Yok ben bişey yapmadım kedni değişti sen tekrar rengi değiştir bakalım yine değişecekmi ben bişey yapmadanaaaaaaaaaa nasıl değişebilir birden bu tikır :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sen yapmadın dimi???????????*meganım
Alışkanlığa bağlı demek ki.Sigara kullanıyor musun?
daha önce verdiğim link değişmiş,bu 2. verdiim linkle aynı olmuş...
allam nasıl olabiliyo bu ben çözemedim..
mesela şimdi bi tane daha yapsam bu sefer en son yaptığım mı kalıcak..
ama nasıl olur,ben senin profilde değilim ki:26::26::26::26::26::26::26:
Sen şimdi bir değişik renginide yap bakalım diğer ikiside aynı renkmi olacak
kızım rengi geç,tikırı da değiştirdim ve gene şimmmdi yaptığım tikır oldu geçerli olan
anağğğğğm aklımı oynatıyorum sanırım :44:
Yok ben bişey yapmadım kedni değişti sen tekrar rengi değiştir bakalım yine değişecekmi ben bişey yapmadan
Yok sigara çay kahve hiçbirşey içmiyorum.Aslında alışkanlıkta değil bir aydır yaklaşık böle oldu gündüzleri uyuyarak geçiriyorum.Normaldede uykuyu seviyordum ama çok uyuyunca başım ağrırdı şimdi hiç uyanmak istemiyorum gözlerim açılmıyor.Zorla uyanırsamda başım dönüyor
megan bu nasıl olur
İlaç falan kullanıyorsan ondan olabilir.Demin batına baktım gebelik olabilir mi diye daha 5 gün varmış zaten sen de son 1 aydır böyle olduğunu söylüyorsun.
Bende anlam veremedim ama öğrenmekte mümkün değil mesela benden başkasına ticker yaptınmı onlarınkini değiştir bakalım onlarınkide değişecekmi?
Benim gözlerim kapanıyor yarında 13:00 da uyanıcam benim için çok zor olacak
öPÜYORUM SİZİ İYİ GECELER
Yok bebek olamaz çünkü bir aydır böyle öyle olsa son haftadır falan olurdu belkide troid için kullandığım ilaçtan olabilir
Benim gözlerim kapanıyor yarında 13:00 da uyanıcam benim için çok zor olacak
öPÜYORUM SİZİ İYİ GECELER
ya çok kişiye yaptım tikır sorunu olanların yazdığı bölümlerde,daha biçok arkadaşa da yaptım da................
bak şimdi ben topiğe link koyuyorum ya..
sen yapıştırıyosun,sora ben başka bi tane yapıyorum,sen değiştirmeden daha önceki kendi kendine değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?