Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Geçmiş olsun Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder rabbim
Pazartesi hayırlıysa olsun ne diyelim...

değerlerim çok mu kötü nurdan...
dış gebe dedi hemen doktor % 90 dedi :26:

Oflu canım inşallah dış gebelik değildir ama umudunu kaybeteme dr. un çok yaşamaz ölür yapılabilecek birşey yok dediği hastalar bile dualarla iyileşiyor.Dua et pazartesiye kadar bol bol dua et ve rabbimden bebeğin için sağlıklı olmasını dile inşallah Allah sesini duyar ve dış gebelik değildir.....

Bende çok sıkılıyorum kızlar yaa.. Eşim yattı uyudu haftaiçi benim izlediğim dizilerden bazılarını sevmiyor yatıyor ama bende akşamdan akşama izliyorum gündüz evde değilim bir dizilerim var. Bu akşam onunda aslında sevdiği bir dizi vardı bitmesini bile beklemeden yattı saat onda. Oysa dün akşamda erkende yattı tam 12 saat uyumuş oldu hatta daha erken yatacaktı da trip attım durdu biraz. Çok canımı sıkıyor bu durum. Uykum yok mesela bir film izlesek beraber dimi ama yok 1 aydır felan hep böyle önceden gece geç vakte kadar otururduk. Acaba annemin sorunları felan çok mu bunalttım ne anlamadım görünürde birşey yok yine ilgili ama gündüz gezdik sinemaya gittik felan ama akşam hep yalnızım bazen bebek yapsam da böyle mi olacak acaba demeye başladım tüm gün bebekle uğraşıcam akşam biraz baksın dinleneyim desem belki bakmayacak erkenden yatacak tüm gece uykusuz kalıp gündüzde uğraşırsam bilmiyorum yanii. O zamanda böyle işi falan bahane edip yada hafta sonları erkenden yatarsa ben ne yaparım gece gündüz. Onu düşündüm bu akşam. Bazen hiç bebek yapmayayım kaldıramam belki tek başıma bile diyorum ne ailem var ne kaynanam bakar.

Adet olmadıysan birkaç gün sonra testini tekrar yaptır bence

ya kızlar gece sohbetlerine katılmayı çok istiyorum ama benimkinden gene sinyaller gelio
keşke arada benimki de geç eve gelse..gece gündüz yanımda yafff
dün uyutup geliyim diyordum güya...ondan önce ben uyumuşum
bide sayfalar öyle çabuk ilerliyo ki kçırıyorum arada cevap veremediğim oluyo:44:
neyse güzel anneler bebişler ve adayları ben yavaş yavaş kaçıyorummmm hepinizi sefiyorummm..

hayır olsun canım kız bebek görünce bi haber alırsın derler...
bende dün akşam gördüm rüya valla megin testleri rüyama girmiş çiftçizgim oluyodu yine nasıl mutluydum ama aah ah gerçek gibiydiii
rüya işte...

Hoş geldin azraaa

olsun canım üzme kendini.Sağlığın yerinde olsun bebiş elbet gelecek.Çok geçmiş olsun kendine dikkat et

Kimseye bakma canım benim boşver, sen bebişini düşün olumlu düşün olumlu olsun canım.

pazartesi kan vercem yine...
ferdayla falanda konuştum...
ben inanmıyorum dış gebelik olduğuna dedi..
bilmiyorum kafam karışıkkk :26:

bende inanmıyorum canım ya tamam 2 kat artması gerekirdi genelde böyle oluyor ama istisna olmayacak diye birşey yok ki ayrıca dış gebelik olsa birden çok fırlaması lazımdı değerinin. Zaten budnan bir önceki tam iki kattı madem sağlıksız azalması lazımdı giderek o da kimyasal gebelik olur dış gebelik olmaz yani seninki hiçbirine uymuyor ki. Baştan çok fırlayıp sonra düşüşe geçseydi dış gebelik derdim. Allah'tan ümit kesilmez dediğim gibi bir doktorla kalma canım başka doktora da görün. Dün akşam sana dua ettim yasinimi okudum Allah kabul etsin İnşallahh..

inşallah canım.hep beraber hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

İyi geceler ama hep gidiyosun sen????

sürekli dua ediyorum napayım elimden başka ne gelir ki...
sizde bana dua edin olur mu

Oflu canım benim eşimin arkadaşının eşide hamileydi dr. dış gebelik aldırmanız lazım dedi.Sonra birkaç kez daha gittiler dr. a dr. düzelmiş artık dış gebelik değil dedi ve şuanda kızları 4 yaşında gayette sağlıklı tatlı bir kızAllah tan ümit kesilmez bende inanmıyorum dış gebelik olduğuna eğer öyle bile dese dr. mutlaka başka bir dr. adaha sorun

şimdi bebeğim boş gebelik olduğu konusunda doktorun sadece yorum yapabilir ama kesin bişey söyleyemezz keseyi görmeden boşmu dolumu olduğu netlik kazanmaz çünkü...pazartesi gidip kanını ver ben değerinin yükseleceğine eminimm ...sende emin ol ve üzülme..

canlarımmm ben yatayım bugun baya yoruldm temzlkle ugraştımm ii gecelerrrrrrrrr çook opyrmmm siziiiiiiii

Adet olmadıysan birkaç gün sonra testini tekrar yaptır bence

calar iyiki arsınız sizi çooooookkk seviyorum burda kendime geliyorum valla neyse şimdi daha iyim sayenizde öpüyorummmm kocaaammmann
İYİKİ VARSINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…