canımmmm anlıyorum senii ama kendini yıpratma çok üzme kendinii..canım benimki sürekli düzensiz ve bu düzensizlikten iyice sıkıldım neden bir düzene girmiyo bukadar zormu anlamadım yani gerçekten bu belirsizlik her ay bu belirsizlikten bktım 10 yıldır hep aynı sorunlar üzülmüyorum demiyorum üzülüyorum kafam allak bullak hatta bugün tamma artık uğraşma senin çocuğun felan olmucak
çok şükür bir kızım var ALLAH ona uzun ömürler versin ALLAH tan umut kesilme ama ben kendimden umudumu kesiyorum galiba herşey kısmet elimdden birşey gelmiyo hiç birşeyi yoluna koyamıyorum üzgünüm
Tamam anlatıyom, şimdi ben böle bebik yapacam diye hiçbişey yapmıyom ya, hem çalışmıyom hem okumuyom bişey yapmıyom ya,kocam da çok çalışıyo ben de kendime kızıyom adama yük oluyom diye.Bi de ben hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre evde kalıyom sanki böle işe yaramaz hissetmeye başladım kendimi.Sonra aklıma geçmiş geliyo niye o kadar ertelemişim ki çocuğu,daha önce düşünseymişi hayata belki daha erken başlarmışım gibime geliyor.Öyle zincirleme gidiyor geçmişe doğru işte bu akşam da taaaa lise 1 e kadar gittim, niye sayısal değil de sözeli seçtim diye kızdım kendime.Ama sonra dedim arkadaşlarıma gideyim onlarla sohbet ederim geçer dedim geldim gerçekten de geçti
sen direk kandan girmişsin bak :) olsun hayırlısı
ay bende bendeeee üüff poff pöfff
evet canım demekki hakımdan hayırlısı buymuş inşalla sizler bukadar beklemezssiniz ve biran önce gebe kalırsınz canım
:18::18:
eminecim geçmiş olsun kuzum benim ya kıyamam
benimde kociş yemeği yediği gibi uyudu.her zaman olduğu gibi.yeteneksizsinizi izliyorum.öyle boşboş.canım sıkılıo.
Ben hala testi yapamadım önce cesaret edemedim, sonra misafirim geldi, artık hazırım birazdan hallediyorum..
Bu arada testin son kullanma tarihi geçmiş, üzerinde 2011.07.01 yazıyor
Acısuda cafeler var ya başka yere gidek istiyosan sen nerde oturuyon?ne var acısuda??
suanda beni ne heyecanlandırır yada ne eglendirir acaba alla allaa yaaa
acayip bi boşluga düştüm yaaa
:44::44:
Ben geldim
Ve gelir gezlemz semser ve dhc nin hamile olduğunu gördüm çok güzel haber
sağol megim inşallah sizlerden güzel haberler gelir ve urada bayram yaşarız
Tamam anlatıyom, şimdi ben böle bebik yapacam diye hiçbişey yapmıyom ya, hem çalışmıyom hem okumuyom bişey yapmıyom ya,kocam da çok çalışıyo ben de kendime kızıyom adama yük oluyom diye.Bi de ben hayatımda ilk kez bu kadar uzun süre evde kalıyom sanki böle işe yaramaz hissetmeye başladım kendimi.Sonra aklıma geçmiş geliyo niye o kadar ertelemişim ki çocuğu,daha önce düşünseymişi hayata belki daha erken başlarmışım gibime geliyor.Öyle zincirleme gidiyor geçmişe doğru işte bu akşam da taaaa lise 1 e kadar gittim, niye sayısal değil de sözeli seçtim diye kızdım kendime.Ama sonra dedim arkadaşlarıma gideyim onlarla sohbet ederim geçer dedim geldim gerçekten de geçti
bugün keseyi gördük çok şükür..şimdilik herşey yolunda hatta hala belirtim yok diyebilirim..sadece saniyelik kasılmalarım oluyor o kadar..temmuz ayı anneleri topiğinde bi kaç arkadaş bebişini kaybetmiş:2::2nlardan çok etkilenmiştimm o yüzden fazla gelmiyorum buralara.ama bugün keseyi görünce çokk rahatladımm haftayada allah nasip ederse kalp atışlarını duyacağız......hadii artıkkk sizi bekliyoruzzz yaaaaaaaaa.........hayırlısıyla dualarımızlaaa sizde geleceksinizz yanımızaa canlarımmmmmm
bebe olayına girmeyelim sanki cok olcakmış gibi bide korunduk yaaa gülüyorum kendime
ah ah gecmişe dönersek yandık canım:) suanda bende hiiiiiç bu hayatımı yaşamak istemezdim valla mutluyum kocamı da cok seviyorum ama ...
okul dışında aynıı benii anlattın canım hee...bende gebe kalıcam diyee gittim istifa ettim 6 ay boş boş evde oturdum.kafayı yemek üzereydim....yok eşime yük oluyom falan filan....bu arada birsürü iş teklifide geldi hiçbirini kabul etmedim.gebe kalınca sorun olur çalışamam izin alamam filan diye.....o yüzden çok iyi anlıyorum seni hayatım..ama şimdi ne oldu gebe olduğumu öğrendim 3 gün sonra babamın yanında işe başladım..çünkü evde oturunca daha çok yoruluyo insan yemek yap ev temizle filan..hayırlısı diyeceksin her zaman bitanem.nasibinde ne varsa onu yaşıyor insan..
hoşgeldin canımmmmmmmm...
evet evet gebişimiz çok bugün...
tey tey sıra bizdeeeeeee
çok sevindim canımmm..ne güzel Allah sağlıklı bir gebelik ve kucağına almak nasip etsin..
benim sıram baya geriledi sanırım canım...kırmızılarım gene geldi
dua edin bol bol bize gebişlerim oldu mu
bugün keseyi gördük çok şükür..şimdilik herşey yolunda hatta hala belirtim yok diyebilirim..sadece saniyelik kasılmalarım oluyor o kadar..temmuz ayı anneleri topiğinde bi kaç arkadaş bebişini kaybetmiş:2::2nlardan çok etkilenmiştimm o yüzden fazla gelmiyorum buralara.ama bugün keseyi görünce çokk rahatladımm haftayada allah nasip ederse kalp atışlarını duyacağız......hadii artıkkk sizi bekliyoruzzz yaaaaaaaaa.........hayırlısıyla dualarımızlaaa sizde geleceksinizz yanımızaa canlarımmmmmm
canımmmm anlıyorum senii ama kendini yıpratma çok üzme kendinii..
bak bi kızın var ne güzell..ikinci bebeğinde gelecek inşallah..demek ki hamile kalabiliyosun canım bir problemin yok bir kızın var 2.si de elbet gelecek..
Allah affetsin ama hani kimyasal gebelik bile geçirsem hamile kalabiliyorum demek ki diye sevinebilecek psikolojideyim
ne olur üzülme eminem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?