Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canımmmm anlıyorum senii ama kendini yıpratma çok üzme kendinii..
bak bi kızın var ne güzell..ikinci bebeğinde gelecek inşallah..demek ki hamile kalabiliyosun canım bir problemin yok bir kızın var 2.si de elbet gelecek..

Allah affetsin ama hani kimyasal gebelik bile geçirsem hamile kalabiliyorum demek ki diye sevinebilecek psikolojideyim
ne olur üzülme eminem..

bebe olayına girmeyelim sanki cok olcakmış gibi bide korunduk yaaa gülüyorum kendime
ah ah gecmişe dönersek yandık canım:) suanda bende hiiiiiç bu hayatımı yaşamak istemezdim valla mutluyum kocamı da cok seviyorum ama ...

eminecim geçmiş olsun kuzum benim ya kıyamam

sağol megim inşallah sizlerden güzel haberler gelir ve urada bayram yaşarız

benimde kociş yemeği yediği gibi uyudu.her zaman olduğu gibi.yeteneksizsinizi izliyorum.öyle boşboş.canım sıkılıo.

Geçer bak benimki geçti bile sohbet iyi geliyo

Ben hala testi yapamadım önce cesaret edemedim, sonra misafirim geldi, artık hazırım birazdan hallediyorum..
Bu arada testin son kullanma tarihi geçmiş, üzerinde 2011.07.01 yazıyor

E hazır almışsın geri götürmeyeceksen yap bakalım ne çıkacak.Ben çok merak ettim

ne var acısuda??
suanda beni ne heyecanlandırır yada ne eglendirir acaba alla allaa yaaa
acayip bi boşluga düştüm yaaa
:44::44:
Acısuda cafeler var ya başka yere gidek istiyosan sen nerde oturuyon?

okul dışında aynıı benii anlattın canım hee...bende gebe kalıcam diyee gittim istifa ettim 6 ay boş boş evde oturdum.kafayı yemek üzereydim....yok eşime yük oluyom falan filan....bu arada birsürü iş teklifide geldi hiçbirini kabul etmedim.gebe kalınca sorun olur çalışamam izin alamam filan diye.....o yüzden çok iyi anlıyorum seni hayatım..ama şimdi ne oldu gebe olduğumu öğrendim 3 gün sonra babamın yanında işe başladım..çünkü evde oturunca daha çok yoruluyo insan yemek yap ev temizle filan..hayırlısı diyeceksin her zaman bitanem.nasibinde ne varsa onu yaşıyor insan..

çok sevindim canımmm..ne güzel Allah sağlıklı bir gebelik ve kucağına almak nasip etsin..

benim sıram baya geriledi sanırım canım...kırmızılarım gene geldi

dua edin bol bol bize gebişlerim oldu
mu

anladm cnmcm ama şimdi çok guzel bi hedefn var hayatta insann başına geleblck en guzel şeyy bebişş şimdi ona odaklan tez zamanda da gelr inşş şoyle düşün bebişin dogcak onnla istedgn gibi ilgilencen evde oldgn için diledgn gibi buyutcenn yine biraz buyusun başlarsn iş yaşamna ynee yeter ki iste ..ertleme konusunda ben dek kzıorm kendme ama şu var iki bucuk yıl oldu evleneli evlilik de bi anda rayına oturan bşey degl nasip bi de elisimm ya herşeyin hayırlısıı boşver geçmişin bize faydası yok onumuze bakalm cnmcm

Ama lar çok oluyor işte.En güzeli anlık yaşamak valla bıktım bu nostalji takıntımdan

Nurdan topiğe geldin birkaç kez gördüm seni sordum ama sen gitmiştin.Nasılsın bebiş nasıl?Neler yapıyorsun?

selam kızçeler....
nedense artık üzülmüyorum....
sadece dua edip tevekkül ediyorummmm
HAKKIMIIZDA HAYIRLISI OLSUN

hoşgeldin canımmmmmmmm...
evet evet gebişimiz çok bugün...

