kızlar ben yatıyorumaz evvel elektrikler gitti de geldi nasııı korktum :18: cocamın yanına kıvrılıverem de uyuyam hadi sizlere hoş sohbetler cici bakın bol halvet bol bebek hadi inşşşş
bizler daha kendimiz bebekken bebekle oynuyoruz..
anaç tavrımız ta o zamandan..
sora 9 ay sürekli bi iletişim halinde olucaz bebemizle..
sora doktor zaten yol yöntem göstericek..
aile büyüklermiz de var,Allah eksikliklerini göstermesin..
beraber büyür gideriz Allahın izniyle canım..
kızlar kızanlar bende yatar cılkını çıkarmıyım bu işin yarınıda var koca kızar sona bana
tatlı uykular hepiciinize
haklisin canim olsunda bebis büyütürüz evelALLAH...Rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermez kibence hiç korkma hem herkes acemilik çeker ama kısa ve geçici dönemi hepimiz atlatırız evelallah ALLAHın izniyle dert ettiğin şeye bak hem kk da ne bilgiler edindim ki yani kafaya takma bile bebişini düşün ki gelsin inşallah
zati bayan tweetym caktirmayin tweety erkekmis haberim yokoyy çok tatlısın yaa aynı tweety gibisin teşekkürler canım
kızlar kızanlar bende yatar cılkını çıkarmıyım bu işin yarınıda var koca kızar sona bana
tatlı uykular hepiciinize
haklisin canim...herkes anasinin karninda ogrenmedi ya...
tecrube bizde yok ama ALLAH KOLAYLIK VERSIN insALLAH
işte aylar içinde tecrübemiz de olcak inşallahhh :92:
ö.m yazıvidim sana
aldim canim cvb yazmam icin 10 dk beklemem lazim neyse burdan yazi veren iyi geceler sanada ALLAH RAHATLIK VERSIN...
günaydın kızlar,
benim göğüslerde sanki yavaş yavaş bir yukarıya doğru kalkış hissediyorum, hassasiyet yok ama sanki birazcık dolgunluk var aman ya da hüsnü kuruntum benim
günaydın kızlar nasılsınız
sabah test yaptım veeee çift çizgiyi gördüm çok mutluyum :84:
günaydın kızlar nasılsınız
sabah test yaptım veeee çift çizgiyi gördüm çok mutluyum :84:
sağol canım benim Allah sanada göstersin inşallah...
hiç bi belirti yok bende sadece kasıklarım ara ara ağrıyo adet olcakmışım gibi...aslında kan testi yapmadanda heveslenmek istemiyorum...yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?