megim gebelik olmadığında benim kasıklarıma hiç kramp girmedi.Gebeyken böyle aniden kalktığımda iki büklüm kalıyordum.Öksüreceğim zaman dizlerimi karnıma çekip öyle öksürüyordum.Bi de gece uyurken döndüğümde sıçrıyordum nerdeyse.Bu saydıklarım battan en erken iki gün önce başladı bende,bat geçince daha hissedilir oldu.İşte benim böyle olunca ben anlıyorum gebe olduğumu.Adet sancısı gibi oluyor doğru ama benim adet sancım hiç olmaz,ilk gün bi kıpırdar kanama başlayıncahemen kesilir.Battan 3-4 gün önce sancı başlarsa da anlıyom gebe olduğumu.
Çok geçmiş olsun canım.Umarım bir daha yaşamazsın.Doktor kaç ay bekleyin dedi?
Oh darısı başımıza.Ben bu ay kararlıyım hiç test neyin almayacam.Hatta bu saate kadar almadım artık almam da.Valla stres olduğumu farkettim.İnşallah ben de böyle senin gibi gebe kalırım
nerden çıkardın 22 yaşı meganım?
2009da gitti askere,mayısta
2010 ağustos başı döndü..
83lü benim eşim ya..
bilmiyorum elisim hakkaten şaşırmış durumdayım..
yani zaten varsa var şu an.. yoksa da hayırlısı ne diyim..
teşekkür ederim canım.benim su kesem yırtıldığı için bebeğimi kaybettim.doktor 2 ay sonra kalabileceğimi söyledi.korunmanıza gerek yok dedi.normal doğum olduğu için lohosayım hala.9 gün var lohosalığımın bitmesine inşallah.
kendimi hala o suyun geldiği günde bıraktım sanki.yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum.İnşallah Allahım isteyen herkese rahat hamilelikler ,sağlıklı bebekler verir.
doktorlara kalsa işim çok zordu uğraşmadan tüp bebek yapalım dedile bi doktor buldum 2 ayda 11 kilo verdim yumurtlama takibi yapalım dedi ovulasyon arttırıcı ilaç verdi kaplıcalara gittik birde biz o da var...3 ylın sonunda tüp bebe ilemi oldu doğal yoldanmı sorun neydi?Bizimde 3 yıldır olmuyorda
ama halvet oluyodu dimi tam olarak?
dedim 2009 da 20 yaşında olsa şimdi 22 dir ondan tecil ettirmiş olabileceği aklıma gelmedi uzun dönem yapmışya Neyse bebem merak ettim kısma
Hayırlısı inşallah neyse çok düşünmeyek şimdi bat yaklaşıyo sen bize çift çizgi fotosu gönder
inşallah canım benim inşallah güzel güzel haberler alıcaz 2012ye anne giricez inş hep birlikte....
evet ama ,çoğu zaman olamıyodu hatta şöle sölüyüm bebiş olduğu ay 2 gün çalıştık ama 1.cisinde tam birleşme olamamıştı kuruluktan dolayıve hamiş olduğumu öğrendiğimden beride ohh kurtuldum hiç olmadı henüz dr kızdı bana nasıl doğum yapcan diye ama zaten korkuyodum şimdi 2 kat korkuyorum:18::18:
doktorlara kalsa işim çok zordu uğraşmadan tüp bebek yapalım dedile bi doktor buldum 2 ayda 11 kilo verdim yumurtlama takibi yapalım dedi ovulasyon arttırıcı ilaç verdi kaplıcalara gittik birde biz o da var...
3 ay takip olmadı takibi bıraktım hamile kaldım..
bende pco var yumurlamam aşırı zayıf hatta neredeyse yokkk..
eşimdede var dediler sorun hatta.....
doktorlara kalsa işim çok zordu uğraşmadan tüp bebek yapalım dedile bi doktor buldum 2 ayda 11 kilo verdim yumurtlama takibi yapalım dedi ovulasyon arttırıcı ilaç verdi kaplıcalara gittik birde biz o da var...
3 ay takip olmadı takibi bıraktım hamile kaldım..
bende pco var yumurlamam aşırı zayıf hatta neredeyse yokkk..
eşimdede var dediler sorun hatta.....
3 ay yaptım yumurtlama takibi hatta gonaphene de kullandım yanında ..olmadı...
ama 4. ay takip falan yapmadım ne çıkarsa bahtıma dedim son kalan 3 ilacı kullandım bide üstüne regl oldum -hamileymişim ama anlamadım üstüne gördüm-
oynadım hopladım zıpladım ama sonuç hamileydim hemde ümitlerimin bittiği günlerde asla anne olamayacağım dediğim günlerde...o yüzden ümidin,z asla kaybetmeyin.......
yok kart gitti benimki askere
niye kıziim deli
hadi bakalım
Kılzar çok açıktım ne yesem bana bir tavsiye
hamd olsun canım hiç yitirmedim umudumu ve Rabbim hiç beklemediğim anda tattırdı bana o duyguyu inş hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder ve tüm olmayanlarada tabi..
teşekkür ederim canım.benim su kesem yırtıldığı için bebeğimi kaybettim.doktor 2 ay sonra kalabileceğimi söyledi.korunmanıza gerek yok dedi.normal doğum olduğu için lohosayım hala.9 gün var lohosalığımın bitmesine inşallah.
kendimi hala o suyun geldiği günde bıraktım sanki.yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum.İnşallah Allahım isteyen herkese rahat hamilelikler ,sağlıklı bebekler verir.
Yalnız değilsin bak burda şebnem diye bir arkadaşımız da 21 haftalık bebeğini kaybetti o da şimdi beklemede.Ama geçmişe bakmıyoruz güzel duygularımıza kaldığımız yerden devam edecez.Burda bi çoğumuz çeşiti sebeplerden uzun süredir bebiş bekliyoz.Gel sen de kafan dağılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?