Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya sen nasıl bir arkadaşsın ya ben unuttum sen unutmadın,onca cebelleşmeye rağmen halen yardım etmekten vazgeçmiyorsun.Çok sabırlısın senden süper bir anne olur ve inşallah tez zamanda olur.

ya sen nasıl bir arkadaşsın ya ben unuttum sen unutmadın,onca cebelleşmeye rağmen halen yardım etmekten vazgeçmiyorsun.Çok sabırlısın senden süper bir anne olur ve inşallah tez zamanda olur.

canımmmm

ama doğru tespit bak benimle alakalı;
sabırlılık (buna azim,hırs,inat etmek de diyebiliriz :86:)mutlaka hedefe ulaşılmalı:)))
ve unutmamak..çok zor unuturum bişeyleri.. sürekli kayıttayım..(istemesem bile zaman zaman :26:)
inşallah iyi anne de olabilirim.. hepimiz inşallahhh...

Son düzenleme:
Hadi megan hadi bak ben rütbe bile değiştiryom artıkın,ben yapıyosam herkes yapar teknoloji normalde beni zorlar.Kısmadın di mi

Sabreden derviş muradına ermiş,Bu azmine sabrını da ekledin demek çok yakında sonuca ulaştıracaksın.

Sabreden derviş muradına ermiş,Bu azmine sabrını da ekledin demek çok yakında sonuca ulaştıracaksın.

evet ve aylardan bir ay ben gebeyiiiimmmm diye gelicem topiğe allahın izniyle

elis aaaaaaa mı dedin rütbene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…