İldaa heyecandan meraktan çatlayacağım.
4 saat çişini tutmanı nasıl beklıycez şimdi:86::86:
bence gebesin canım,bizde niye cıkmadıda sende cıktı 2.çizgi :)=)))
di mi yanii ama ne bilim ööle bi çizgi gibi anlamadım bendeYok hayatım çizgi mizgi kesinlikle olmuyor idrarı damlatmadan önce
evet canım gebelik ovucan değilildaa bu gebelk testi miiiiiii ayy heyecan yaptımmm ....
ya cnm ne çizgisi olcak idrarı dokmeden hiç olurmu oyle şey çizgi felen olmaz
senın resmen var orda sılıkde olsa bence 4 saat sonra felen degıl sabah ılk ıdrarınla yap
ben ılk gebelıkte akşam yaptım cıkmadı sabah tkr yaptım cıkmıstı aksam yapılanlara guven olmuyo
sabah yap kuzum tabı bence yınede sen bılırsın
canım bu fotğrafları nereden koyuyoruz bilgin varmı bende koymak isityorum
ee burda çizgi varrrrrrrrrrrrr ayy hadi inşşşş ildoşş bugun bi daha dene ya da yarın ilk idrarınla yappp ayy içim kıpır kıpır oldu vallaaaa
ildoşş var yaa nasl heyecnlandm blemezsn yaaa nie çıksn ki durduk yerde hem kalın bi silik çizgi valla o ışık parlma yapmş ondan beyaz çıkmş ...hadi inşşşşşşşşşşş
ben duyarsızlaştım resmen canım
sinirlerim alınmış gibiyim artık
ama inşallah vardır
yoksada artık diğer ay bomba gibi geliyorum
yok canım beni heyecanlandırmayan durum bu zaten
ışıktan değil o
resmen beyaz orası sanki boşluk var orada bööle uzun bi çizgi
cnmcım mesajı yazdıgımız yerde üstte ataç var üstüne gelınce eklentıler yazıyo orayı tıklıyosun sonra bi sayfa açılıyo orda dosya ekle var orayı tıklıyosun
sonra dosyaları seç var orayı tıklıyosun ve bilgisayarından seçip yukluyosun kuzucum
tmm canım sağolasın koydum çok net değiller ama ancak bu kadarını yapabildim dikkat ederseniz birinde tam belli diğerlerinde silik ince çizgiler kuzucum
tmm canım sağolasın koydum çok net değiller ama ancak bu kadarını yapabildim dikkat ederseniz birinde tam belli diğerlerinde silik ince çizgiler kuzucum
sizin adınız çok sevindim inşallah hayırlısıyla kucaklarınıza alırsınız şekerler
ildammm canım bu ay hiç umudunun olmadığı bir aydı inşallah bebeğin seninledir bebem çooooooooooookk sevindim
bu arada beni hiç kimse merak etmemiş
yok demedim şimdi markete gönderdimİldoşum bu zamana kadar mılyon kere gebelık testı yaptık-yapıyoruz çıkmadıda şimdi mi yanlıs olacak hıc sanmıyorum.
Allahın izniyle hamılesın bence...Eşine bişi demedin dimi.Hoş ben olsam çenemı tutamazdım:86:
o zaman ben senden daha heycnlym şu andasen oyle saknliği koru cnm ben her turlu paniği yaparm senn için Allahım inşşş ildoşş hamiştirrrr
dıorm ya degl ışıktan o orda kalın bi silik çizgi varrrr
asemb canım peki bu resimleri seçtim ama upload files clear list var hangisine tıklamam gerek
cnmcımm resim falan gözükmüyokii
Ettik merak etmezmıyız ne yaptın sabah test yapcaktın varmı guzel hbrler :18:
asemb canım peki bu resimleri seçtim ama upload files clear list var hangisine tıklamam gerek
ayni dert bende de var cnm doktora sorsaydin iyi olurdu gerci ben dahiliye uzmanina sordum engel olmaz dedi ama hala bebek yok bende
yok demedim şimdi markete gönderdim
ama şimdi telle arıyo deli adam yaaa
yaaa bi, git dicem içimden diyemiyorum
kızım bööle bi, çizgi çok saçma bence oyüzden heyecan yapma bence
yok canım içi ışıktan değil
şimdi gittim baktım hala aynı renksiz biçizgi hatta azcuk eğik sağa doğru
ama sıfır renk var
ne biçim şey anlamadım gitti
ama kızlar bence bi yanlılşık var
yani hiç renk yok bu merette
bi da yapsam mı çişim geldi ama daha yeni yapmıştım çişimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?