meg senin çizelgende bahsedilen evliliğinmi yoksa bir bebeğin mi var acaba.....:44:
karnım ağrıyo ama 37 ateşle de adet olmam heralde dimi ya
o zaman tez zamanda gelsin bebişler...çizelgemdeki eşimin askerden döndüğünden beri geçen zaman..
ben 3 yıllık evliyim ama 15 ay asker bekledim..
benim çocuğum yok henüz..
Yok canım daha 3 gün var sen gününde olurdun değil mi?Ağrını şöyle tarif ediver bakam ben anlıyom biraz
o zaman tez zamanda gelsin bebişler...hemde çifter çifter rabbim kimseye aratmasın zoooorrr
ah canııım sende topiğin fahri dokturu mu oluyosun şimdiii...burası ne güzel sohbetler muhabbet arkadaşlık allahım bu güzelliği bebeklerinizle taçlandırsın inşallahhhYok canım daha 3 gün var sen gününde olurdun değil mi?Ağrını şöyle tarif ediver bakam ben anlıyom biraz
eveet olsun olsun hatta banimkide çift dikiş olsun çok istiyom ikizlerim olmasını.........çifter çifter heeeolsun be ööle olsun bakalım..
Heyecan yapmıyon de mi?Memişler ne alemde?
ah canııım sende topiğin fahri dokturu mu oluyosun şimdiii...burası ne güzel sohbetler muhabbet arkadaşlık allahım bu güzelliği bebeklerinizle taçlandırsın inşallahhh
eveet olsun olsun hatta banimkide çift dikiş olsun çok istiyom ikizlerim olmasını.........
anladım zatenYok ben bilmiyom biz burda hep konuşuyoz ya ondan biliyom.O da biliyo da kendine olunca insan hepsini unutuyo.
anladım zatenvakti zamanında benide pco topiğinde doktor ilan etmişlerdi sende buranı doktoru ol ne var ...ne güzel işte...
Ben anne olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?