Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tabi cnm dvm etcz hepsne bnm eşim bu kürlern dısında bi de vitamn hapları da içıo e vitamini ve amino asit bi dr arkdası tavsye etti bunlar da arttırıomş harektliliği yan etkileri de yok gıda takviyesi şeklinde ... bak o adam daha uygun fiyat demş sana ben de aktara sorayım bakaym yoksa o zaman alrm netten...

ay bı wınn adamı deli eder..
ferhat şarkı söylüyooo
severim bu adamın şarkılarınııı beyaz şovvv

evet canım bide aktardan sor bakalım daha uygun olabilir..hemen netten alma...
aynen bende devam ediyorum keçi,ve incire..
sabah incir,akşam çakşır,gece de keçi olacak
Anam ben o herüfe uyuz oliiyimmm

ama elisim mahsun oynamıyo yönetiyo filmi..bende mahsunun sesini müziğini oyunculuğunu sevmem ama film yazmayı yönetmenliği iyi yapıyo adam
..

Oynasa bi de atv yi silerdim yeminlen.Ben o adamın rant mantığına da kendisine de sesine de uyuz oluyorum,beğenmiyorum riyakar herifin teki.TAbi izleyene beğenene diyecek hiçbir şeyim yok kişisel tercih

:83::83::83::83::83::83:

İyiyz canım sen nasılsın?

NAPIYIM SABAH OLDU kALkTIk NEYSE BUGUN TATIL AMA GRIP OLMUSUM
BEN DE DURUMUMU ANLATIYIM SIZE BILMIYENLER VARSA BIZ 5 AYDIR DENIYORUZ AMA BU AY ESIM kECIBOYNUZU PEkMEZI BENSE HAYIT OTU HAPI ICIYORUM AMA SOYLE BIR DURUM OLDU BU ILAC SUT YAPARMIS AMA BEN HAMILE OLMADIGIM HALDE GOGSUMDEN SUT GELIYOR. AYRICA PRESEED SIPARIS VERDIM SALI GELIR BIDE ONU DENIYCEM YURTDISINDA OLDUGUM ICIN BURDA DAHA UYGUN FIYATI TURkIYEDE COk PAHALIYMIS BAT 20 ARALIk BU ARALAR YUMURTLUYORUM AkINTIDAN ANLASILIYOR INSALLAH HEPIMIZIN BEBEkLERI GELIR ARTIk BENIM DAYANICAk GUCUM kALMADI CUNkU

Oynasa bi de atv yi silerdim yeminlen.Ben o adamın rant mantığına da kendisine de sesine de uyuz oluyorum,beğenmiyorum riyakar herifin teki.TAbi izleyene beğenene diyecek hiçbir şeyim yok kişisel tercih

tamam kızma elisimmmmmm

aysun bazen aklma çok taklıo acaba degerler biraz olsn duzelmşmdr bizim sayı azcık artsa hızlı hareket en azından yuzde yürmü falan olsa elli gundur yapıorz kürleri daha bi bucuk ayı var heralde tam olarak yenilenmesi için şu preseede o yuzden inanıorm hareketi arttırıo ve kısa zamanda olmuo spermler Aysuncumm inşş aşılamaya rahim filmne falan gerek kalmadn kalcaz hamiş demi yaa rahim fişmnden korkuorm ben biraz yaa:44:

aaa kaç yeni başladın demi cnm sen buna Allah Allah nie ki süt gelsn ya Ferda da olmuodu oyle du bakalm bu iknci gunm benden gelck mi :26:

Hayırlısı olsun elbet gelecek.Yumurtlama günün bak bugünlerde böyle sıkıntılı düşünme.Etkiler valla rahat olamay çalış.

bende öyle merak ediyorum ki duygu..ama öğrenemiyorum bizim 4 ayı geçti keçi kürüne...
ankaraya gidemiyoruz bayramdada kapalıydı merkez..çok merak ediyorum çokkk...

inşallah gerek kalmaz duygu bende rahim filminden korkuyorum aslında içimde bi yerlerde derin korku varrr...ama deliliğe vuruyorum hep takmıyomuş gibi yapıyorum..ama çok korkuyorum bebeğim bana gelecek mi diye...

inşallah duygum inşallah gelecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…