eslemim
dhc de gibeee
teşekkür ederim canım hamileliğim maalesef 5 ay sürdü ama hiç bilmiyordum bu olayı.zaten 3 ay sürekli hastalıklı moddaydım.o yüzden ne neden oldu bilmiyorum.eminim yükselmiştir.tansiyonumda düşüktü.aygın baygındım
korkma şekerim ne var sanki :)of ben çok korkuyorum bunlardan
elibesesim
gibe kaldıysam,branca ursului koycam bebemin adını
ben takmıyorum hadi bir şekilde desem çevrem garipsiyor birşey demiyorlar ama alınma oluyor yanii.. Annem hemen yüzünü belertir zaten. Oğlum der çok sever o ayrı tabii beni sevdiğini bildiği için bir de yardım da eder anneme her şekilde ama bu tip hareketler çok dikkat çekiyor. 4 senedir evliyim artık bir süreden sonra batıyor yanii. Evle hiç alakası yok hiç iş yapmasam neden yapmadın demez bir mutfak toplu olmalı yanii. Aslında mükemmel denecek biri ne canı istese alır götürür, ilacımı vitamini elleriyle içirir, ailesine asla ezdirmez, ailemi ailesi gibi sever. Hep öpmeyi seviyorum demeyi sever ama işte bilmiyorum ya bazen bazı şeyler ne kadar iyi olsa da keşke böyle olmasa da sevdiğini de söylemese diyorsun.
Ben çıkıyorum artık kızlar daha çamaşırlarım makinede onları çamaşırlığa asıcam ve yatıcam yarında ancak kalkarım evde daha biraz işim var yemek yapıcam ütü yapıcam falan. Öğlene kadar uyuma lüksüm yok kahvaltı falan derken akşam oluveriyor kaynanama da gidiyoruz pazarları. Hadi iyi geceler iyi muhabbetler sizeee..
ayyyyyyyy canım benimm yaaa
bomba gibi döndüü
ağlıcam şimdi yaa
çok mutlu oldum çookk
inşaallah kızlar sizlerdende bu ay bomba gibi haberler alcazz inşaaallahhhhhh
herkes gitmiş ama olsun
ben ovucanı yaptım sipsilik bi cizgi cıktı
demekki yumurtlama filan yok ...
neyse biz zaten gün aşırı halvetlendiğimiz için kaçırmayzı heraldeee
brankocuuuma güveniyorum ben :)
iyi geceler bende kaçar artıkk
kocama ısmarladıgım baharatlı cipisimi yiyim gecenin bu vakti allahım gene hunicanlıgım tuttuuu
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
herkes gitmiş ama olsun
ben ovucanı yaptım sipsilik bi cizgi cıktı
demekki yumurtlama filan yok ...
neyse biz zaten gün aşırı halvetlendiğimiz için kaçırmayzı heraldeee
brankocuuuma güveniyorum ben :)
iyi geceler bende kaçar artıkk
kocama ısmarladıgım baharatlı cipisimi yiyim gecenin bu vakti allahım gene hunicanlıgım tuttuuu
öpüyorum hepiniziiiiiiiiiii
aysun canım dun agla agla öldum ya ben resmen
bıde defter aldım ona her anımı yazmak ıstıyorum dıye
yazdım yazdım agladım
en basından dogana kadar bebegıme onu anlatcam
hayıtı anlattımda sankı 2 gun ıcmısım gıbı yazmısım
adetım bıtmıstı basladım
cıft cızgının ertesı gunune kadar ıctım ovulasyona kadar yanı
canım senın bebekde bu ay gelcek ınsallah
merhaba brownim nasılsın browni deyınce canım cektı cok severım sen hamıleydın sanırım canım benım allah bıze de nasıp etsın nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
Allah soyletidr inşşş brownicim bakkk
merhaba brownim nasılsın browni deyınce canım cektı cok severım sen hamıleydın sanırım canım benım allah bıze de nasıp etsın nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?