yaaaa ama bu sipsilik değilll
tamam hergün yap resmini koy olu mu buraya..heyecan yaptım geneeee
Bata 5 gün falan var bence koyuluğu gayet ümit verici
benim testim amma ovucan testim sarı şekerim
hadi bakalımmm inşallahhhh
aaahhh ahhhhhh nerde o günleeerrrrr
Senin son 3 gün kaldı dimi adete :18::18::18:birde ateş ölç fıstıkım ne çıkacak
bat ne zamandı ?? az kaldı heral...iyi sevindim o zaman henüz öyle bir belirtim olmadı..
Elibsesim nasılsınBen gamzeli yada yellow hatırladınmı
evet beklediğimden erken geldi sinyal
kızlar sohbete doyum olmuyo ama gideyim...
yarın görüşürüz canlarım
evet beklediğimden erken geldi sinyal
kızlar sohbete doyum olmuyo ama gideyim...
yarın görüşürüz canlarım
bikaç saat önce 37.1di..
koltuk altı..
hemen ölçiimmay çok heleçanlıııı azcık da eğlenelim dimi
valla sohbet süper oldu yaaa..ama benimkinden sinyal gelir az sonra..neyse ses etmeden az daha kalayım..
ya ildacım şu 1 ay içinde 3 kez nasıl oluyo yawruu
bende hamile kaldıgım günü aslında bilmek isterim ama bizde o kadar cok oluyo ki hiç tahmin edemiyommmm:26:
4-12 mesaisi canım 1 de ancak evde oluyoo
suanda kayınvalidemde burda ve yanımda horul horul horluyoo ve sanırsam sinirlerim bozulmaya başladı suanda
koyulsun koyulsun gıbgırmızı olsun işalllahhhh
ok canım aklıma geldikçe paylaşırım şeker :)İlda hakket ben çok meraklıyım varsa yeni bişeyler yazıver,özele de yazabilrsin
içmediğim şey kalmadı yaavvv :)))) evet o ilacı almadık daha çakşır köklü macun aldık şimdilik canımbelki de gelmick batasıcalar belli mi olurrildoş proxeed plustan bahsetmşsn gecen gun dusunuomsnz almayı ben de bu ay gelrse eşime çakşır suyu içircem Aysun da içircek bi de preseed var bnm bi de hayıt tohumu hapı yne baya şey yapırom bu ay da yawww hani ferda yazıo ya hamişlern yanına ne kullandıklarını biz kociş ve ben ortak sayarsak on iki on üç kür hap vs. çıkar heralde iki satır tutar bnm yaptıklarım eşim de dahil tabii buna
benimki saatlerdir uyuyo yanımda koltukta :))))valla sohbet süper oldu yaaa..ama benimkinden sinyal gelir az sonra..neyse ses etmeden az daha kalayım..
valla daha öncede söölemiştinbşey sorcamm çok mrk ettmm senn geldi mi preseed gg den kutusu duzgunmuydu boyle hadi oyle oldgunu soyle içim rahat etsinn
4-12 mesaisi canım 1 de ancak evde oluyoo
suanda kayınvalidemde burda ve yanımda horul horul horluyoo ve sanırsam sinirlerim bozulmaya başladı suanda
anladım canım,boşver sabır çek uzun zamandırmı sende
meg inşllh hadi bakam var bu ay
Ya ben bu ovucanı tam yumurtlama günüme denk getirdim dün gece 11 gibi böle 2 çizgi çıktı . O gece halvet ettik yani dün sabah kaçıdık ama bu gece gene halvetlendik şimdi ben bu testi bata kadar yapmam mı lazımdıki.:18: Ben öle2 çizgi görünce bıraktım yumurtladım dedim
canım ama olsun gayet belli net yani 2. çizgi bence var kesin bişey ay valla çok heyecanlandım:118::118::118:
vay vayyy iyi çalıştın bu ay helal sana :13:
Ateşte süper bebem ayy hadi inşallahbikaç saat önce 37.1di..
koltuk altı..
hemen ölçiimmay çok heleçanlıııı azcık da eğlenelim dimi
aaa adını değiştirmişsin yazmıştın ama unutmuşum ee pek göremiyoz seni buralarda...
hatırlamam mı şekerimmm
ilaç ne durumda ?? bende içiyorum 1-2 gündür ama bu ay umut yok bende öylesine
kaynananna koptum
canım geçen ay ara kanama yaşadığım için çok uzun sürdü ve sonrasında 7 gün yatılı misfirim vardı
anca 3 gün gün aşırı yapabildik
sonrada eşim hep geç geldi işten
ok canım aklıma geldikçe paylaşırım şeker :)
içmediğim şey kalmadı yaavvv :)))) evet o ilacı almadık daha çakşır köklü macun aldık şimdilik canım
benimki saatlerdir uyuyo yanımda koltukta :))))
valla daha öncede söölemiştin
inceledim bende gelince her şey çok normal canım benim
kutu içi
bandrolü
herşey ok yani
aloooo bacılar: Ya ben bu ovucanı tam yumurtlama günüme denk getirdim dün gece 11 gibi böle 2 çizgi çıktı . O gece halvet ettik yani dün sabah kaçıdık ama bu gece gene halvetlendik şimdi ben bu testi bata kadar yapmam mı lazımdıki. Ben öle2 çizgi görünce bıraktım yumurtladım dedim
kaynananna koptum
canım geçen ay ara kanama yaşadığım için çok uzun sürdü ve sonrasında 7 gün yatılı misfirim vardı
anca 3 gün gün aşırı yapabildik
sonrada eşim hep geç geldi işten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?