tey tey sıra bizdeeeeeee

Evet sıra bizde inşallah hepimiz bu ay gebiş listesine girelim

Ben dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm
Doğurmuşum hemşireler diyorki bir süre hastanede kalması lazım çok küçük
Hem biz ona burda akşamları süt ekmek veriyoruz diyorlar(yeni doğmuş bebeye süt ekmek)
Sonra ben bebeğimin yanına yaklaşıyorum beşikte yatıyor küçük parmağımı bebeğin ağzına yaklaştırıyorum o minicik ağzıyla parmağımı arıyor meme sandı bak aç diyorum
Annemde diyor kalsın kızım burada biraz çok küçük daha diyor
bende olmaz hayır götürücem eve yarın gelirim senin bebeğin yok burda bu başkasının sen doğurmadın derler banane götürücem diyorum alıp eve götürüyorum.
Sonrada kayınpederimi almaya gidiyorum hastaneden gel baba bebeğimizi gör bebek evde diyorum birlikte araba bekliyoruz.
(kayın pederim kanser ve beebğimiz olmasını çok istiyor inşallah görür )

dualarımızdan yana bi şüpheniz olmasınn her zaman aklımdasınız walla....ama bu kırmızıların artık sizin peşinizi bırakması lazımm..ya gebe kalmak istemeyen bir sürü insan varr onlara gitsinler size gelmesinlerrrr artıkkkkkkkkk

ayy çok sevndm cnmm maşallahh bebişimzeeeAllah bize de nasip etsin inşşşş

haklısın canm kendimi üzmeyim diyorum ama insan bazen boşluğa düşmüş gibi oluyo evet hamile kaldım hemde 3 defa kızım 3. ilk hamileliğim kürtajla sonuçlandı 2.de kendiliğinden düştü ama kızımdan sonra ben hiç korunmadım kızım nisanda 6 yaşında olucak yani 6. yıl ama ben neden hamile kalamıyorum anlamadım neyse işte daha çok sıkmayım içini bugün en azından burda 2 bebeğimiz daha olacağını öğrendik bunlarda mutlu ediyo beni gerçekten ALLAH ne verirse hayırlısını versin

Son düzenleme:

ahh canım ahhh benimde senin durumunun tam tersi ama bende mutlu değili bak. Kocana yük oluyorsun diye niye kızıyorsun ki kendine. Sen bebel yapmak istediğin ve ha bir gün yarın derken zaman geçtiğinden böyle olmuş ama aslında sana da çalışma imkanı lan herkese tavsiyem bebek diye eve kapatmasınlar kendilerini çalışırken kafa da dağılıyor hamile kalırsanız 6-7 ay çalışır çıkarsını canım. Bak ben evlendim bende sözel okudum ve o zaman bu kadar bölümde yoktu sözelde. Açıkğretim yazdım baya sınıfta kaldım yoğun işim vardı evlendim okulum bitti bu arada öğrenci işçi olarak eşim işe soktu sonra ayrıldım 2010-2011 hazirana kadarda evdeydim haziranda okul bitti ve ben 2010 nisanda daha bebek istiyordum bir iki deneme oldu olmadı sonra hadi sınavlara denk gelcek dedim erteledim son senemdi 2011. Sonra eşim rahatsızlandı böbreklerinden derken 2011 nisan gelmişti vize final sınavları bitsin dedim ki düşün 2010 da hamiş kalsaydım sınava doğum olacaktı ama bebek yoktu karnımda sınava girdim ee sonra okul bitti eşim araba aldı az borçlandık yine ertelendi bende eşim vasıtasıyla üniye girdim çalışayım dedim şubata ertelemiştik. Sonra da tan az kaldı derken annemin rahatszılığı çıktı tam belli değil ama çalışamazsa destek olmam lazım felan 2 sene var emekliliğine düşün yani okul da bitti, çalışıyorum da ama bebeğimde yok. Olmayınca olmuyor kısmet bu işler canım.. Daha zamanımız gelmedi belli ki..

zelvecim test geçersiz demek..
o zaman yarın yada p.tesi bi test daha yapıcaksın dimi..
inşallah vardır bebek canım ya

nurdan mercimeeni sevemmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…