Evet daha önceki kendi kendine değişiyor.Birde ben yapıştırmadan benim profilimdekide değişiyor kendi kendine sen şuan bir başkasına ticker önersen benimki değişecek galiba:44::44::44:
ya çok kişiye yaptım tikır sorunu olanların yazdığı bölümlerde,daha biçok arkadaşa da yaptım da................
bak şimdi ben topiğe link koyuyorum ya..
sen yapıştırıyosun,sora ben başka bi tane yapıyorum,sen değiştirmeden daha önceki kendi kendine değişiyo
iyi geceler meganım pisim
ben hala şoklardayım..
Evet sen ilaç kullanıyormusun deyince aklıma geldi benimde demekki ondan oluyor haftaya dr. a gidince sorayım en iyisi...Teşekkürler canımHmmmm bence de tiroid ilacındandır.Normalde tiroid uyku yapar zaten ilacı da buna benzer bir etki gösterir heralde.
İyi geceler canımm
Aldığın yerden kaynaklanıyor olabilir mi?
Şu anda çok uykum yok,senin uykun geldiyse topiği ben beklerim.nostalji yapıyorum
uykum var sayılmaz da,benimkiyle kalkıcam 6.15te..
nasıl yatıp kalkıcaksam artık 1 saatte
annemler yan apartmanda oturuyo benim..
aynı katlardayız da..
geçen gece-sabah saat 5..
annem su içmeye kalkmış,bi dışarı bakiim yağmur falan var mı demiş.. bi de bi bakmış ki benim ışık yanıyo salonun
telefonum bi çaldı yanımda,ben nasıl sıçradım biliyo musun laptop kucağımda
diyo ki; yaaaa bu saate kadar oturursan,ööle korkuturlar işte,çabıkkkk yatttttt bakimmm
ya bu laptoplar hep kucağımızda yakınımızda.Zararı var mıdır hiç araştırmadım
müzik açık bir ara şarkının tonu yükseldi elime kumandayı aldım tv doğru kısıyorum tık yok,noldu bozuldu mu yine diye pat pat vuruyorum :44::44:
Senin mi?kız beni pc den açıktı senin kafa niye yavaşlıyo ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?