Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya bişey dicem :26::26::26:
bu jeli ööle şaapınca,nasıl olcak o iş..
ööle çok fazla vıcık vıcık vs

iice derine fışkrtıosn onu enjektorle ee biraz vıcıklık olcak tabi heralde ama çok rahatmş kullanmı ztar oyle demişti biz de denicz görcz bakalım

ben kocaların o jelden çok hoşlanıcaklarını sanmıyorum..
ama kim sallar dimi,bebe gelsin deeee.

valla bende 4g koyalım jel
ya da 3 kolayım kalanını yüzümüze sürerizzzz

Allah seni emi patlattım kahkahayı gece gece.Kocam mesaide komşular diyecek bu kime gülüyor böyle.Kız sen yüzüne niye sürüyon hııı??Bak sen sürsen ben de sürerim ev ekonomisi diye

cano benim 2 çizgide aynı koyuluktaydı zati onu dyom işte

minnoş ben şimdi yapayım mı mesela test dur yapayım size yazayım ok

Yap canım bekliyoz.

şeker kamışndanmş cilde ii gelr belki tobee tobeeeyedk valla kıslarr kafayuu

Neden sıkıntı olsunki bebem hoşlanırlar sen canını sıkma hem inşallah sen jel kullanamıcan beben seninle inşallah

Bizde bebeiş için hergün peşpeşe ilişki olunca kuruluk problemi oluyor o yüzden ikimiz için de gayet iyi olacak bu jel aslında ben sürekli bu jeli kullanmak istiyorum ama her ilişkide kullansak çok pahalı gelir başa çıkılmaz

binmki pek bi mrkla inceledi okudu falan içini dıo bu kaygnlştırıcı boşna almşsn dıo eehh be dedm oyle de işlevi farklı işte aynen oyle bebiş gelsn de memnn olmayıversnler bi kaç ay

güll kızz güllllllllllllllllllllll
ev ekonomisi heee
ben zeytinyağ sürüyourm canım yüzüme iii geliyo çok valla bak

aynen ustunde de yazıo bebek yapmanın eğlenceli yolu die hadi gelsn bebişlerimiz preseed vesile olsun inşş
huuu huuu gelsin eğlenceli geceler ozaman +18

güll kızz güllllllllllllllllllllll
ev ekonomisi heee
ben zeytinyağ sürüyourm canım yüzüme iii geliyo çok valla bak

huuu huuu gelsin eğlenceli geceler ozaman +18

ildoş valla sen ktap yazsan yazarsn bu ev ekonmisi işlernde ne çok şey blıosn maşşallahhdemii +18

iyi geceler hepinize ben geldim sinemaya gitmiştik dedemin insanları ağlamıyım diye yutkunup durdum, çook güzeldi, duygusaldıda ağlamıyım diye sürekli içimden bu sadece bi film diye geçirmekten filmi izleyemedim, bide diyorum ya hamileysem aman hisseder üzülmiyim falan yok yok ben bayağı kafayı yedim bat günü yaklaştıkça böyle oluyo ama sanki bu ayda tutmadı gibi geliyo bana yaa:18:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kalmak istiyorum ama duramıyorrummm :2:
yatam ben
öpüldünüzzzzz

Valla ben memnun kalırım göğüslerim büyüse

hey allam ne diyo bu kız diyorummm

Heee geçen sene bu vakitler kocam da o adam gibi "yaptım olacak" diyordu, şimdi kredi kartını verdi ne lazımsa al diyor.E kim baba sorarım kim?

Yap canım yap,bir amacı olmayınca mekanikten uzak gayet duygusal oluyor, uzun zamandır öle şeyler hissetmiyos valla

ii gecelerrr kızlarrrr yatayımm benn kociş kızmasınnöpldnzzzzzzzzzz

İyi gecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…