Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dadlu rüyalar şifam meleğim

haklisin canim...herkes anasinin karninda ogrenmedi ya...

haklisin canim olsunda bebis büyütürüz evelALLAH...
oyy çok tatlısın yaa aynı tweety gibisin teşekkürler canım
zati bayan tweetym caktirmayin tweety erkekmis haberim yok
kızlar kızanlar bende yatar cılkını çıkarmıyım bu işin yarınıda var koca kızar sona bana

tatlı uykular hepiciinize

iyi geceler ALLAH RAHATLIKK VERSIN...senin kocadami kiziyor:26:Eki Görüntüle 214041

günaydın kızlaaar geçmişi okudum geldim fakat bugün misafirim gelecek gün içinde giremem..öpüyorum hepinizi..
şifaa tablo süper olmuş ellerine sağlk..bol hamişli bir gün olsun inşllah....

günaydın kızlar,
benim göğüslerde sanki yavaş yavaş bir yukarıya doğru kalkış hissediyorum , hassasiyet yok ama sanki birazcık dolgunluk var aman ya da hüsnü kuruntum benim

günaydın kızlar,
benim göğüslerde sanki yavaş yavaş bir yukarıya doğru kalkış hissediyorum , hassasiyet yok ama sanki birazcık dolgunluk var aman ya da hüsnü kuruntum benim

canım benim ilk gebeliğimde gögüzlerim 5.haftadan sonra şiştiler kocaman olmuşlardı daha erken olabilir

sağol canım benim Allah sanada göstersin inşallah...
hiç bi belirti yok bende sadece kasıklarım ara ara ağrıyo adet olcakmışım gibi...aslında kan testi yapmadanda heveslenmek istemiyorum...yarın gitmeyi düşünüyorum sağlık ocağına ...

canım ya çok sevindim tabi doktora git kontrolünü ol canım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel sabah sabah birkaç arkadaş daha vardı sanırım seninle aynı batlı onlar noldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…