- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
valla şurupla 3 kere yumurtladım..
olur mu olur
ama biri bile tutmamıştır varsan baksan
İldam sadece yumurtlama günlerinde 3 gün kullanacaksan ve üç aya yetsin istiyorsan 4.4 gram kullanmalısın yani 4 gr mı biraz geçir.6 gr. kullnaırsan 40 gram 9 kez yetmez 9 uygulama aplikatörü olduğuna göre her ay 3 tane ve 4.4 gram olacak ben öyle kullanıcam
ztara soralm bakalım kaç gram kullanmşyarın sorarız
tut megim yolluormmhayal kırıklığı laboratuvar benim için..
bat geçerse kafama göre kullanıcam ben..
yada doktora alo ben progestan başladım,haberin ola derim..
canım benim,benim fotosunu eklediğim,gebelik testi değil,keşke öyle olsaydı..
ben ovulasyon testimin fotosunu ekledim..
onda da bata yakın bir zaman yada bat günü kopkoyu 2. çizgi çıkarsa,bu döllenme olmuş demek..
inşallahhh,cümlemize
at komşu,yakalarım,izmirdeyiz ikimiz de sonuçta
kızlar üşenmedim şimdi baktım evevt 3g kadar sıkın içine jeli diyor
kızlar üşenmedim şimdi baktım evevt 3g kadar sıkın içine jeli diyor
Valla ben daha test bile yapamadım..günüm hiç geç kalmadı erken geldi ama geç gelmedi..Ön hazırlık benim ki.araştırıyorum sürekli başıma geldiğinde şaşırmak istemiyorum..bunuda öğrendiğim iyi oldu..Ben braya yeni katıldım yeni takip ediyorumBazı kullandığınız terimleri anlamıyorum.O yüzden bazen saçmalıyo olabilirim.Bu süreci sizlerle atlatmak istedim..
3 gr. kullanılıyorsa ozmaan 3 ay kullnacaksak her ay 4 gün kullanabiliriz
valla bak ben de iki gundur kullanıorm dedm kendi kendme bugun hatta aynı adet belrtileri var karnım şiş göğslerim şiş daha ovulasyon günmde ble deglm ...
Nasıl yaa valla mı büyüto yani????? Peki bırakınca memiş de pıssss mı yoksa büyük mü kalıyo?eger normalde gecikme olmuyosa bebek olabilir canım varmı başka belirtin???
eliscim ya bende hayıtı kullanmak istiyom ama niye biliyon mu
memiş büyütmek içinnn
cok küçük değil ama az büyüse fena olmaz hanikakakkikiiii
ben çok umutluyum hayıttan
İyiyim canım sen nasılsın?Okudum halvetlenmişsin hadi hayırlı olsun inşallah.Ama bi test daha yapmanı
öneririm,çizginin silikleştiğini görürsek yumurtladığından emin oluruz rahatlarsın.Ben öyle yapıyorum çünkü.
Canım akşam da yazdıydım görmedin heralde
Valla ben daha test bile yapamadım..günüm hiç geç kalmadı erken geldi ama geç gelmedi..Ön hazırlık benim ki.araştırıyorum sürekli başıma geldiğinde şaşırmak istemiyorum..bunuda öğrendiğim iyi oldu..Ben braya yeni katıldım yeni takip ediyorumBazı kullandığınız terimleri anlamıyorum.O yüzden bazen saçmalıyo olabilirim.Bu süreci sizlerle atlatmak istedim..
Sen bilirsin ama öyle ya da böyle artık tutarız inşallah bebişi ya.Valla ben ocakta doğuracakken hala çalışıyom offff offf
du bakalım az kaldı anaa 3 güncükkkkkkkkk abovvv
tutmuş olma ihtimali suana bakılırsa %99.9 ....
ben dogru hatrlmaşm dkkatli de okumamştm halbuki ama biz meganın dedgi gibi dört gram mı kullansak etksi daha çok olsun die
3 gr. kullanılıyorsa ozmaan 3 ay kullnacaksak her ay 4 gün kullanabiliriz
Nasıl yaa valla mı büyüto yani????? Peki bırakınca memiş de pıssss mı yoksa büyük mü kalıyo?
İnşallah inşallah hayıttan sonra bebiş tutarsa, "bak çocuğum bu senin baban" diye tanıtacam valla.Kocişe de artık taşıyıcı falan derim.Senin genlerin bu adamda emaneten duruyodu aldık işte hayıt sayesinde de sen doğdun senin babanın adı agnucaston diyecem.
cano benim 2 çizgide aynı koyuluktaydı zati onu dyom işte
minnoş ben şimdi yapayım mı mesela test dur yapayım size yazayım ok
Di mi bana öyle gelmiyor yani size de oldu...
Nasıl yaa valla mı büyüto yani????? Peki bırakınca memiş de pıssss mı yoksa büyük mü kalıyo?
İnşallah inşallah hayıttan sonra bebiş tutarsa, "bak çocuğum bu senin baban" diye tanıtacam valla.Kocişe de artık taşıyıcı falan derim.Senin genlerin bu adamda emaneten duruyodu aldık işte hayıt sayesinde de sen doğdun senin babanın adı agnucaston diyecem.
hatunlar ben gidiyom kociş geldi
bu akşam halvet varmı acaba.. kesin vardır ama umut yok o ayrı
hersey bebiş için değil bu ay hersey kociş içinnn :123:dındın dın dın dırı dı dın dın dın dın dın
4 ay oldu denemelere başladık..şuan bir sonuç yok..rahimim ters olduğu için biraz zor tutar diyorlar ama doktorum tam tersini söylüyor..ovulasyon günlerimi takip ediyorum ama bu test gününü sanırım daha iyi belli ediyor..şimdiden almalımıyım yada çok mu erken bilemiyorum..sen yeni mi başladın bebek çalışmalarına?
paylaş bizimle,bu süreç ancak böyle geçer..
ya evet beraber yola çıktığım arkadaşlarım nisanda doğuruyo,ben ovucanlarla oynuyom hala
inşallahhhhhhhhh yarabbimmm
o gelmezse ben tutup kapıp getircem onu,az kaldı senenin dolmasına zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?