Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bugün annem diyo ki,var mı yok mu diye düşüne düşüne,yalancı gebelik yaşar oldun :26:
her türlü alamet var ama bebiş yok

megimm uzat elini erken gebelik testlermden birini verivereym sana ayy komşu olsak veriverrdm hemen bu ay ben senn için hssedıorm falan demicm tersi çıkıo içimden düşüncem bu ayyy

ztara soralm bakalım kaç gram kullanmş yarın sorarız

33 günde bir adet oluyosun,
23 aralık bat,
4-9 aralık arası yumurtlama gününmüş arkadaşım..

İldam sadece yumurtlama günlerinde 3 gün kullanacaksan ve üç aya yetsin istiyorsan 4.4 gram kullanmalısın yani 4 gr mı biraz geçir.6 gr. kullnaırsan 40 gram 9 kez yetmez 9 uygulama aplikatörü olduğuna göre her ay 3 tane ve 4.4 gram olacak ben öyle kullanıcam

bugün annem diyo ki,var mı yok mu diye düşüne düşüne,yalancı gebelik yaşar oldun :26:
her türlü alamet var ama bebiş yok

valla ben sinirleri alınmışa döndüm 5 aydır
ne gebelik ne adet belirtisi yaşşıyorum artık
anlamasız anlamzsız geziniyorum etrafta
kocada diyo artık çok takmıyon galiba diye

aman canım yumurtlama günleri dışında da tutuyo hem o zaman kız olma ihtimali yüksek oluyo biliyon muuu????,

üşengeclikten oraya bakmıyom bazen

yumurtlama günleri dışında nasıl oluyo yaaa
ozaman geç yumurtlama olursam anca olur yani ben yumurtlamayı kaçırırsam bebek oluyo mu yine deeeee

meg ballım daha önce böyle olmuşmuydu?
bide megin durumunda olupta elinde ovücan olanlar yapsın bakam herkeste aynımı çıkacak???

işte bi yerde okumuştum adetine en uzun dönemde döllenme olursa kız oluyomuş .. son dakka golu yiyenler var kuzu illa yumurta günü olması gerekmiyoo ama o günler olma ihitmali daha yüksek ya ondan

bende cocuk ısıyorum adet gunum gecıyo ama test yapmaya korkuyorum yıne herzamankı gıbı hayal kırıklıgına ugrayacagım sanırım

meg bence sen yarın ya da pazartesi kan vermeye git.Bebikin tutunmasına yardımcı olmak için

hayal kırıklığı laboratuvar benim için..
bat geçerse kafama göre kullanıcam ben..
yada doktora alo ben progestan başladım,haberin ola derim..

canım benim,benim fotosunu eklediğim,gebelik testi değil,keşke öyle olsaydı..
ben ovulasyon testimin fotosunu ekledim..
onda da bata yakın bir zaman yada bat günü kopkoyu 2. çizgi çıkarsa,bu döllenme olmuş demek..

Oyy kıyamam ben bebeme gelecek bu ay sahicisi gelecek inşallah

inşallahhh,cümlemize

megimm uzat elini erken gebelik testlermden birini verivereym sana ayy komşu olsak veriverrdm hemen bu ay ben senn için hssedıorm falan demicm tersi çıkıo içimden düşüncem bu ayyy

at komşu,yakalarım,izmirdeyiz ikimiz de sonuçta

Hayıt hapı kullanan var mı benim bugün ikinci gündü ama gebelik belirtisi yaşıyom şu anda.Kramp giriyor kasıklarıma ayrıyetten göğüs ucumda batma var.
Valla şaka yapmıyom cidden aynı gebelik belirtisi.(Ne mübarek hapmış daha adetim biteli3-5 saat oldu süreci baya hızlandırdı valla)

canımsın meg oh rahatlıga bak sen bu rahatlıkla ikiz bilem yaparsın

hani tavuklar yumurtaların üstüne yatar ya civciv cıksın diye sıcak olması için işte senin sıcaklıgında ondandır canım yımırta değil o bebe bebe

olsa ne güzel olurrr
mucksss elibesesime

meg ballım daha önce böyle olmuşmuydu?
bide megin durumunda olupta elinde ovücan olanlar yapsın bakam herkeste aynımı çıkacak???

sipsilik olmuştu bat günü ovucandaki 2.çizgi..

bende cocuk ısıyorum adet gunum gecıyo ama test yapmaya korkuyorum yıne herzamankı gıbı hayal kırıklıgına ugrayacagım sanırım

günün geçtiyse yap canım test
inşallah vardır bebek

eger normalde gecikme olmuyosa bebek olabilir canım varmı başka belirtin???

eliscim ya bende hayıtı kullanmak istiyom ama niye biliyon mu
memiş büyütmek içinnn
cok küçük değil ama az büyüse fena olmaz hani kakakkikiiii

valla bak ben de iki gundur kullanıorm dedm kendi kendme bugun hatta aynı adet belrtileri var karnım şiş göğslerim şiş daha ovulasyon günmde ble deglm ...

İldacım belki gözünden kaçmıştır diye tekrar yazdım

Son düzenleme:

Valla ben daha test bile yapamadım..günüm hiç geç kalmadı erken geldi ama geç gelmedi..Ön hazırlık benim ki.araştırıyorum sürekli başıma geldiğinde şaşırmak istemiyorum..bunuda öğrendiğim iyi oldu..Ben braya yeni katıldım yeni takip ediyorumBazı kullandığınız terimleri anlamıyorum.O yüzden bazen saçmalıyo olabilirim.Bu süreci sizlerle atlatmak istedim..

ben çok umutluyum hayıttan

Selam kaç gün geçti adetin?

Sen bilirsin ama öyle ya da böyle artık tutarız inşallah bebişi ya.Valla ben ocakta doğuracakken hala çalışıyom offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…