Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ztara soralm bakalım kaç gram kullanmş yarın sorarız

kızlar üşenmedim şimdi baktım evevt 3g kadar sıkın içine jeli diyor

tut megim yolluormm aslnda ne guzel olr erken öğrnmk ...o zaman da kanda falan çıkması zaman alablr o dezavantajı var bakalım bu bata bi kaç gun kala yapcm ben de inşş görrm çizft çizgii

hoşgeldinn canımmmm
alışırsın yakında
kafalar gidik olyiii bazen bizdeee doğal olarak bebek diye diye

valla bak ben de iki gundur kullanıorm dedm kendi kendme bugun hatta aynı adet belrtileri var karnım şiş göğslerim şiş daha ovulasyon günmde ble deglm ...

Di mi bana öyle gelmiyor yani size de oldu...

Nasıl yaa valla mı büyüto yani????? Peki bırakınca memiş de pıssss mı yoksa büyük mü kalıyo?

ben çok umutluyum hayıttan

İnşallah inşallah hayıttan sonra bebiş tutarsa, "bak çocuğum bu senin baban" diye tanıtacam valla.Kocişe de artık taşıyıcı falan derim.Senin genlerin bu adamda emaneten duruyodu aldık işte hayıt sayesinde de sen doğdun senin babanın adı agnucaston diyecem.

cano benim 2 çizgide aynı koyuluktaydı zati onu dyom işte

minnoş ben şimdi yapayım mı mesela test dur yapayım size yazayım ok

sen yeni mi başladın bebek çalışmalarına?
paylaş bizimle,bu süreç ancak böyle geçer..

Sen bilirsin ama öyle ya da böyle artık tutarız inşallah bebişi ya.Valla ben ocakta doğuracakken hala çalışıyom offff offf

ya evet beraber yola çıktığım arkadaşlarım nisanda doğuruyo,ben ovucanlarla oynuyom hala

du bakalım az kaldı anaa 3 güncükkkkkkkkk abovvv
tutmuş olma ihtimali suana bakılırsa %99.9 ....

inşallahhhhhhhhh yarabbimmm
o gelmezse ben tutup kapıp getircem onu,az kaldı senenin dolmasına zaten

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin :)

valla memişler sonra pısıyo mu işte onu bilmiyorummmm :44::44:

ya bnm göğsler zaten büyük bi de hayıt hapı oo yaptık işi valla
elis çok komiksn valla bnm preseed ve hayıt ve b1:i sürü kürrr ben de hamiş kalnca mutfaga gidip keçiboynuzundan başlyrk hepsne teşekkürlerimi suncam hunili anneler olcazz valla tammm

Son düzenleme:

hey allam ne diyo bu kız diyorummm

hatunlar ben gidiyom kociş geldi
bu akşam halvet varmı acaba.. kesin vardır ama umut yok o ayrı
hersey bebiş için değil bu ay hersey kociş içinnn :123:dındın dın dın dırı dı dın dın dın dın dın

ya bişey dicem :26::26::26:
bu jeli ööle şaapınca,nasıl olcak o iş..
ööle çok fazla vıcık vıcık vs

görüşürüz elibesesim

4 ay oldu denemelere başladık..şuan bir sonuç yok..rahimim ters olduğu için biraz zor tutar diyorlar ama doktorum tam tersini söylüyor..ovulasyon günlerimi takip ediyorum ama bu test gününü sanırım daha iyi belli ediyor..şimdiden almalımıyım yada çok mu erken bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…