evevt canım çok saol
bu hayıt ve jel hepimizin işine yarayacak inşallah
[QUOTE=hilal19;21981891]canım benim bağırsaklarımda rahatsızlığım var .kolonoskopi yaptırdım hersene yapılıyor rutin olarak ama ben çok kötü oluyorum o ayrı
doktorda soruyor gebelik varmı diye ben kaç gün bekledim olmadığını öğrenip öyle geldim diycektim
evevt canım çok saol
bu hayıt ve jel hepimizin işine yarayacak inşallah
ayy hadi inşşşşşşş
bnm göğsler iice taş gib oldu yaa iki gunde bu hayıtlakarnm da şişti demn ovucan yaptım iknci çizgi çıktı ama digeri kadar koyu degl tahmnmce yarın ovulasyon gunu olcak hadi inşş preseed hayıt vesile olur bu ay hepimizeee
ayy hadi inşşşşşşş
bnm göğsler iice taş gib oldu yaa iki gunde bu hayıtlakarnm da şişti demn ovucan yaptım iknci çizgi çıktı ama digeri kadar koyu degl tahmnmce yarın ovulasyon gunu olcak hadi inşş preseed hayıt vesile olur bu ay hepimizeee
anladım ildacım..üzülme sıkma canını..strestendi geldi geçti inşallah öyle şeyler yaşamazsın bir daha
hayırlısı olsun hakkımızda..6 sına da az kaldı zaten inşallah güzel haberler verirsin bize..
olmazsada hayıt preseed yolumuza devam..bende p.tesiyi bekliyorum vereceğim siparişi..
ovulasyona kadar gelir nasıl olsa...
ya kızlar geçmişi okuyorumda bi türlü gelemedim sanırım, dhc ve semser arkadaşın gebeliğini öğrendiğimiz sayfalara bikaç gündür hastalıktan giremedim merak ettimde ama bulamıyorummm
ilda sen ben bu ay preesed kullanacak başka kimse varmıydı..inşallah kullanımı kolaydır
ay bide hayıt göğüs mü büyütüyo benimkiler zaten kocaman
.hadi sırayla inşallahhh kızlarrr
ya kızlar geçmişi okuyorumda bi türlü gelemedim sanırım, dhc ve semser arkadaşın gebeliğini öğrendiğimiz sayfalara bikaç gündür hastalıktan giremedim merak ettimde ama bulamıyorummm
ilda sen ben bu ay preesed kullanacak başka kimse varmıydı..inşallah kullanımı kolaydır
ay bide hayıt göğüs mü büyütüyo benimkiler zaten kocaman
.hadi sırayla inşallahhh kızlarrr
al al cnm gönül rahatlıgıyla orjinal bence gg dekiler hee bu arada aysun bugun sordum çakşırı aktara kökü varmş kilosu 80 tldedm suyu var mı yok dedi o zaman kalsın dedm gg den buldm 12 tlye bi litresi ordan alcm mecitefendi die bi marka gelrse batasıcalar alrım tabii gelmesnler bu inşş artıkkk hepmznnn hamiş patlması olsun bu ayy inşşş
megan var bi de galba :44:
ikisi de hamiş cnmcm
Siz niye bugün bana yüz vermiyosunuz?
hu kızlar hepiniz geçmiş okuyonuz galibaa heee
bende evde yanlızım yine herzamanki gibiiiii
kendimi iyi hissetmek için gittim duş aldı makyaj bile yaptım
bizim yengeyi izliyomm cok eglenceli dizi yaaaa
ay iffet vardı onu izlemem lazımdıııııı
onu ben denemiştim canımkızlar kuruluk hissi yaşayan varsa ve prospeed işte adı neyse alamayan varsa süt kaynatıp buharında oturun sonra halvetlenin
acayip işe yarıyo bende yaramıştı bu ay yapmak nasip olmadı belki bu akşam yaparımmmm
aaaa kim yapmış onu bakemSiz niye bugün bana yüz vermiyosunuz?
Siz niye bugün bana yüz vermiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?