Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbimcanım inşallah çift çizgiyi görürsün.hayırlısıyla bebişine de kavuşursun.
ben 1 ay önce 20 haftalık bebeğimi düşürdüm.1 ay sonra denemelere başlayacağız inşallah.tekrardan anne olmak için sabırsızlanıyorum.zaman geçmek bilmiyor sanki.
Pazartesi hayırlıysa olsun ne diyelim...
değerlerim çok mu kötü nurdan...
dış gebe dedi hemen doktor % 90 dedi :26:
ne zaman gel dedi bi daha canım????
İyi hadi bakalım inşallah müjdeli haber alırız.
meg .!.:süpeeerrrrrr
esicim aslında birşey olduğu yok ama adetim düzensiz benim yine geçiyo dünde ben test yapmaya karar verdim bugün sabah yapıcaktım tabi akşam rahatsızlanım ateşim felan yükseldi hastaneye gttim doktor iğne yapalım dedi bende gebelikten şüpheleniyorum dedim doktorda test istedi neyse sonuç çıktı 0.14 yani negatif biraz hastalıktan birazda bu olaydan dolayı canım sıkıldı kendi kendime yaptığım kuruntularım yüzüden
Evet sıra bizde inşallah hepimiz bu ay gebiş listesine girelim
Ben dün gece rüyamda kızım olduğunu gördüm
Doğurmuşum hemşireler diyorki bir süre hastanede kalması lazım çok küçük
Hem biz ona burda akşamları süt ekmek veriyoruz diyorlar(yeni doğmuş bebeye süt ekmek)
Sonra ben bebeğimin yanına yaklaşıyorum beşikte yatıyor küçük parmağımı bebeğin ağzına yaklaştırıyorum o minicik ağzıyla parmağımı arıyor meme sandı bak aç diyorum
Annemde diyor kalsın kızım burada biraz çok küçük daha diyor
bende olmaz hayır götürücem eve yarın gelirim senin bebeğin yok burda bu başkasının sen doğurmadın derler banane götürücem diyorum alıp eve götürüyorum.
Sonrada kayınpederimi almaya gidiyorum hastaneden gel baba bebeğimizi gör bebek evde diyorum birlikte araba bekliyoruz.
(kayın pederim kanser ve beebğimiz olmasını çok istiyor inşallah görür)
merabayinnnnn
esicim aslında birşey olduğu yok ama adetim düzensiz benim yine geçiyo dünde ben test yapmaya karar verdim bugün sabah yapıcaktım tabi akşam rahatsızlanım ateşim felan yükseldi hastaneye gttim doktor iğne yapalım dedi bende gebelikten şüpheleniyorum dedim doktorda test istedi neyse sonuç çıktı 0.14 yani negatif biraz hastalıktan birazda bu olaydan dolayı canım sıkıldı kendi kendime yaptığım kuruntularım yüzüden
rahatlamayıp napayım üzülüyorum tabi ama ağlamıyorum
ne varsa içimde...
başkalarına yorum yapmaktan nefret ediyorum..
biliyolar üzgün olduğumu hala bile bile soru soruyolar...
nasıl insanlar var anlamıyorm
pazartesi kan vercem yine...
ferdayla falanda konuştum...
ben inanmıyorum dış gebelik olduğuna dedi..
bilmiyorum kafam karışıkkk :26:
Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim
Oflu canım inşallah dış gebelik değildir ama umudunu kaybeteme dr. un çok yaşamaz ölür yapılabilecek birşey yok dediği hastalar bile dualarla iyileşiyor.Dua et pazartesiye kadar bol bol dua et ve rabbimden bebeğin için sağlıklı olmasını dile inşallah Allah sesini duyar ve dış gebelik değildir.....
ya kızlar gece sohbetlerine katılmayı çok istiyorum ama benimkinden gene sinyaller gelio
keşke arada benimki de geç eve gelse..gece gündüz yanımda yafff
dün uyutup geliyim diyordum güya...ondan önce ben uyumuşum
bide sayfalar öyle çabuk ilerliyo ki kçırıyorum arada cevap veremediğim oluyo:44:
neyse güzel anneler bebişler ve adaylarıben yavaş yavaş kaçıyorummmm hepinizi sefiyorummm..
Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim
Oflu canım inşallah dış gebelik değildir ama umudunu kaybeteme dr. un çok yaşamaz ölür yapılabilecek birşey yok dediği hastalar bile dualarla iyileşiyor.Dua et pazartesiye kadar bol bol dua et ve rabbimden bebeğin için sağlıklı olmasını dile inşallah Allah sesini duyar ve dış gebelik değildir.....
inşallah canım.bu sefer kimseye söylemeyeceğim ama.tabi kusmadandurabilirsem.senin ilk hamileliğin mi olacak.
Olursa evet ilk olacak, ama daha çift çizgiyi görmek hiç nasip olmadı malesef..
Adet olmadıysan birkaç gün sonra testini tekrar yaptır bence
Hoş geldin azraaa
olsun canım üzme kendini.Sağlığın yerinde olsun bebiş elbet gelecek.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et
Kimseye bakma canım benim boşver, sen bebişini düşün olumlu düşün olumlu olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?