Neden sıkıntı olsunki bebem hoşlanırlar sen canını sıkma hem inşallah sen jel kullanamıcan beben seninle inşallah
Bizde bebeiş için hergün peşpeşe ilişki olunca kuruluk problemi oluyoro yüzden ikimiz için de gayet iyi olacak bu jel aslında ben sürekli bu jeli kullanmak istiyorum ama her ilişkide kullansak çok pahalı gelir başa çıkılmaz
iyi geceler hepinize ben geldimsinemaya gitmiştik dedemin insanları ağlamıyım diye yutkunup durdum, çook güzeldi, duygusaldıda ağlamıyım diye sürekli içimden bu sadece bi film diye geçirmekten filmi izleyemedim, bide diyorum ya hamileysem aman hisseder üzülmiyim falan yok yok ben bayağı kafayı yedim bat günü yaklaştıkça böyle oluyo ama sanki bu ayda tutmadı gibi geliyo bana yaa:18:
şeker kamışndanmş cilde ii gelr belki tobee tobeeeyedk valla kıslarr kafayuu
önceki tecrübelerime dayanarak bağıra bağıra gebesinnnnnnnnnnnnn hatta GEBESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNEki Görüntüle 300407
işte böle alttaki 2. çizgi daha silik cnm üstteki dünki alttaki yeni yaptım...
Eki Görüntüle 300407
nedir durum şimdi?
o kuruluk sorunu bebe halvetleri başladığından beri bende de var
resmen canım yanıyo
ama hani dedim,sadece ilk bölüme az bişey sürülmiycek,dediğinize göre 3 gr,4 gr bişey sıkıcaksınız ya içeriye,ondan dedim hani nasıl olucak diye..
şuan itibariyle son stresli güne girdim benim reglim geçti kızlar..eğer cumartesi yani bu günde regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum...dua edin nolurrr..hayırlı haberlerle geleyim aranıza ve 3 aralık bat lı kardeşlerimle...müjdeler bizden olsun:18::18::18::18:
Şeker ,kamış he valla iyi geliyo
önceki tecrübelerime dayanarak bağıra bağıra gebesinnnnnnnnnnnnn hatta GEBESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
şuan itibariyle son stresli güne girdim benim reglim geçti kızlar..eğer cumartesi yani bu günde regl olmazsam test yapmayı düşünüyorum...dua edin nolurrr..hayırlı haberlerle geleyim aranıza ve 3 aralık bat lı kardeşlerimle...müjdeler bizden olsun:18::18::18::18:
bebek için halvetler doğallıktan biraz daha uzak oluyo görev gibi kuruluk ondan oluyo bence önceki gibi akışına bırakamıyoruz malesef, hatta bana artık bebek dışında halvet gereksiz gibi gelmeye başladı çok fena yaa :26:
ayyy canım benim ya keşke gebelik testi olsa değilki bu ovulasyon testi inş. Böle çift çizgiyi gebelik testin dede görcez.önceki tecrübelerime dayanarak bağıra bağıra gebesinnnnnnnnnnnnn hatta gebesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ebuş dün çift koyu çizgiyi yakalamışsın..
3 gün halvet var kuşum sana..
Aksatma ama.. Ve sabah halvetini öneriyolar..
Eki Görüntüle 300407
nedir durum şimdi?
ayyy canım benim ya keşke gebelik testi olsa değilki bu ovulasyon testi inş. Böle çift çizgiyi gebelik testin dede görcez.
hımmmmmm demek ben yımırtlamışım kuzu
3 gün halvet mi ayyyy
Dün gece ettük bu gece ettük eme yarumda var diyin yani hemuuuu
inşallah hepimizinki...gelsin beben inşalah canım
canım o ovucan testi,gebelik testi değil..
inşallah o da olucak ama..
sana halvet yolu görünnüyor canım bu akşam yarın... Hatta sabah akşam helvetlen
evet ebuş yarın da var halvet hadi bağalum rastgele kuzucanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?