Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ya çok sevindim tabi doktora git kontrolünü ol canım ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok güzel sabah sabah birkaç arkadaş daha vardı sanırım seninle aynı batlı onlar noldu acaba

sağol canım filorinda vardı aynı battan ama iki gündür göremiyorum onu sen naptın bu arada varmı belirtilerin...

günaydınlarr olsunnn arkadaşcıklarımmm
ata35 çok sevindim daha topike gelir gelmez okudum ve çok sevindim Rabbim hayırlısıyla nasip etsin bebikini sana inşallah kanda da çıkar
kızlar ya bende klomen içiyorum ya bugün 3.günü rüyamda test yapmışım herhalde net hatırlamıyorum ama testte kıpkırmızı çift çizgi gördüm gibi hatırlıyorum.
artık nekadar kafaya takmışsam ama canım çok sıkkın akşam kocişten ayrı yattım çok sinirlendim bazen pişman oluyorum çocuk yapmayı bukadar istediğim için.kendime çok kızıyorum bırak içme hap filan diyorum...bilmiyorum çok kafama takıyorum bu aralar herşeyi yaaa:84::84::84::84::84:

Amin canım çok sağol..Allah sanada nasip etsin en kısa zamanda..
bişeyi ne kadar çok istersen o kadar geç oluyor rahat bırak kendini.psikolojiyle çok alakalı hiç bi zaman moralini bozma bol bol dua et canım Allah çok büyük...

canım tabi bazen sorunlar oluyo belki dediğin gibi de düşünebiliyoruzdur ama bebiş çok güzel gelicek inşallah kafana hiç bi şeyi takma bebişine odaklan

Aynen ben de dün akşam karmakarışık bir rüyanın içinde test yapmış olduğumu ve testin + çıktığını görüyordum.
Neden bu kadar takıyoruz anlamış değilim ama sanırım elimizde değil
Hayır olsun diyelim.

iinşallah testten sonra çok daha sevineceğiz canım...taktik istiyoruz ama bizzzzzzzzzzzz

inşallah canım yumurtlama günlerimde gün aşırı çalışma yaptık,hemen hemen 45 dk yataktan kalkmadım bide ben 4 senelik evliyim fakat hiç bi zaman hap kullanmadım hep eşim korundu birazda buna bağlıyorum...
ama tabi herşey Allahın takdiri biz ne yaparsak yapalım boş bence bol bol dua edin kızlar..

çok çok mutlu oldum canım senin adına...Kesinlikle haklısın Rabbim ol demeden olmuyor...Sen de dualarını eksik etme canım..

kızlar çıkmam gerek misafirim gelecek atanın da haberini aldım mutlulukla çıkıyorum artık..öpüyorum sizi

ben çok sinirliyim son zamanlarda kimse beni anlamıyo herkes üstüme üstüme geliyo sanki inadına inadına.

canım tabi bazen sorunlar oluyo belki dediğin gibi de düşünebiliyoruzdur ama bebiş çok güzel gelicek inşallah kafana hiç bi şeyi takma bebişine odaklan

bebiş gelsin de istemediğim zamanlarda oluyo böle işte ..
demekki rabbim vermiyosa var bunda da hayır diyorum.

rüyalarda görecek kadar ilerlettik biz işi artık bence yada anca rüyamdamı görcem çift çizgiyi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…