Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben geldim

Ve gelir gezlemz semser ve dhc nin hamile olduğunu gördüm çok güzel haber

Hoş geldin canım 1 de uyanabildin mi?

Aynen katılıyorum yapacak bişey yok,hayat neler getirecek bakalım.

selam kızçeler....
nedense artık üzülmüyorum....
sadece dua edip tevekkül ediyorummmm
HAKKIMIIZDA HAYIRLISI OLSUN

Selam oh be rahatlamışsın sonunda oflum

haha kocacım yeni test almaya gitti :124:

canım inşallah çift çizgiyi görürsün.hayırlısıyla bebişine de kavuşursun.

ben 1 ay önce 20 haftalık bebeğimi düşürdüm.1 ay sonra denemelere başlayacağız inşallah.tekrardan anne olmak için sabırsızlanıyorum.zaman geçmek bilmiyor sanki.

iiyiz hayatım çok şükür..şimdilik yapılacak bişey yok ölee bekliyoruz işte. 4.aydan sonra göreşeceğiz bakalım nasıl olduğumuzu
selam kızçeler....
nedense artık üzülmüyorum....
sadece dua edip tevekkül ediyorummmm
HAKKIMIIZDA HAYIRLISI OLSUN

yaa canımm değerlerin düşük çıkmış.ama bu ümit kesildi anlamına gelmezz..sen ilk önce gönlünü ferah tut.önce morallll..iyi olacaksın bebeğinde iyi olacak

kocaman bir aminnnnnnnnn diyorum meganım..
artık o listeden o listeye koşmak istemiyorum ......eylül ekim kasım aralık

ne güzel bi rüya rüyada bebek görmek iyidir canım..
kayınpederine çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım.. inşallah bebişini görür..

Hoş geldin canım 1 de uyanabildin mi?

Aynen katılıyorum yapacak bişey yok,hayat neler getirecek bakalım.

Selam oh be rahatlamışsın sonunda oflum

Evet uyandım hazırlandım eşim geldi avm ye gittik o kendine gömlek aldı bende kazak Sonra dışarda yemek yedik ve kayınpederime gittik.1 saat önce döndük.Ben eve geçtim ama benimki annemlerde gelsin film izlicez:103:

aynen oyle cnmm inşş da ii haberlerr vercksnn bizleree yarınn dua ediyorum sennn içinnn...
Pazartesi hayırlıysa olsun ne diyelim...

değerlerim çok mu kötü nurdan...
dış gebe dedi hemen doktor % 90 dedi :26:

Canım çok üzüldüm allah sabır versin, umarım en kısa zamanda yeniden mutlu olursun

İnşallah canım Allah hepimizin kucağını tez zamnda doldurur inşallah.
Görümcemin yeni bebeği oldu bir aylık ve hep kucağında uyuyor beşiğe koyduğu an uyanıyor çok zorlanıyor ama bana okadar güzel geliyorki kanguru gibi annesine yapışık yaşıyor

Aynen katılıyorum neyin mutlu neyin mutsuz edeceği belli olmaz hayat.Ama bebişlerimiz bizi çok mutlu edecek o kesin.Annene de çok çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmaz.

Emine geçmişe öyle detaylı bakamıyorum bişey olmuş kaçırmışım arkadaşım, ne oldu?

esicim aslında birşey olduğu yok ama adetim düzensiz benim yine geçiyo dünde ben test yapmaya karar verdim bugün sabah yapıcaktım tabi akşam rahatsızlanım ateşim felan yükseldi hastaneye gttim doktor iğne yapalım dedi bende gebelikten şüpheleniyorum dedim doktorda test istedi neyse sonuç çıktı 0.14 yani negatif biraz hastalıktan birazda bu olaydan dolayı canım sıkıldı kendi kendime yaptığım kuruntularım yüzüden

iyi geceler arkadaşlar
lütfen bana yardım edin çatlatma iğnesi oldum 10 gün önce kan testi yaptım 7.12 çıktı gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı var birde ateşim 37 civarı seyrediyor hep birde müthis ruhsal değişim oldu bende herşeye ağlıyorum acaba hamilemiyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…