- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
ilacı içti ya öylece halvete gircem diyekalbi dayanmadı..
adam böğürüyo resmen yaaa ııııyyyyyyyyy
canım almadım bugün gittim konuştum hem kökü hem suyu var dedi suyu tavsiye etti ama bitmiş getirticem dedi..
yarın yine gidicem..yarın getirmeye çalışıcam olmazsa çarşamba gelir dedi evet 1 lt ve 20 tl idi ama yeni gelen zamlı olabilir vs dedi ama olsa olsa 25 tir.. suya karıştırılıp içiliyomuş...1/4 çakşır üstü su olacak..yani baya gider..sende keçiye ve incire de devam edeceksin aynı zamanda değil mi??
mahsunun filmi varya canım atv de 'hayat devam ediyor'...çok güzel bir dizi
basıldınız
MERHABA ARkADASLAR NASILSINIZ
evet canım bide aktardan sor bakalım daha uygun olabilir..hemen netten alma...tabi cnm dvm etcz hepsne bnm eşim bu kürlern dısında bi de vitamn hapları da içıo e vitamini ve amino asit bi dr arkdası tavsye etti bunlar da arttırıomş harektliliği yan etkileri de yok gıda takviyesi şeklinde ... bak o adam daha uygun fiyat demş sana ben de aktara sorayım bakaym yoksa o zaman alrm netten...
Anam ben o herüfe uyuz oliiyimmm
ay bı wınn adamı deli eder..
ferhat şarkı söylüyooo
severim bu adamın şarkılarınııı beyaz şovvv
basıldınız
MERHABA ARkADASLAR NASILSINIZ
evet canım bide aktardan sor bakalım daha uygun olabilir..hemen netten alma...
aynen bende devam ediyorum keçi,ve incire..
sabah incir,akşam çakşır,gece de keçi olacak
ama elisim mahsun oynamıyo yönetiyo filmi..bende mahsunun sesini müziğini oyunculuğunu sevmem ama film yazmayı yönetmenliği iyi yapıyo adam..
:83::83::83::83::83::83:
İyiyz canım sen nasılsın?
Oynasa bi de atv yi silerdim yeminlen.Ben o adamın rant mantığına da kendisine de sesine de uyuz oluyorum,beğenmiyorum riyakar herifin teki.TAbi izleyene beğenene diyecek hiçbir şeyim yok kişisel tercih
evet canım bide aktardan sor bakalım daha uygun olabilir..hemen netten alma...
aynen bende devam ediyorum keçi,ve incire..
sabah incir,akşam çakşır,gece de keçi olacak
ama elisim mahsun oynamıyo yönetiyo filmi..bende mahsunun sesini müziğini oyunculuğunu sevmem ama film yazmayı yönetmenliği iyi yapıyo adam..
NAPIYIM SABAH OLDU kALkTIk NEYSE BUGUN TATIL AMA GRIP OLMUSUM
BEN DE DURUMUMU ANLATIYIM SIZE BILMIYENLER VARSA BIZ 5 AYDIR DENIYORUZ AMA BU AY ESIM kECIBOYNUZU PEkMEZI BENSE HAYIT OTU HAPI ICIYORUM AMA SOYLE BIR DURUM OLDU BU ILAC SUT YAPARMIS AMA BEN HAMILE OLMADIGIM HALDE GOGSUMDEN SUT GELIYOR. AYRICA PRESEED SIPARIS VERDIM SALI GELIR BIDE ONU DENIYCEM YURTDISINDA OLDUGUM ICIN BURDA DAHA UYGUN FIYATI TURkIYEDE COk PAHALIYMIS BAT 20 ARALIk BU ARALAR YUMURTLUYORUM AkINTIDAN ANLASILIYOR INSALLAH HEPIMIZIN BEBEkLERI GELIR ARTIk BENIM DAYANICAk GUCUM kALMADI CUNkU
basıldınız
NAPIYIM SABAH OLDU kALkTIk NEYSE BUGUN TATIL AMA GRIP OLMUSUM
BEN DE DURUMUMU ANLATIYIM SIZE BILMIYENLER VARSA BIZ 5 AYDIR DENIYORUZ AMA BU AY ESIM kECIBOYNUZU PEkMEZI BENSE HAYIT OTU HAPI ICIYORUM AMA SOYLE BIR DURUM OLDU BU ILAC SUT YAPARMIS AMA BEN HAMILE OLMADIGIM HALDE GOGSUMDEN SUT GELIYOR. AYRICA PRESEED SIPARIS VERDIM SALI GELIR BIDE ONU DENIYCEM YURTDISINDA OLDUGUM ICIN BURDA DAHA UYGUN FIYATI TURkIYEDE COk PAHALIYMIS BAT 20 ARALIk BU ARALAR YUMURTLUYORUM AkINTIDAN ANLASILIYOR INSALLAH HEPIMIZIN BEBEkLERI GELIR ARTIk BENIM DAYANICAk GUCUM kALMADI CUNkU
aysun bazen aklma çok taklıo acaba degerler biraz olsn duzelmşmdr bizim sayı azcık artsa hızlı hareket en azından yuzde yürmü falan olsa elli gundur yapıorz kürleri daha bi bucuk ayı var heralde tam olarak yenilenmesi için şu preseede o yuzden inanıorm hareketi arttırıo ve kısa zamanda olmuo spermler Aysuncumm inşş aşılamaya rahim filmne falan gerek kalmadn kalcaz hamiş demi yaa rahim fişmnden korkuorm ben biraz yaa:44:
tamam kızma elisimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?