yok bu akşam geldi her akşam olsa heralde dayanamam ...
bu yazıları kociş okursa cok utanırım heee ama napiyim pöfffff
üfff
ayyyy
amannn
la havle vela.....
ateş; 37.0 koltuk altı
kutuda ezklk falan hiçbşey yok demi oh bak işte bnm o saftorik kargocular yuzunden oldu iice tasdiklendi şimdi bu durummvar var tüpte bile seri no ve s.k.t var cnm bence kesn orjinal bunlar dogru terch yaptık ...
inş hep boyle gitck cnm benmmm
megim sen hamilesin kız bence Allahım inş Rabbim duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
İnşallah böyle devam ederrrr hiç düşmez:119::119:
meg artık bu ateşle bu ovucanla bebiş yoksa sende ne var acabaaa :97::97::97:
evet canımmmm
ama biz bunu baya içimize sokucaz mı
ve kaç g'ye kadar dolduralım içine jel ?
megggggggggggggggg
sen de bebiş var bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ateşte süper bebem ayy hadi inşallah
Ben buralardayım aslında hergün giriyorum denk gelemedik belkide
Ben ilaca 9 kasımda başladım günde 3 kez bir çay bardağına bir tatlı kaşığı içtim 200 ml olduğu için bitene kadar içtim.Yanlış hatırlamıyorsam 18 gün içmiş oldum ilacı ve şimdi günümü bekliyorum 9 aralık beklenen adet tarihim.
Belirti olarakta sabah yataktan kalkınca bulantım oluyor.Yumurtlamadan 4 gün sonra şiddetli karın ağrım olmuştu.Birde yemek yiyorum bir saat sonra kurt gibi acıkıyorum yememek için direnirsemde bayılacak gibi oluyorum
Ama bunları psikolojiktir büyük ihtimalle
aman aman iyiki bugün gelmiş o zamanaman sayfalar ilerlesinde kocişin görmesin... sabır sabır ya sabır
hıms doğruu ama kafan başka yerdeyse belkide tutmuştur canımcıımmm inşallah da tutmuştur yaaaa hadi artık bombaları patlatın teker teker sıra bize gelsin
inşallahhh diyorum,aminnn diyorum canım arkadaşlarım benim
he bebe yoksa ne bu durum dimi
megggggggggggggggg
sen de bebiş var bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş
değildir değildir bebektir oooay cok heyecanlı yaaaaa
üf hepinizin batını ezberimde tutmak istiyorum ve tutucamm tamam sen 9 meg 6 ilda kaçtı hımmm onun ki karışık neyseee benimki cıkmaz ayın son çarşambası filandııı
valla görmesin annesi cok kıymetlidir laf söyletmez
meg sen suanda bir gulaksıınnnn gıtgıtgıdaaakkk yumurtan sıcaaak inanmazsan gelde baaakkkk
:118:
inşallahhh diyorum,aminnn diyorum canım arkadaşlarım benim
he bebe yoksa ne bu durum dimi
valla cnm aslnda nasl yapcm ben de düşüncedeym:26: ama yaparız yaa üç gram üç gram kullancm ben ve sadece ovulasyon günlernde yanii üç kez kullancm bu ay olmazsa diger aya da kalsn die gerçi üç ay falan gdıomş sadece ovulasyon gunlernde kullanrsan tabii ki
bugün annem diyo ki,var mı yok mu diye düşüne düşüne,yalancı gebelik yaşar oldun :26:
her türlü alamet var ama bebiş yok
aman canım yumurtlama günleri dışında da tutuyo hem o zaman kız olma ihtimali yüksek oluyo biliyon muuu????,ahhh keşke bitanem yaaaaa
netteki hesaplamaya göre adetim biter bitemz yumurtladım diyoo
gerçi çok kasık ağrım olmuştu doğru olabilir
ama biz günler sonra halvetlendik o da bebeiş için değillll
İnşallah öyledirAklında tutmana gerek yok fıstığım ilk sayfada yazıyor ya zaten herkesin batı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?