Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi gecler herkse kızlar ben normalde düzenli adet olurum 2 aydır korunmuyorum gebelik olmadı bu 3. ayım geçen ay 3 gün gecilti yani 32 günde bir olurken 35 oldu bu ay neye göre hesaplıcam yardımcı olun son 3 ayın adet tarihlerini yazıtorum 18 agustos ----17 eylül---18 ekim---21 kasım

kutuda ezklk falan hiçbşey yok demi oh bak işte bnm o saftorik kargocular yuzunden oldu iice tasdiklendi şimdi bu durumm var var tüpte bile seri no ve s.k.t var cnm bence kesn orjinal bunlardogru terch yaptık ...

evet canımmmm
ama biz bunu baya içimize sokucaz mı
ve kaç g'ye kadar dolduralım içine jel ?

megggggggggggggggg
sen de bebiş var bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş hep boyle gitck cnm benmmm

megim sen hamilesin kız bence Allahım inş Rabbim duy sesimiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

İnşallah böyle devam ederrrr hiç düşmez:119::119:

meg artık bu ateşle bu ovucanla bebiş yoksa sende ne var acabaaa :97::97::97:

inşallahhh diyorum,aminnn diyorum canım arkadaşlarım benim

he bebe yoksa ne bu durum dimi

evet canımmmm
ama biz bunu baya içimize sokucaz mı
ve kaç g'ye kadar dolduralım içine jel ?

megggggggggggggggg

valla cnm aslnda nasl yapcm ben de düşüncedeym:26: ama yaparız yaa üç gram üç gram kullancm ben ve sadece ovulasyon günlernde yanii üç kez kullancm bu ay olmazsa diger aya da kalsn die gerçi üç ay falan gdıomş sadece ovulasyon gunlernde kullanrsan tabii ki

değildir değildir bebektir ooo ay cok heyecanlı yaaaaa

üf hepinizin batını ezberimde tutmak istiyorum ve tutucamm tamam sen 9 meg 6 ilda kaçtı hımmm onun ki karışık neyseee benimki cıkmaz ayın son çarşambası filandııı

aman aman iyiki bugün gelmiş o zaman aman sayfalar ilerlesinde kocişin görmesin... sabır sabır ya sabır

valla görmesin annesi cok kıymetlidir laf söyletmez

hıms doğruu ama kafan başka yerdeyse belkide tutmuştur canımcıımmm inşallah da tutmuştur yaaaa hadi artık bombaları patlatın teker teker sıra bize gelsin

ahhh keşke bitanem yaaaaa
netteki hesaplamaya göre adetim biter bitemz yumurtladım diyoo
gerçi çok kasık ağrım olmuştu doğru olabilir
ama biz günler sonra halvetlendik o da bebeiş için değillll

megggggggggggggggg

bugün annem diyo ki,var mı yok mu diye düşüne düşüne,yalancı gebelik yaşar oldun :26:
her türlü alamet var ama bebiş yok

İnşallah öyledirAklında tutmana gerek yok fıstığım ilk sayfada yazıyor ya zaten herkesin batı

meg arkadaşım biraz araştırma yaptım..ilk çizgi mutlaka çıkmalıymış..İkinci çizgi gebelik testinin hassasiyetine göre değişirmiş..Ama doktorlar şöyle söylüyor.2.çizgi silik dahi olsa hamile olduğunu gösteriyormuş..yarın tekrar yap..ve sonra güzel mutlu bir sürece başlarsın..inşallah..Bebeği olsun isteyen herkese Allah hayırlısını versin..

yok yaparızdaaaa nekadar orasını bilemedim
şimdi üşendim içeri gitmeye 3 değilde 6 g kadar mı sıkın ne diyodu
3 gün kullansak ....kalır mı 2 ay için daha :44: :44:
hele bi başlayalaım bakarız diğer aylaraaa

ahhh keşke bitanem yaaaaa
netteki hesaplamaya göre adetim biter bitemz yumurtladım diyoo
gerçi çok kasık ağrım olmuştu doğru olabilir
ama biz günler sonra halvetlendik o da bebeiş için değillll
aman canım yumurtlama günleri dışında da tutuyo hem o zaman kız olma ihtimali yüksek oluyo biliyon muuu????,

İnşallah öyledirAklında tutmana gerek yok fıstığım ilk sayfada yazıyor ya zaten herkesin batı

üşengeclikten oraya bakmıyom bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…