşünme.Etkiler valla rahat olamay çalış.
pişşşşşşttt noluyu orda bakkiiimmmm
hoşgeldin megggg...pişşşşşşttt noluyu orda bakkiiimmmm
megim hoşgeldin bende hoş geldim
Nasılsınız kızlarr
canım benimmmmmmmmm
seni sefiyom kızma bana
ildoşmmm hpşgeldn tatlımmmnals durumlar bata kaç gun var denemye başlıckmsnz bu ay??
Naber senin şu ev ekonomisinden yani tarifler var mı?Ben şöyle mis kokuları olsun istiyom evimde.Koku takıntım var daYüzey temizleyicilerin kokusu hemen geçiyor.
Bir de senin şu beyaz sabun tarifini bir daha alabilir miyim, nerelerede kullanabiliyor?Arap sabunu sirke olayını 1 haftadır makinemde kullanıyorum memnunum valla Sağol canım.
Ya nolur öyle deme ben niye kızayım bak üzülüyorum.İnsan arkadaşına kızar mı?
bende öyle merak ediyorum ki duygu..ama öğrenemiyorumbizim 4 ayı geçti keçi kürüne...
ankaraya gidemiyoruz bayramdada kapalıydı merkez..çok merak ediyorum çokkk...
inşallah gerek kalmaz duygu bende rahim filminden korkuyorumaslında içimde bi yerlerde derin korku varrr...ama deliliğe vuruyorum hep takmıyomuş gibi yapıyorum..ama çok korkuyorum bebeğim bana gelecek mi diye...
inşallah duygum inşallah gelecek...
hoşgeldin megggg...
merhaba megan hoşgeldinn...
[
bat ayın 1 indeydi canım
gelmedi daha kırmızlra
beyaz sabunu bolca al ister rendele ister rendeleme
ben rendelenmiyorum artık
valla elimde bulaşık yıkayacaksam süngere sürüyorum gerçi ben süngerde kullanmıyorum elimde orlaon iple örüyorum süper köpürüyo ve mikrop yuvası olmuyo mesela
halılarımı hep onunla silerim
son suyunuda sirkeli silerim parlar kayar resmen halı canım
pişşşşşşttt noluyu orda bakkiiimmmm
megim hoşgeldin bende hoş geldim
Nasılsınız kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?