- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
bu ayda bekliyorum..bir hareket yok henüz..her ay ümitliyim..artık hamile olanları kıskanmaya başladım..bu arada her ay bir bayan olarak hamile kalmaya odaklandığım için eşim çok rahatsız..farkında olmadan sadece ovulasyon döneminde eşimi istiyorum...eşimle tartışıyoruz bu yüzden..eşim bebek çok istiyor..oluruna bırakmak istiyor..bende bir yığın değişim olucak bunlara kendimi hazırlamaya çalışıyorum..erkek gibi değilim ki..sonra gel de hamile kalmayı düşünme stres yapma..nasıl olcak bu...
evt işte tmm gdelm dra bilsem gelcgini bebişmn o şeklde bugun gderm rahm filmi aşılama ne gerkerse yaptrrm inan ki ama o da çok daha zor bi süreç ve tutma olasılıgı yne çok yuksek degl ...yapacgmz ne çok şey çıktı ve çıkıo be aysunum bi de bizm gibi olup da hamiş kalan çook en son bak kaderlerin harektlilik azdı hamiş şu andanie olmasın diorm azosperm olup da bile normal yoldan hamiş kalanlar var pes etmemek lazım umuttan ayrılmamak lazım ...takmamak ?? bak bunu yapamıyorum işte biraz rahat olablsem daha ii olck herşey ama işte...
[
bat ayın 1 indeydi canım
gelmedi daha kırmızlra
beyaz sabunu bolca al ister rendele ister rendeleme
ben rendelenmiyorum artık
valla elimde bulaşık yıkayacaksam süngere sürüyorum gerçi ben süngerde kullanmıyorum elimde orlaon iple örüyorum süper köpürüyo ve mikrop yuvası olmuyo mesela
halılarımı hep onunla silerim
son suyunuda sirkeli silerim parlar kayar resmen halı canım
demi yaaa...iyi söyledin.ne rahat dimi şu erkeler benimki de öyle vallaa ayyss :26: Zaten bizde onlar gibi olsaydık suanda bebeler kucaklarımızda hatta ellerimizde olurdu
ilda ben gibi gelmişsin gıııı
basıldınız heeee
bu ay çalşma olmşmuydu sizn ???
seni başak burcu ildoş seniisenn ev steril bi evdir valla
iyiyim canım bnm sağolasınHoşbuldummNasılsın aysunum
vaaayyyyyyyyy meg sende bu ay olaylar olaylar var sankiii
meg bu koyu gibi mi tam seçemedim..bide sizinkiler hep 2.çizgide çıkıyo yaa anlayamadım kuzu:44:
heheh inşallah koyulaşır kız günden güneee.. var mı belirtii kaşıntı leke meke bişi işte
zaten yoksa bile biz üretiriz kafamızdan o ayrı daahamilelik belirtilerine bakıyorum bu ay bir çoğu var bende ama ümitlenmek istemiyorum o kadar zamandan sonra inanamam..Şuan kaşıntı olayı nedir??onu bilmiyorum:)
slm, iyi geceler pambuk şekerleri nasılsınız????
haklısın canım umutsuzluğa bu süreçte yer yok...bakma sen bana üzülmelerim artık 5 dk sürüyo...olacak elbet..ne geliyosa yapalım elimizden Allah büyük..
yarın hayıta başlıyorum ama preesede siparişi vermedim daha..önce hayıtı mı denesem..olmazsa öteki ay mı alsam:44: ama ozamanda 1 ayım denemeden geçecek pişman olacağım belki..
pes etmek yok elbet yola son hız devam..sende yarın aktara git çakşırı birde ordan sor canım..beraberce başlarız..
heheh inşallah koyulaşır kız günden güneee.. var mı belirtii kaşıntı leke meke bişi işte
zaten yoksa bile biz üretiriz kafamızdan o ayrı daa
hamilelik belirtilerine bakıyorum bu ay bir çoğu var bende ama ümitlenmek istemiyorum o kadar zamandan sonra inanamam..Şuan kaşıntı olayı nedir??onu bilmiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?