Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahhh keşke canım çok saol
aklımı kaçırırım sevinçten sanırım

Renksiz olmasına karsın bı okadarda belırgın yanı.

Biz burda renklı 2. çizgi bile zar zor görmeye calısırken beyaz cızgıyı görmemizde ilginç.

Yap birdaha bakalım neolacak.

evevt o da doğruuu
ama sabah yap test diyolar
şimdi hazır koca da yok yapsam mı ?
ama yeni yapmıştım çişimi gerçi gene geldi ama
bu kısa aradaki çişte çıkar mıki
ya da 4 saat tutsam mı ?
ya da yarın mı yapsam
ya da biii ovucan mı patlatsam acaba onda deniyim bide olmaz mı

bananeee yaa ben anlamam çizgi var ordaa işteeee yap yap hadiii inş daha renklisi çıkarrrr şimdiiiii

evet canım onlar

Ayy çok kötü bir durum ya...

Benım 1 yıldır yaptıklarım arasında böyle bırseyler karsılasmadım ama oldukca üzücü.

Ona rağmen böyle sizlerden duydukça,testte 2.çizgi görsem bile kanda netleştirmeyene kadar

kımselere bişey deme niyetınde değilim.Galıba en dogrusu ve saglıklısı bu.:26:

Yap bitane daha canım ucunda ölüm yok ya

bişey cıkmazsa sabah tekrarlarsın.

Hep yapma densede,durabıleceğini hiiiiç sanmıyorum :)))

evet canım yaa idrar testi çok güvenilir değil kan daha garanti bu testlet üzrerine birde iki buçuk ay adet olmadım canım her geçen gün kendimi hamilelik moduna soktum soktukça adetim gecikti işte söktürücü ile adet oldum sonunda bekleyin hemen kapılmayın yaşamaış biri olarak diyorum sabredin canım benim

canım inşllh bebek vardır
ama bu bende de cıkmıştı
inşllh benimki gibi değildir seninki
gzl haberlerini duyarız inşllh
ama sen yine de kaptırma kendini

bakın bööle çizgi çıkan varmış
işte seyyah :)
bende sanmıyorum canım
bööle saçma bimçizgi ilk defa görüyorum zaten
ama tekrarlasam mı testi onu bilemedim

bananeee yaa ben anlamam çizgi var ordaa işteeee yap yap hadiii inş daha renklisi çıkarrrr şimdiiiii

deluuuuuu seniiiiii yapma diyolar ama
bence sabah yapiim
hem belimde ağrıma ya başladı şimdi kırmızlırda geliyo olabilir
ya da heyecan mı yapmaya başladım ne :44:

canım saol cok tesekkur ederım
1 haftadır gıremedıgım ıcın konunun dısında kaldım ama sanırım senınde bat geldı
ınsallah guzel haberı verırsın

kızlar bu arada ben aclıktan ölmek uzereyım hamıle oldugumu ögrendıgımın ertesı gunu oruc tutcam demıstım
15 dk kaldı ezana cıkıyom ben
yemekten sonra gelırım

ya bence hatalı degldr kmyasalda da çıkıo çift çizgi kmysaldır bence o elfcim aynı zamanın testleri demi hepsi ...

KİMYASAL GEBELİKMİDİR YANİ CANIM YANİ ASLINDA MANTIĞIM PEK ALMIYOR HANİ DİYORUM Kİ O KADAR TEST YAPTIM 7 AYDA NEDEN BİRİNDE BİLE ÇIKMADIDA BUNLARIN 3 DE ÇIKTI OHORMONU TAŞIMASAM ÇIKARMI DİYE AMA AKLIM ÇOK KARŞIK VE YORGUN DÜŞTÜM İNANKİ HAYATIM ARTIK HAYIRLISI ALLAHTAN

dhc sen hamişmisnn ayyy çok sevndmm cnm benm allah saglıckla kucagına almayı nasip etsinnnnn

Semser cnmmm tebrklerrrrrrrrrrrr Allah sağlıckla kucagına da almayı nasip etsinnnnnn

bunlardan sonra kana gttn demi cnm sen kanda çıkmadı yanii demi ? oyleyse bence döölnmş ama tutunamamştr cunku çift çizgi kolay kolay çıkmaz cnm ...

valla kuzum bende onu aklım almıyor yaa hepsimi diye düşünmekten tırlattım harbi bak tırlattım

duyguca haklı olabılır kuzumm çünkü kolay kolay boyle cızgı cıkmaz hamıs olmayanda dediği gibi tutunamamıs olabıler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…