Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla var canım
bikaç arkadaş
valla benimkileri severim ben iyyidir ikizlerim ama biraz daha kocaman neden olasın bikaç günlük tabii
hihihihi

bi kaç günse iyi ilda sürekli önümüzde kocaman bişeyle gezmeyiz inşallah

yada ilacı kesince sönmesinler

böyle iyiydi yaafff

bu arada 1 haftadır yoktum yenı arkadaslar gelmıs aramıza
hosgeldınız bebıslerınız cok bekletmez umarım sizi
hoşbulduk :) senin de hamileliğin hayırlu uğurlu ve sorunsuz olsun cnm..
hoşgeldin tatlım görmemişizdirrrrrr
nasılsın canım

hşb. iyiyim güzelim nasıl olayım deli gibi yemek yiyorum sonra ay ne vardı bu kadar yiycek diye kendimi halının üstüne atıyorum sen nasılsın ?

yahu tam gecio dedimdi benim kahveler yine gelmis.. nerden dedim somagizliyim yaa.. sunlar bi gecse artik:97::97::97:

selam yawrular bende az evvel halvetlendim ayıp sölemesi şimdi duşa gircem
yaw kızlar benim son günüm bu günmü yoksam yarında halvetlencem mi unuttum yaw

BU ARADA YENİ HAMİŞLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM DARISI BEN VE TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA

Son düzenleme:
bi kaç günse iyi ilda sürekli önümüzde kocaman bişeyle gezmeyiz inşallah

yada ilacı kesince sönmesinler

böyle iyiydi yaafff

sadece göğüs de degl ya adet belrtileri de var ama oyle çok rahatsz edici bi durum yok cnm biraz karın biraz göğs şişmesi o kadar yanlz aleyna demşti galba süt gelıomş göğslernden ona şaşrmştm dun biraz oyle bşey biz de olur mu ki yaww:44:

selam yawrular bende az evvel halvetlendim ayıp sölemesi şimdi duşa gircem
yaw kızlar benim son günüm bu günmü yoksam yarında halvetlencem mi unuttum yaw

Ödev gibi düşünme bence yapabildiğiniz kadar yapın, ayrıca hemen duşa girme istersen biraz ilerlicek zamanları olsun garibanların

hoşbulduk :)

hşb. iyiyim güzelim nasıl olayım deli gibi yemek yiyorum sonra ay ne vardı bu kadar yiycek diye kendimi halının üstüne atıyorum sen nasılsın ?
iyiyim canım nasıl olayım gün sayıyorum..kür yapıyorum vs ovulasyona bomba gibi hazırlanıyorum
vallahi bende bu ara stresten sanırım çok yiyorum sonrada pişman oluyorum..
çok zayıfımya rahat rahat yiyorum yan.
yahu tam gecio dedimdi benim kahveler yine gelmis.. nerden dedim somagizliyim yaa.. sunlar bi gecse artik:97::97::97:

canım inşalalh geçer artık tez zamanda...
ama korkma canım ağrın sancın olmasın da..

evet ya bende önce kendim temiz olcam ki sonra temizliyim temizlikten sonra bi daha duş hunili oldugumuz kesin ya zaten

ben yarin sana halvet diye hatirliyorummm
ya zaten ben haırlamıyorum hangi ay yaptık bugün ne kaçıncı yumurtlayışımız
ödev gibi düşünme bence yapabildiğiniz kadar yapın, ayrıca hemen duşa girme istersen biraz ilerlicek zamanları olsun garibanların

yok bi 40 dk felan olmuştur beklemelimiyim ki acaba

ya saol canim korkulacak bisey olmadigini ogrendim cok sukur.. kanama olmadigi muddetce sorun yokmus.. ama iste insan biraz evvel normal bir hamilelik yasamak istiyor.. hayirlisi olsun bakalim.. beklicezzz

cnm evet biliyorum gördüm çok sevindim,bende geçmişe bakıyorum bi yandan hangi sayfada yada sayfalarda öğrenmiş yazmmışlar buraya diye ben 2 gündür yokum baya bi sayfam birikmiş onlara bakıp geliyorum

hilalciim gecmiş olsun sana da neyseki atlatmışsın zor günlerrii

çalışmalar ne ediyo bu arada
sen bişi kullanmıyomusun yaaa
sana da bi ilaç verelim
hangisini istersen hayıt mı , tavşancıl mı jel mi
sec begen al şekerciim

İşte aramızdaki fark da bu benim yağlarım izin vermiyo rahat rahat yememe:)) benim yumurtlama tarihim muhakkak geçmiiştir ama inatta bir murattır Rabbim olmayacağı oldurur diyerekten çalışmaya devam:)) birazdan vücut peelingi yapğıcam kocacığım gelince pambık gibi karşılayayım diye:))

dhc83 -
Canım sen kan testini yaptırdın mı bugün?
ama bugün cumartesi
ne zaman gidicektin kana????

ya saol canim korkulacak bisey olmadigini ogrendim cok sukur.. kanama olmadigi muddetce sorun yokmus.. ama iste insan biraz evvel normal bir hamilelik yasamak istiyor.. hayirlisi olsun bakalim.. beklicezzz

ztar valla ben hala adet oldummu acaba dıye bakıp duruyorum
tırsıyorum hala kan gelcek dıye
bebegı görup 3 ayı bıtırseydık daha rahat olurdu galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…