Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hadi megan hadi bak ben rütbe bile değiştiryom artıkın,ben yapıyosam herkes yapar teknoloji normalde beni zorlar.Kısmadın di mi

Yok bbem kısmadım tabi yaptım ama ince oldu hoşuma gitmedi Nisanın ticker ı hoşuma gitti ama onun gibi olmuyor ben daha öncede çok denedim beceremedim

Yok bbem kısmadım tabi yaptım ama ince oldu hoşuma gitmedi Nisanın ticker ı hoşuma gitti ama onun gibi olmuyor ben daha öncede çok denedim beceremedim

ben yapcam sana..
tarih ver bana pisim

Son düzenleme:

evet ve aylardan bir ay ben gebeyiiiimmmm diye gelicem topiğe allahın izniyle

elis aaaaaaa mı dedin rütbene

önce havai fişek patat kendine bolca

he o denemeydi şimdi gerçeğini yaptım

Son düzenleme:
Kzlar ben önceden eşimle aynı saatte uyurdum hep ama bir haftadır uyku tutmuyor ne oldu bana bölee artık yine eskisi gibi en geç 3 te uyumak istiyorum

her gün güncelleniyor mu tarihler 3 ay 3 gün..... yazıyor ya o 4 gün 5 gün .... oluyor demi?

Kzlar ben önceden eşimle aynı saatte uyurdum hep ama bir haftadır uyku tutmuyor ne oldu bana bölee artık yine eskisi gibi en geç 3 te uyumak istiyorum

Gündüzden kıssan biraz belki gece uyursun.Benim de eşim bu hafta mesaide yoksa bu kadar oturtmaz o da.Halbuki gece muhabbetine bayılırım,öğrenciyken yurtta kaldım ordan alışkanlık oldu.

Gündüzden kıssan biraz belki gece uyursun.Benim de eşim bu hafta mesaide yoksa bu kadar oturtmaz o da.Halbuki gece muhabbetine bayılırım,öğrenciyken yurtta kaldım ordan alışkanlık oldu.

Ama gündüz uyanmakta zorluk çekiyorum gece 12 dede yatsam ertesi gün akşam 15:30 da zoraki uyanıyorum saat kuruyorum erken kalmak için gözlerim kanayacak gibi acıyor

aaaaaaaaaa nasıl değişebilir birden bu tikır :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sen yapmadın dimi???????????*meganım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…