Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet durumlar vahim canım ya :26:bende öyle düşünür oldum gibi sanki :44:
ama saçmalıyoruz biliyosun dimi

Ay aman daha bunun gebeliği var lohuası var kocalara da yazık,şahsen benimkinin tek eğlencesi halvet vallao da gitse ne yapacak adam

inşallah hepimizinki...
aminnn..
ayy ben fena çuvalladım o zaman yani benim bebeğimde ilk testim de öyleydi hatta daha silikti ondan yaaa..neyse artık kusura bakmayın....o arkadaştan da ayrıca özür diliyorum........

özürlük ne var ki canım benim ya

Kızlar ovulasyon teslerini hangi siteden alıyorsunuz ve hangi markaydı?

ben GGden laboquick kullanıyorum..

evet durumlar vahim canım ya :26:bende öyle düşünür oldum gibi sanki :44:
ama saçmalıyoruz biliyosun dimi

böyle hiç bir anlamı olmuyorki halvetin ama insanın elinde olmuyo sadece belli günlere odaklanıyosun işte o günler geçince bitiyo olay. ya meg sana anlatmıştım ya çift çizgiyi gördüğüm gün bi gündür halvet olmuştu bide onun gecesi sonra yine olması gerekiyodu ama olmadı sinir oldum kocama üşendi bende üstüne gitmedim aman dedim banane benmi düşüncem sadece, şimdide başına kakıp duruyorum ya sonraki günler yumurtladıysam olmadıysa diye keçiboynuzunuda 2 kez içti sadece. olmazsa onu suçlucam bu ay bahanem hazır her ay canım

meg umutluyum kızım
neticede 3sefer yumurtlamışsın
daha ne olsun
ben bu ay yumurtlamadım bile
hadi gzl haber ver 3gün soora

10 günlük gecikmeden bebe çıkmadı seyyahım geçen ay benim unutma..
ama allahtan umut kesilmez tabi..

öle canım du bakalım bu ay bişey olcakmı ilk defa böle ovucan testiyle deniyoruz

sağol kuuuzzum da herif erkenden işe gidiyo 6 da ben nerden halvet etcem adamla artık 3 de gelince yakasına yapışırım

ben saati zabah 5bıççığa kuruyodumdum

Ay aman daha bunun gebeliği var lohuası var kocalara da yazık,şahsen benimkinin tek eğlencesi halvet vallao da gitse ne yapacak adam

ne biliim elisim ya.. valla yazık evet ama bize de yazık yani..

ya ne kadar benziyoruz
evet gün kaçınca ve içmesi yemesi gerekeni yemeyince direkt hücummm

ama o halvet de yeterli aslında..
yani spermlerin 72 saat canlı kaldıklarını düşünücek olursak..

Öyle ama yapacak birşey yok orta yolu bulacaz artık,bi söz var da şimdi burda ayıp olur yazmayım.

ya ne kadar benziyoruz
evet gün kaçınca ve içmesi yemesi gerekeni yemeyince direkt hücummm

ama o halvet de yeterli aslında..
yani spermlerin 72 saat canlı kaldıklarını düşünücek olursak..

ya sanki bendeki spermler 3 gün yaşamaz gibi geliyo bana nedense yaa ne biliyim kocam gibi tembeldir bence onlarda

benden bi hoşaf olmaz
umarım senden olur
allah büyük veren o zaten
dua edip bekleyecen

aa benden de cacık olmas seyyah

hadi cnm o satte yapıyomuyduzki
bendemi denesem acaba

valla bu ay hep sabah halveti çalıştık biz

Öyle ama yapacak birşey yok orta yolu bulacaz artık,bi söz var da şimdi burda ayıp olur yazmayım.

anladım ben onu
ve efetttt

ya sanki bendeki spermler 3 gün yaşamaz gibi geliyo bana nedense yaa ne biliyim kocam gibi tembeldir bence onlarda

Son düzenleme:
Ben gg den alıyom marka gözetmiyom,kampanyasına göre takılıyom

Teşekkürler elisim

Kızlar ben gg dan hiç alışveriş yapmamıştım şimdiye kadar ama sizler alışveriş yaptığınız için güvendim o siteye presedide oradan alıcamya dahada gerisi gelir oradan alırım arada birşeyler peki kredi kartıyla alışveriş yaptınızmı yani aldıklarınızı kartla aldınız dimi ?

kartla evet..
güvenilir site..

kızlar kalıp sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama gözerim kapanıyor öpüyoruuum hepinizi iyi geceleeer

tamam canım, görüşürüz yarın

kızlar kalıp sizlerle sohbet etmeyi çok isterdim ama gözerim kapanıyor öpüyoruuum hepinizi iyi geceleeer

İyi gecelerrr

Zaten kredi kartı olması gerekiyor nakit olmuyor sanursam

aa benden de cacık olmas seyyah

valla bu ay hep sabah halveti çalıştık biz

anladım ben onu
ve efetttt

İşte halvet anca öyle hoş hale getirebili insan

elis süper tanımlamaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…