Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Elisim bu ay bu belirti bendede var oturduğum yerden kalkarken elimle kasıklarımı tutuyorum batıyor kalkarken özellikle sol kasığım yataktada sağdan sola dönerken aynısı oluyor dedim acaba bu mesajı benmi yazdım sanki benim ağzımdan yazılmış gibi

kelebekim,çok geçmiş olsun canım benim..
allah sağlıkla ve tez vakitte versin bebeğini inşallah...

inşallah canım benim inşallah güzel güzel haberler alıcaz 2012ye anne giricez inş hep birlikte....

nerden çıkardın 22 yaşı meganım?

2009da gitti askere,mayısta
2010 ağustos başı döndü..
83lü benim eşim ya..

dedim 2009 da 20 yaşında olsa şimdi 22 dir ondan tecil ettirmiş olabileceği aklıma gelmedi uzun dönem yapmışya Neyse bebem merak ettim kısma

bilmiyorum elisim hakkaten şaşırmış durumdayım..

yani zaten varsa var şu an.. yoksa da hayırlısı ne diyim..

Hayırlısı inşallah neyse çok düşünmeyek şimdi bat yaklaşıyo sen bize çift çizgi fotosu gönder

3 ylın sonunda tüp bebe ilemi oldu doğal yoldanmı sorun neydi?Bizimde 3 yıldır olmuyorda
doktorlara kalsa işim çok zordu uğraşmadan tüp bebek yapalım dedile bi doktor buldum 2 ayda 11 kilo verdim yumurtlama takibi yapalım dedi ovulasyon arttırıcı ilaç verdi kaplıcalara gittik birde biz o da var...
3 ay takip olmadı takibi bıraktım hamile kaldım..

bende pco var yumurlamam aşırı zayıf hatta neredeyse yokkk..
eşimdede var dediler sorun hatta.....

ama halvet oluyodu dimi tam olarak?

evet ama ,çoğu zaman olamıyodu hatta şöle sölüyüm bebiş olduğu ay 2 gün çalıştık ama 1.cisinde tam birleşme olamamıştı kuruluktan dolayı ve hamiş olduğumu öğrendiğimden beride ohh kurtuldum hiç olmadı henüz dr kızdı bana nasıl doğum yapcan diye ama zaten korkuyodum şimdi 2 kat korkuyorum:18::18:

dedim 2009 da 20 yaşında olsa şimdi 22 dir ondan tecil ettirmiş olabileceği aklıma gelmedi uzun dönem yapmışya Neyse bebem merak ettim kısma

yok kart gitti benimki askere
niye kıziim deli

Hayırlısı inşallah neyse çok düşünmeyek şimdi bat yaklaşıyo sen bize çift çizgi fotosu gönder

hadi bakalım

inşallah canım benim inşallah güzel güzel haberler alıcaz 2012ye anne giricez inş hep birlikte....

Of of tadından yenmez.Valla içime doğuyor kasımda baya fire verdik ama aralıkta gebe patlaması olacak.Bu arada bebişin cinsiyeti neydi nisa?

sezeryan doğum yaparsın şekercim korkma

Anladım nşallah bu defa o kadar bekletmez bebişin.

Allah'ım o güzel duyguyu sana tekrar yaşatsın
bizede yaşatsın.Off off

hamd olsun canım hiç yitirmedim umudumu ve Rabbim hiç beklemediğim anda tattırdı bana o duyguyu inş hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder ve tüm olmayanlarada tabi..

hamd olsun canım hiç yitirmedim umudumu ve Rabbim hiç beklemediğim anda tattırdı bana o duyguyu inş hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder ve tüm olmayanlarada tabi..

amin canım,inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…