Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaşlar ya 5 yaşında bir kızım var ve ikinci konusunda kararsızımmm, biraz borcada girdik onunda etkisi var sanırım ama ikinci çocuk olmazsa olmaz gibi de kızımı yalnız bırakmak ta istemiyorum akıllll verinnn plsss

merhaba canım bence hiç düşünme yap derim borç hiç bitmiyorki borcu beklersen çok beklersin allah rıskını verir sonra çok pişman olursun her şey zamanında güzel bak zamanıda gelmiş hiç düşünme

canım ben yaptım dibe çöktü tortular ama onun gazıyla test yaptım kocaman tek çizgi gördüm bilmiyorumki ben mi yanlış yorumladım sen yapmıştın demi

bende yapmıştım bende hamile çıktım bence testte çıkması için adetinin geçmesi gerekiyor varsada çıkmaz

aslında şöyle 35 yaşımı felanmı beklesem 6 sene sonra mı diye düşünüyorum ama kzıımda büyür benimde sigorta primlerim in dolmasına az< zaman kalmış olur ne bileyim canımcım ya bir türlü cesaret edemiyorum hazırmı değilim acaba? :26: :26:

bende yapmıştım bende hamile çıktım bence testte çıkması için adetinin geçmesi gerekiyor varsada çıkmaz

canım benimki geçen ay 23 de olmuştu bu ay geçen ay 31 çekmiş ona baktım bugün bi gün geçiyo benimki ama ilaç kullandım duphaston rahmi destekliyormş düşük yapmıştım ya daha önce doktor verdi belki ondandır diyorum gecikmesi zaten demir hapı kullanıyorum fyno ferro sanal ondan dolayı idrar rengim bayağı koyu

canım sen hazır değilsin anladığım kadarıyla babegini gerçekten istemen gerekiyor 35 ten sonrada yumurta kalitesi düşüyormuş

bekle bakalım canım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…