Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne rahat dimi şu erkeler benimki de öyle vallaa ayyss :26: zaten bizde onlar gibi olsaydık suanda bebeler kucaklarımızda hatta ellerimizde olurdu

haklısın canım umutsuzluğa bu süreçte yer yok...bakma sen bana üzülmelerim artık 5 dk sürüyo...olacak elbet..ne geliyosa yapalım elimizden Allah büyük..
yarın hayıta başlıyorum ama preesede siparişi vermedim daha..önce hayıtı mı denesem..olmazsa öteki ay mı alsam:44: ama ozamanda 1 ayım denemeden geçecek pişman olacağım belki..

pes etmek yok elbet yola son hız devam..sende yarın aktara git çakşırı birde ordan sor canım..beraberce başlarız.
.

ya beyaz sabunu çamaşır makindesinde kullanıyorsun diye hatırlıyorum

bak hala beyaz sabın,arap sabını muhabbeti yapıyu..
ildaaaa ovucan yap diom hadiiii

evet ildacan yap bi ovucan bakiim belki yum günündeki gibi çıkar

bak benim 6 aralık bi ovucan yaptım..
meraklıyım ya,vede kaşarlandım ya,rahatımmm
olcana varır kardeşimmm

vaaayyyyyyyyy meg sende bu ay olaylar olaylar var sankiii

olcana varır kardeşimmm

heheh inşallah koyulaşır kız günden güneee.. var mı belirtii kaşıntı leke meke bişi işte
zaten yoksa bile biz üretiriz kafamızdan o ayrı daa

HoşbuldummNasılsın aysunum
iyiyim canım bnm sağolasın

olcana varır kardeşimmm

meg bu koyu gibi mi tam seçemedim..bide sizinkiler hep 2.çizgide çıkıyo yaa anlayamadım kuzu:44:

vaaayyyyyyyyy meg sende bu ay olaylar olaylar var sankiii

2. çizgi 1. yle aynı koyulukta olmalı.. ama bat günü..
benimki aynı koyulukta değil ama kalın sanki..
du bakiim,bata kadar ovucan kontrolü yapcem ben

ztarım

meg bu koyu gibi mi tam seçemedim..bide sizinkiler hep 2.çizgide çıkıyo yaa anlayamadım kuzu:44:

aysunum laboquickte bata kadar 2. çizgi çıkıyo sanırım..
ama sipsilik çıkıyo..
benimki azcık daha koyu ve kalın çizgi..

cnm bence preseed de al çünkü bak nie blıomsn bu kürler tedavi amaçlı ya o yuzden spermlerin de degerlerini arttırmaları için bi süre gerekli ama preseed oyle degl işte anlık bşey yumrtyla spermn daha kolay bulşmasını saglıo şimdi mesela yne yapcz tabii ki çakşırı kürleri ...ama düşnsene preseed kullandık ve ve o ay ya da diger ay hamiş kaldık bi anlık bşey işte mucize gibi ama şu var preseed de hemen o ay işe yarayack die bşey yok ama denedklerinn ilk üç ayında hamiş kalanların oranı yuzde elliymiş bu da çok ii bi oran bence...

iyi geceler kızlar topiğin gediklisi geldi:))
Başka topiğe gidemiyorum ben ya gitsemde kalamıyorum
fena alışmışım buraya,Mayıs papatyası 2 ben:))

meg o ne testi bat a ne kadar var ovucan mı o?

Son düzenleme:
heheh inşallah koyulaşır kız günden güneee.. var mı belirtii kaşıntı leke meke bişi işte
zaten yoksa bile biz üretiriz kafamızdan o ayrı daa
hamilelik belirtilerine bakıyorum bu ay bir çoğu var bende ama ümitlenmek istemiyorum o kadar zamandan sonra inanamam..Şuan kaşıntı olayı nedir??onu bilmiyorum:)

canım gırgırına yazdım kaşıntıyı ama bi sızlama olabiliyor bak gögüslerde filan yada herhangibir yerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…