Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bunlardan sonra kana gttn demi cnm sen kanda çıkmadı yanii demi ? Oyleyse bence döölnmş ama tutunamamştr cunku çift çizgi kolay kolay çıkmaz cnm ...

evet gittim canım 2 kere hemde 2 ay olmayınca ayrı zamanlarda gittim çıkmadı ve şöyle birşey oldu bu testler çıktığında lekelenmeler oldu çok farklı kan rengi vardı inanamadım ilk defa korktum düşükmü diye ama 13 gün ara ara lekelenmeler oldu geçti anlamadım ki

ildaaa testini gordum
evet cizgi yok gibi ama yeri belli
bilemiyorum neyr isaretki
bidaha yap tabi ama 4 saat sonra
simdi cis etsen de cikmaz
sabah ilk idrarla da yap mutlaka
insallah guzel hbr verirsin

dhc canim degerin gayet guzel hic endise etme
deger 1000i gectikten sonra vajinal 2000u gectikten sonra da ustten gorunur
sen cumaya falan randevu alirsan muhtemelen keseyi ustten gorursun
ustten goremesse alttan baktir hicbir sakincasi yok
gor biran once icin rahatlasin
bizlere de haber ver hayit bebemizin durumunu :))

evevt yeri çok belli ööel bööle değil
ama buda beni bulur zaten hiç şaşırmadım
neyse saat 8 gibi yaparım çiş ben

anladm cnm buyuk ihtmal kmyasal olmş tatlım ama bundan sonra gerçek çizgi de çıkcak kanda da çıkcak inşşş... boyle dusunelm boyle olsunn kaç aydır denıosnz? bşeyler yapıomsn kür falan ? dra gttn mi kontrol amaçlı?

8 AYDIR DENİYORUZ CANIM DOKTORA GİTTİM HİÇ SORUN YOK DEDİ TÜM TAHLİLLER YAPILDI AMA TEMİZ ÇIKTI DOKTOR 4 AY DAHA BEKLEYELİM OLMAZSA BAKARIZ ARTIK DEDİ BİZDE ÇLIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ İŞTE BAKALIM RABBİM NE ZAMANA NASİP EDER HAYATIM

rüyanız hayır olsun, bende öyle biliyorum yumurta bebişe işarettir.

ayy kızlarr ya öldüm gülmektennn şu çakşır suyna bakaym dedm bir aktar sitesinden ne gördm blıomsnz geyik boynuzu hapı die bşey var yaa sperm sayısını arttırıomşş komik geldi ya geyik boynuzu hapı dedm ne araştrmacı gazetecisisn duygucaa dedm yaa ne garip şeyler çıkıo karşma boyleee

Son düzenleme:
sorma kuzum yaa neler var neler şek,lde göründüğü gibi

rüyanız hayır olsun, bende öyle biliyorum yumurta bebişe işarettir.
inşallah canımmm
keşke ahh keşkeeeee

bu yaaaaa hahahaha

ben yemek yapıyorumm bi yandan kızlar

dhc sen hamişmisnn ayyy çok sevndmm cnm benm allah saglıckla kucagına almayı nasip etsinnnnn

Semser cnmmm tebrklerrrrrrrrrrrr Allah sağlıckla kucagına da almayı nasip etsinnnnnn
saol duygum darısı basına ınsallah

cumaya kadar catlarım ben
salı gunu adet gecıkmesının 1 haftası oluyor
ozaman gıdeyım dıyordum bende
usten gözukur dıye dusunmustum salı gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…