Ben geldim
Ve gelir gezlemz semser ve dhc nin hamile olduğunu gördüm çok güzel haber
anladm cnmcm ama şimdi çok guzel bi hedefn var hayatta insann başına geleblck en guzel şeyy bebişşşimdi ona odaklan tez zamanda da gelr inşş şoyle düşün bebişin dogcak onnla istedgn gibi ilgilencen evde oldgn için diledgn gibi buyutcenn yine biraz buyusun başlarsn iş yaşamna ynee yeter ki iste ..ertleme konusunda ben dek kzıorm kendme ama şu var iki bucuk yıl oldu evleneli evlilik de bi anda rayına oturan bşey degl nasip bi de elisimm ya herşeyin hayırlısıı boşver geçmişin bize faydası yok onumuze bakalm cnmcm
selam kızçeler....
nedense artık üzülmüyorum....
sadece dua edip tevekkül ediyorummmm
HAKKIMIIZDA HAYIRLISI OLSUN
selam kızçeler....
haha kocacım yeni test almaya gitti :124:
Ama lar çok oluyor işte.En güzeli anlık yaşamak valla bıktım bu nostalji takıntımdan
Nurdan topiğe geldin birkaç kez gördüm seni sordum ama sen gitmiştin.Nasılsın bebiş nasıl?Neler yapıyorsun?
selam kızçeler....
haha kocacım yeni test almaya gitti :124:
Evet sıra bizde inşallah hepimiz bu ay gebiş listesine girelim
Ben dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm
Doğurmuşum hemşireler diyorki bir süre hastanede kalması lazım çok küçük
Hem biz ona burda akşamları süt ekmek veriyoruz diyorlar(yeni doğmuş bebeye süt ekmek)
Sonra ben bebeğimin yanına yaklaşıyorum beşikte yatıyor küçük parmağımı bebeğin ağzına yaklaştırıyorum o minicik ağzıyla parmağımı arıyor meme sandı bak aç diyorum
Annemde diyor kalsın kızım burada biraz çok küçük daha diyor
bende olmaz hayır götürücem eve yarın gelirim senin bebeğin yok burda bu başkasının sen doğurmadın derler banane götürücem diyorum alıp eve götürüyorum.
Sonrada kayınpederimi almaya gidiyorum hastaneden gel baba bebeğimizi gör bebek evde diyorum birlikte araba bekliyoruz.
(kayın pederim kanser ve beebğimiz olmasını çok istiyor inşallah görür)
Hoş geldin canım 1 de uyanabildin mi?
Aynen katılıyorum yapacak bişey yok,hayat neler getirecek bakalım.
Selam oh be rahatlamışsın sonunda oflum
Pazartesi hayırlıysa olsun ne diyelim...aynen oyle cnmm inşş da ii haberlerr vercksnn bizleree yarınn dua ediyorum sennn içinnn...
iiyiz hayatım çok şükür..şimdilik yapılacak bişey yok ölee bekliyoruz işte. 4.aydan sonra göreşeceğiz bakalım nasıl olduğumuzu
yaa canımm değerlerin düşük çıkmış.ama bu ümit kesildi anlamına gelmezz..sen ilk önce gönlünü ferah tut.önce morallll..iyi olacaksın bebeğinde iyi olacak
canım inşallah çift çizgiyi görürsün.hayırlısıyla bebişine de kavuşursun.
ben 1 ay önce 20 haftalık bebeğimi düşürdüm.1 ay sonra denemelere başlayacağız inşallah.tekrardan anne olmak için sabırsızlanıyorum.zaman geçmek bilmiyor sanki.
kocaman bir aminnnnnnnnn diyorum meganım..
artık o listeden o listeye koşmak istemiyorum ......eylül ekim kasım aralık
ne güzel bi rüya rüyada bebek görmek iyidir canım..
kayınpederine çok çok geçmiş olsun üzüldüm canım.. inşallah bebişini görür..
ahh canım ahhh benimde senin durumunun tam tersi ama bende mutlu değili bak. Kocana yük oluyorsun diye niye kızıyorsun ki kendine. Sen bebel yapmak istediğin ve ha bir gün yarın derken zaman geçtiğinden böyle olmuş ama aslında sana da çalışma imkanı lan herkese tavsiyem bebek diye eve kapatmasınlar kendilerini çalışırken kafa da dağılıyor hamile kalırsanız 6-7 ay çalışır çıkarsını canım. Bak ben evlendim bende sözel okudum ve o zaman bu kadar bölümde yoktu sözelde. Açıkğretim yazdım baya sınıfta kaldım yoğun işim vardı evlendim okulum bitti bu arada öğrenci işçi olarak eşim işe soktu sonra ayrıldım 2010-2011 hazirana kadarda evdeydim haziranda okul bitti ve ben 2010 nisanda daha bebek istiyordum bir iki deneme oldu olmadı sonra hadi sınavlara denk gelcek dedim erteledim son senemdi 2011. Sonra eşim rahatsızlandı böbreklerinden derken 2011 nisan gelmişti vize final sınavları bitsin dedim ki düşün 2010 da hamiş kalsaydım sınava doğum olacaktı ama bebek yoktu karnımda sınava girdim ee sonra okul bitti eşim araba aldı az borçlandık yine ertelendi bende eşim vasıtasıyla üniye girdim çalışayım dedim şubata ertelemiştik. Sonra da tan az kaldı derken annemin rahatszılığı çıktı tam belli değil ama çalışamazsa destek olmam lazım felan 2 sene var emekliliğine düşün yani okul da bitti, çalışıyorum da ama bebeğimde yok. Olmayınca olmuyor kısmet bu işler canım.. Daha zamanımız gelmedi belli ki..
Emine geçmişe öyle detaylı bakamıyorum bişey olmuş kaçırmışım arkadaşım, ne oldu?
Selam oh be rahatlamışsın sonunda oflum
Canım çok üzüldüm allah sabır versin, umarım en kısa zamanda yeniden mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?