Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

allam az buçuk uykum gelmişti,hepten uçtu gitti

Evet daha önceki kendi kendine değişiyor.Birde ben yapıştırmadan benim profilimdekide değişiyor kendi kendine sen şuan bir başkasına ticker önersen benimki değişecek galiba:44::44::44:

bence bu gecelik kurcalamayalım daha fazla

Aldığın yerden kaynaklanıyor olabilir mi?

iyi geceler meganım pisim
ben hala şoklardayım..
Bende anlamadım ama boşver yorma kafanı iyiy gecler bebem
Hmmmm bence de tiroid ilacındandır.Normalde tiroid uyku yapar zaten ilacı da buna benzer bir etki gösterir heralde.
Evet sen ilaç kullanıyormusun deyince aklıma geldi benimde demekki ondan oluyor haftaya dr. a gidince sorayım en iyisi...Teşekkürler canım
İyi geceler canımm

İyi geceler

elisim biz uyumucaz mı kızım ya,hacı yatmazlar gibiyiz..

Şu anda çok uykum yok,senin uykun geldiyse topiği ben beklerim.nostalji yapıyorum

Şu anda çok uykum yok,senin uykun geldiyse topiği ben beklerim.nostalji yapıyorum

uykum var sayılmaz da,benimkiyle kalkıcam 6.15te..
nasıl yatıp kalkıcaksam artık 1 saatte

annemler yan apartmanda oturuyo benim..
aynı katlardayız da..
geçen gece-sabah saat 5..
annem su içmeye kalkmış,bi dışarı bakiim yağmur falan var mı demiş.. bi de bi bakmış ki benim ışık yanıyo salonun
telefonum bi çaldı yanımda,ben nasıl sıçradım biliyo musun laptop kucağımda
diyo ki; yaaaa bu saate kadar oturursan,ööle korkuturlar işte,çabıkkkk yatttttt bakimmm

Haahahha kabus gibi :83::83:

ya bu laptoplar hep kucağımızda yakınımızda.Zararı var mıdır hiç araştırmadım

ya bu laptoplar hep kucağımızda yakınımızda.Zararı var mıdır hiç araştırmadım

bence vardır..
yımırtalarımısa bişe olmasun sora :26:
kucakta tutmamak lazım..

elisim ben gidiyorum uykuya
yarın görüşürüz kuzum

müzik açık bir ara şarkının tonu yükseldi elime kumandayı aldım tv doğru kısıyorum tık yok,noldu bozuldu mu yine diye pat pat vuruyorum :44::44:

müzik açık bir ara şarkının tonu yükseldi elime kumandayı aldım tv doğru kısıyorum tık yok,noldu bozuldu mu yine diye pat pat vuruyorum :44::44:

pcdemi açıktı müzik ?
demek benim bi saatten sora kafa yavaşlıyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…