evet durumlar vahim canım ya :26:bende öyle düşünür oldum gibi sanki :44:
ama saçmalıyoruz biliyosun dimi
inşallah hepimizinki...
aminnn..
ayy ben fena çuvalladım o zaman yani benim bebeğimde ilk testim de öyleydi hatta daha silikti ondan yaaa..neyse artık kusura bakmayın.... o arkadaştan da ayrıca özür diliyorum........
Kızlar ovulasyon teslerini hangi siteden alıyorsunuz ve hangi markaydı?
Kızlar ovulasyon teslerini hangi siteden alıyorsunuz ve hangi markaydı?
özürlük ne var ki canım benim ya
ben GGden laboquick kullanıyorum..
evet durumlar vahim canım ya :26:bende öyle düşünür oldum gibi sanki :44:
ama saçmalıyoruz biliyosun dimi
meg umutluyum kızım
neticede 3sefer yumurtlamışsın
daha ne olsun
ben bu ay yumurtlamadım bile
hadi gzl haber ver 3gün soora
öle canım du bakalım bu ay bişey olcakmı ilk defa böle ovucan testiyle deniyoruz
sağol kuuuzzum da herif erkenden işe gidiyo 6 da ben nerden halvet etcem adamla artık 3 de gelince yakasına yapışırım
Ay aman daha bunun gebeliği var lohuası var kocalara da yazık,şahsen benimkinin tek eğlencesi halvet vallao da gitse ne yapacak adam
10 günlük gecikmeden bebe çıkmadı seyyahım geçen ay benim unutma..
ama allahtan umut kesilmez tabi..
benden bi hoşaf olmaz
umarım senden olur
allah büyük veren o zaten
dua edip bekleyecen
böyle hiç bir anlamı olmuyorki halvetin ama insanın elinde olmuyo sadece belli günlere odaklanıyosun işte o günler geçince bitiyo olay. ya meg sana anlatmıştım ya çift çizgiyi gördüğüm gün bi gündür halvet olmuştu bide onun gecesi sonra yine olması gerekiyodu ama olmadı sinir oldum kocama üşendi bende üstüne gitmedim aman dedim banane benmi düşüncem sadece, şimdide başına kakıp duruyorum ya sonraki günler yumurtladıysam olmadıysa diyekeçiboynuzunuda 2 kez içti sadece. olmazsa onu suçlucam bu ay bahanem hazır her ay canım
10 günlük gecikmeden bebe çıkmadı seyyahım geçen ay benim unutma..
ben saati zabah 5bıççığa kuruyodumdum
hadi cnm o satte yapıyomuyduzki
bendemi denesem acaba
Öyle ama yapacak birşey yok orta yolu bulacaz artık,bi söz var da şimdi burda ayıp olur yazmayım.10 günlük gecikmeden bebe çıkmadı seyyahım geçen ay benim unutma..
ben saati zabah 5bıççığa kuruyodumdum
ne biliim elisim ya.. valla yazık evet ama bize de yazık yani..
ya ne kadar benziyoruz
evet gün kaçınca ve içmesi yemesi gerekeni yemeyince direkt hücummm
ama o halvet de yeterli aslında..
yani spermlerin 72 saat canlı kaldıklarını düşünücek olursak..
benden bi hoşaf olmaz
umarım senden olur
allah büyük veren o zaten
dua edip bekleyecen
valla bu ay hep sabah halveti çalıştık bizhadi cnm o satte yapıyomuyduzki
bendemi denesem acaba
Öyle ama yapacak birşey yok orta yolu bulacaz artık,bi söz var da şimdi burda ayıp olur yazmayım.
ya sanki bendeki spermler 3 gün yaşamaz gibi geliyo bana nedense yaa ne biliyim kocam gibi tembeldir bence onlarda
Ben gg den alıyom marka gözetmiyom,kampanyasına göre takılıyom
Teşekkürler elisim
Kızlar ben gg dan hiç alışveriş yapmamıştım şimdiye kadar ama sizler alışveriş yaptığınız için güvendim o siteye presedide oradan alıcamya dahada gerisi gelir oradan alırım arada birşeyler peki kredi kartıyla alışveriş yaptınızmı yani aldıklarınızı kartla aldınız dimi ?
kızlar kalıp sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama gözerim kapanıyor öpüyoruuum hepinizi iyi geceleeer
aa benden de cacık olmas seyyah
valla bu ay hep sabah halveti çalıştık biz
ben bizimkini sabah halvetine ikna edemiyorum ya
sinir ediyor beni
kızlar kalıp sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama gözerim kapanıyor öpüyoruuum hepinizi iyi geceleeer
Teşekkürler elisim
Kızlar ben gg dan hiç alışveriş yapmamıştım şimdiye kadar ama sizler alışveriş yaptığınız için güvendim o siteye presedide oradan alıcamya dahada gerisi gelir oradan alırım arada birşeyler peki kredi kartıyla alışveriş yaptınızmı yani aldıklarınızı kartla aldınız dimi ?
anladım ben onu
ve efetttt
ben bizimkini sabah halvetine ikna edemiyorum ya
sinir ediyor beni
Ah bu stresle valla nasıl olacak onu da bilmiyom.Amma nazlı çıktılar ha onlar da diğer zamanlarda kedi gibiler valla.Sabah halvet yap,öğlen hap iç,akşam ovulasyon yap,pekmez iç,çay demle bıdı bıdı bıdı...Üstüne bi de beylerin nazı.Altı üstü bir iki hareket ona da gelemiyorlar.Yumurtlama dönemi bitiyor bunların aklı başına gelyior
Ah bu stresle valla nasıl olacak onu da bilmiyom.Amma nazlı çıktılar ha onlar da diğer zamanlarda kedi gibiler valla.Sabah halvet yap,öğlen hap iç,akşam ovulasyon yap,pekmez iç,çay demle bıdı bıdı bıdı...Üstüne bi de beylerin nazı.Altı üstü bir iki hareket ona da gelemiyorlar.Yumurtlama dönemi bitiyor bunların aklı başına gelyior
??? Ben seyyahtan alıntı yaptımdı,bahtıma sen çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?