Ben de çizelge yapmak istiyorum,bi de adımın altına yazı yazmak isiyom anlatırsanız yaparım
Ben de çizelge yapmak istiyorum,bi de adımın altına yazı yazmak isiyom anlatırsanız yaparım
çizelge için;
daisypath.com
burdan travel vocation yada weddinge tıkla..
next yaparak ilerle..
bi dene bkiim,sora gene yaz
Ben okumayı söküyorum bana ne zaman diploma vereceksin örtnenim
ben de sana özelden şarkı linki hediye edeyim
hiç unutulur mu o günle unutanlara eseffff vajinal ağrı ve kramplar normal çünkü rahim genişledikçe mesaneye baskı yapar buda ağrılara ve sancılara sık idrara çıkmaya neden olur...Allahım evladına sağlıklı hayırlı uzun uzun ömürler versin inş 2.de çok bekletmezde en kısa sürede süpriz olur yine...
sana b işey soruyum canım hamiş dönemini hatırlıyosundur inş çevremde kime sorsam hatırlamıyor yahu ben şimdi 18 haftalık hamişim ve vajnal ağrılar ve kramplar yaşıyorum sende de olmuşmuydu?bide çatı muaynesi zormuydu?bide sen normalmi sezeryanmı doğum kaptın umarım çok olmamıştır
hiç unutulur mu o günle unutanlara eseffff vajinal ağrı ve kramplar normal çünkü rahim genişledikçe mesaneye baskı yapar buda ağrılara ve sancılara sık idrara çıkmaya neden olur...
bu arada leğen kemiğide rahimin büyümesine görte kendini ayarlıyo anlican vücut kendini gebeliğin seyrine göre ayarlıyo haliyle bu tip sancı ağrı ve kramlar ilerleyen zamanlarda şişler gayet normal bendene çok oluyodu çünküü..
çatı muayenesini zamanı gelince sor şimdiden korkmasın gözün...ben normal yaptı 3 gün sancı çektim...
başka bişey olursa sor severek yanıtlarıum bende çok sorardım zamanında...
megimm şu cinsiyetimiz net belli olsunda bende tickerımda hani minikim yazan yer varya oraya bişiyler yasmak istiyom sen yaparsın demi arkadaşım nede olsa tıcker ıda sen yapmıştın bana
bencede girme şimdiden kara kara düşünme tadını çıkar bu günler altınla kıyaslanamayacak kadar kıymetli...çok saol canım aklıma takılan bişey olursa yine sorarım... o zaman doğum ,çatı muaynesi şimdilik o konulara girmeyeyim...
elis çok beğendim şarkıyı
sevindim canım.video ekleyemediğim içi link gördedim yasak olduğu için de özelden gönderdim.Bi de bana mail adresi soruyo ne oldu ki?
yaparız tabii kuzuma en güzelinden şekercim
yok adres yazma..
hiç dikkat etmemişim ona ben..
olmazsa ben yapiim sana tiker
teşekkür ederiz teyzesi,hep üzülüyodum annemlere kızıyodum neden ben tek kızım diye çocuğumun hiç teyzesi olmuycak diye ama bak şanslı kuzumun bissürü teyzesi oldu:118::118::118:
ok ben sana link gönderem sen ordan devam et olur mu?çünkü ben karakter falan seçtim tarih de yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?