bugün annem diyo ki,var mı yok mu diye düşüne düşüne,yalancı gebelik yaşar oldun :26:
her türlü alamet var ama bebiş yok
yok yaparızdaaaa nekadar orasını bilemedim
şimdi üşendim içeri gitmeye 3 değilde 6 g kadar mı sıkın ne diyodu
3 gün kullansak ....kalır mı 2 ay için daha :44: :44:
hele bi başlayalaım bakarız diğer aylaraaa
iyi gecler herkse kızlar ben normalde düzenli adet olurum 2 aydır korunmuyorum gebelik olmadı bu 3. ayım geçen ay 3 gün gecilti yani 32 günde bir olurken 35 oldu bu ay neye göre hesaplıcam yardımcı olun son 3 ayın adet tarihlerini yazıtorum 18 agustos ----17 eylül---18 ekim---21 kasım
yok yaparızdaaaa nekadar orasını bilemedim
şimdi üşendim içeri gitmeye 3 değilde 6 g kadar mı sıkın ne diyodu
3 gün kullansak ....kalır mı 2 ay için daha :44: :44:
hele bi başlayalaım bakarız diğer aylaraaa
gulak ne nen
he ondanım efet
bugün annem diyo ki,var mı yok mu diye düşüne düşüne,yalancı gebelik yaşar oldun :26:
her türlü alamet var ama bebiş yok
aman canım yumurtlama günleri dışında da tutuyo hem o zaman kız olma ihtimali yüksek oluyo biliyon muuu????,
üşengeclikten oraya bakmıyom bazen
valla ben sinirleri alınmışa döndüm 5 aydır
ne gebelik ne adet belirtisi yaşşıyorum artık
anlamasız anlamzsız geziniyorum etrafta
kocada diyo artık çok takmıyon galiba diye
yumurtlama günleri dışında nasıl oluyo yaaa
ozaman geç yumurtlama olursam anca olur yani ben yumurtlamayı kaçırırsam bebek oluyo mu yine deeeee
meg bence sen yarın ya da pazartesi kan vermeye git.Bebikin tutunmasına yardımcı olmak için
meg arkadaşım biraz araştırma yaptım..ilk çizgi mutlaka çıkmalıymış..İkinci çizgi gebelik testinin hassasiyetine göre değişirmiş..Ama doktorlar şöyle söylüyor.2.çizgi silik dahi olsa hamile olduğunu gösteriyormuş..yarın tekrar yap..ve sonra güzel mutlu bir sürece başlarsın..inşallah..Bebeği olsun isteyen herkese Allah hayırlısını versin..
Oyy kıyamam ben bebeme gelecek bu ay sahicisi gelecek inşallah
megimm uzat elini erken gebelik testlermden birini verivereym sana ayy komşu olsak veriverrdm hemenbu ay ben senn için hssedıorm falan demicm tersi çıkıo içimden düşüncem bu ayyy
canımsın meg oh rahatlıga bak sen bu rahatlıkla ikiz bilem yaparsınhayal kırıklığı laboratuvar benim için..
bat geçerse kafama göre kullanıcam ben..
yada doktora alo ben progestan başladım,haberin ola derim..
canım benim,benim fotosunu eklediğim,gebelik testi değil,keşke öyle olsaydı..
ben ovulasyon testimin fotosunu ekledim..
onda da bata yakın bir zaman yada bat günü kopkoyu 2. çizgi çıkarsa,bu döllenme olmuş demek..
inşallahhh,cümlemize
at komşu,yakalarım,izmirdeyiz ikimiz de sonuçta
hani tavuklar yumurtaların üstüne yatar ya civciv cıksın diye sıcak olması için işte senin sıcaklıgında ondandır canım yımırta değil o bebe bebe
meg ballım daha önce böyle olmuşmuydu?
bide megin durumunda olupta elinde ovücan olanlar yapsın bakam herkeste aynımı çıkacak???
bende cocuk ısıyorum adet gunum gecıyo ama test yapmaya korkuyorum yıne herzamankı gıbı hayal kırıklıgına ugrayacagım sanırım
canımsın meg oh rahatlıga bak sen bu rahatlıkla ikiz bilem yaparsın
eger normalde gecikme olmuyosa bebek olabilir canım varmı başka belirtin???bende cocuk ısıyorum adet gunum gecıyo ama test yapmaya korkuyorum yıne herzamankı gıbı hayal kırıklıgına ugrayacagım sanırım
Hayıt hapı kullanan var mı benim bugün ikinci gündü ama gebelik belirtisi yaşıyom şu anda.Kramp giriyor kasıklarıma ayrıyetten göğüs ucumda batma var.
Valla şaka yapmıyom cidden aynı gebelik belirtisi.(Ne mübarek hapmış daha adetim biteli3-5 saat oldu süreci baya hızlandırdı valla)
Hayıt hapı kullanan var mı benim bugün ikinci gündü ama gebelik belirtisi yaşıyom şu anda.Kramp giriyor kasıklarıma ayrıyetten göğüs ucumda batma var.
Valla şaka yapmıyom cidden aynı gebelik belirtisi.(Ne mübarek hapmış daha adetim biteli3-5 saat oldu süreci baya hızlandırdı valla)
İldam sadece yumurtlama günlerinde 3 gün kullanacaksan ve üç aya yetsin istiyorsan 4.4 gram kullanmalısın yani 4 gr mı biraz geçir.6 gr. kullnaırsan 40 gram 9 kez yetmez 9 uygulama aplikatörü olduğuna göre her ay 3 tane ve 4.4 gram olacak ben öyle kullanıcam
hayal kırıklığı laboratuvar benim için..
onda da bata yakın bir zaman yada bat günü kopkoyu 2. çizgi çıkarsa,bu döllenme olmuş demek..
inşallahhh,cümlemize
bende cocuk ısıyorum adet gunum gecıyo ama test yapmaya korkuyorum yıne herzamankı gıbı hayal kırıklıgına ugrayacagım sanırım
hayal kırıklığı laboratuvar benim için..
inşallahhh,cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?